Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Orozyme Enzymatische Kauwstrips Hond M

Productinformatie
141 gram
€ 8,75 (€ 62,50/kg)
€ 8,75 (€ 62,50/kg)
2 x 141 gram
€ 16,95 (€ 94,17/kg)
€ 16,95 (€ 94,17/kg)
3 x 141 gram
€ 24,95 (€ 59,40/kg)
Meest verkocht
€ 24,95 (€ 59,40/kg)

Orozyme Enzymatische Kauwstrips Hond M draagt bij aan een goede mondhygiëne bij honden tussen de 10 en 30 kg. Orozyme Enzymatische Kauwstrips Medium 10-30 kg verwijdert tandplak en versterkt het tandvlees.

  • Goede mondhygiëne
  • Sterk tandvlees
  • Helpt tandplak en tandsteen te voorkomen

Meer informatie

Productinformatie Orozyme Enzymatische Kauwstrips Hond M

Orozyme Enzymatische Kauwstrips Hond M zijn kauwstrips ter ondersteuning van een goede mondhygiëne bij uw trouwe viervoeter. Het is belangrijk om de mondhygiëne van uw hond goed onder controle te houden. Bij een slechte mondhygiëne kunnen gezondheidsproblemen voorkomen. Door het gebit van uw hond te verzorgen, kunt u hoge kosten bij de dierenarts voorkomen. Belangrijk is het om te zorgen dat er geen tandplak opbouwt op de tanden van uw hond. Tandplak zorgt namelijk voor de groei van bacteriën op zijn gebit. Om zijn mondhygiëne te ondersteunen kunt u uw hond Orozyme Enzymatische Kauwstrips geven.

Deze kauwstrips zijn samengesteld op basis van collageen, dat op een natuurlijke wijze kauwen stimuleert. Kauwen activeert de aanmaak van enzymen die van nature voorkomen in de mondholte. Deze enzymen interfereren bij de aanmaak van tandplak en versterken het tandvlees. Door lactoferrine uit paardencolostrum en lysozyme die aan de kauwstrips zijn toegevoegd wordt een slechte adem bestreden. Orozyme Enzymatische Kauwstrips kalmeren daarnaast ook geïrriteerd tandvlees. De kauwstrips zijn zeer smakelijk dus een echte traktatie voor uw hond!

Bij Brekz kunt u producten voor tandhygiëne voor honden goedkoop online kopen. Bekijk gerust ons assortiment en bestel nu snel Orozyme Enzymatische Kauwstrips Hond M voor de scherpste prijs. Snel en makkelijk besteld!

Gebruiksaanwijzing Orozyme Enzymatische Kauwstrips Hond M

Het is aanbevolen iedere avond na de laatste maaltijd een kauwstrip te verstrekken. Bijkomend is het aangeraden de tanden dagelijks te poetsen met OROZYME® ENZYMATISCHE TANDPASTA. Volg nauwkeurig het advies van uw dierenarts betreffende de tand- en mondhygiëne. Bewaar dit product droog bij kamertemperatuur. Sluit goed af na openen.

Let op bij gulzige honden. Onvoldoende kauwen op dergelijke strips kan leiden tot verslikken of braken. Geef de kauwstrips (S, M, L) aangepast aan het gewicht van uw hond en observeer het kauwgedrag. Bij gulzige dieren, best na de maaltijd geven. 

Ingrediënten Orozyme Enzymatische Kauwstrips Hond M

Ingrediënten:
Runderhuid, Sorbitol, Weiproteïnen. 

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 75,1%, Ruw vet 4,1%, Ruwe celstof < 0,5% Ruwe as 4,5%, Vocht 13,3%, 30 Kcal per kauwstrip 

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander gebitsverzorgingsproduct voor uw hond? U zou eens een kijkje kunnen nemen op onze overzichtspagina. Hier vindt u onder andere Beaphar Tandpasta voor hond en kat.