Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Beaphar Tandenborstel

Productinformatie
Per stuk
€ 2,25
€ 2,25
Per 3
€ 5,95
€ 5,95
Per 5
€ 8,95
€ 8,95

De Beaphar Tandenborstel is een dubbele tandenborstel met een handige softgrip en is geschikt voor alle honden en katten. 

  • Beschermt het tandvlees
  • Voorkomt tandplak en tandsteen
  • Voor een frisse adem

Meer informatie

Beaphar Tandenborstel

De Beaphar Tandenborstel is een tandenborstel die geschikt is voor alle honden en katten. De tandenborstel heeft een borstel aan twee kanten en beschikt over een rubber handvat voor extra grip. Met deze tandenborstel kunt u ook de achterste tanden bereiken. Door de variërende lengte van de borstelharen en hun flexibiliteit zijn zelfs de moeilijkste plekken in het gebit goed schoon te houden. Hierdoor is hij ideaal in gebruik. Door de tanden van uw huisdier dagelijks te poetsen met deze tandenborstel en bijbehorende tandpasta gaat u de vorming van tandplak en tandsteen tegen. Daarnaast wordt het tandvlees beschermd en zorgt poetsen voor een frisse adem.

  • Geschikt voor hond en kat
  • Tegen tandsteen en tandplak en zorgt voor een frisse adem
  • Zachte en flexibele borstelharen om het tandvlees te beschermen
  • Bereikt alle tanden en kiezen

Bent u op zoek naar een geschikte tandenborstel om het gebit van uw hond of kat mee te reinigen? Bestel dan de Beaphar Tandenborstel goedkoop online bij Brekz! Gebruik dit product samen met Beaphar tandpasta voor een optimale mondhygiëne.


Gebruik Beaphar Tandenborstel

Maak voor gebruik de tandenborstel nat en poets het gebit van uw huisdier met (Beaphar) tandpasta. Poets het gebit iedere dag en vervang de tandenborstel uiterlijk na 3 maanden. Het is normaal dat uw dier moet wennen aan tanden poetsen, dit vergt enig geduld.


Ander gebitsverzorgend product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Beaphar Tandenborstel of zoekt u een bijpassend product? Bekijk dan eens ons totaalaanbod gebitsverzorgende producten voor hond en kat. Als aanvulling op het tandenpoetsen kunt u Beaphar Mondwater voor hond en kat gebruiken. Dit product is ook een uitkomst als uw hond of kat rechtstreekse tandverzorging in de bek niet toelaat.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
24-11-2019
4
4
4
4
4
Fijne tandenborstel
28-09-2017
4
4
4
4
4
Prima tandenborstel. Gebruik hem al jaren voor de hond en deze heeft al heel lang geen tandplak meer