Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Orozyme Enzymatisch Kauwstrips hond L

Productinformatie
141 gram
€ 8,75 (€ 62,50/kg)
€ 8,75 (€ 62,50/kg)
2 x 141 gram
€ 16,95 (€ 94,17/kg)
€ 16,95 (€ 94,17/kg)
3 x 141 gram
€ 24,95 (€ 59,40/kg)
Meest verkocht
€ 24,95 (€ 59,40/kg)

Orozyme Enzymatisch Kauwstrips hond L dragen bij aan een goede mondhygiëne en zijn speciaal gemaakt voor grote honden vanaf 30 kg. De voordelen van dit product:

  • Ondersteunt een goede mondhygiëne
  • Draagt bij aan sterk tandvlees
  • Helpt tandplak en tandsteen te voorkomen

Meer informatie

Productinformatie Orozyme Enzymatisch Kauwstrips hond L

Orozyme Enzymatisch Kauwstrips hond L dragen bij aan een goede mondhygiëne en zijn speciaal gemaakt voor grote honden vanaf 30 kg. De kauwstrips zijn zeer doeltreffend om tandplak te helpen voorkomen en het tandvlees te versterken. Het product is samengesteld op basis van collageen, dat op natuurlijke wijze het kauwen stimuleert. Het bevat bovendien weiproteïnen, een natuurlijke bron van lactoperoxidase en lactoferrine. Dit product is geschikt voor honden van grote rassen.

  • Ondersteunt een goede mondhygiëne
  • Draagt bij aan het versterken van het tandvlees
  • Helpt de vorming van tandplak en tandsteen te voorkomen
  • Stimuleert het kauwen
  • Geschikt voor honden van grote rassen

Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en de bijsluiter. Wij raden aan om voor gebruik van medicatie altijd een dierenarts te raadplegen.

Bij Brekz kunt u de beste gebitsverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orozyme Enzymatisch Kauwstrips hond L tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Orozyme Enzymatisch Kauwstrips hond L

Runderhuid, sorbitol, weiproteïnen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (75,1%), ruw vet (4,1%), ruwe celstof (0,5%), ruwe as (4,5%), vocht (13,3%).

Gebruik Orozyme Enzymatisch Kauwstrips hond L

Het is aanbevolen iedere avond na de laatste maaltijd een kauwstrip te verstrekken. Bijkomend is het aangeraden de tanden dagelijks te poetsen met OROZYME® ENZYMATISCHE TANDPASTA. Volg nauwkeurig het advies van uw dierenarts betreffende de tand- en mondhygiëne.

Waarschuwing

Opletten bij gulzige honden. Onvoldoende kauwen op dergelijke strips kan leiden tot verslikken of braken. Geef de kauwstrips (S, M, L) aangepast aan het gewicht van uw hond en observeer het kauwgedrag. Bij gulzige dieren, best na de maaltijd geven.

Houdbaarheid

Voor een optimale bewaring is het aangewezen dit product te stockeren op een droge plaats bij kamertemperatuur en na gebruik de verpakking telkens goed af te sluiten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Dentastix hondensnacks voor de grote hond? Kijk dan eens bij onze Dentastix Large hondensnack vanaf 25kg. Een overzicht van al onze gebitsverzorging voor de hond vindt u bij gebitsverzorging hond