Gebitsverzorging hond
4
4
4
4
4
(9)

Beaphar Tandspray voor de hond

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Beaphar Tandspray voor de hond is een spray die het gebit van uw hond schoon houdt. 

  • Grondige gebitsverzorging
  • Verwijdert tandaanslag
  • Voor regelmatig gebruik

Meer informatie

Productinformatie Beaphar Tandspray voor de hond

Beaphar Tandspray voor de hond is een middel dat het gebit grondig verzorgt. De werking berust op het weghalen van tandaanslag. Dit wordt mogelijk gemaakt door de aanwezige werkzame stoffen en etherische oliën, die de eerste tandaanslag oplossen. Uw hond zal een schoon gebit krijgen en een frissere adem. Daarnaast kan het bij regelmatig gebruik milde vormen van tandsteen voorkomen. Bij ernstige tandsteen of een zwaar verslechterd gebit is het aan te raden om een dierenarts te raadplegen. Dit is niet meer te verhelpen met Beaphar Mondspray voor de hond. Ernstige schade en verwaarlozing van het gebit kan ontstekingen en ziektes veroorzaken. Daarom is het noodzakelijk om in deze gevallen snel een arts te raadplegen. Een verpakking bevat 150 milliliter. 

  • Verzorgt het gebit grondig door tandaanslag weg te halen
  • Bevat werkzame stoffen en etherische oliën
  • Geeft uw hond een schoon gebit en een frisse adem
  • Kan ook milde vormen van tandsteen voorkomen

Bij Brekz kunt u de beste gebitsverzorging voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beaphar Mondspray voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Tandspray voor de hond

Aangeraden wordt om de spray twee tot drie keer peer week te gebruiken. Behandel het gebit vanaf een afstand van ongeveer 5 tot 10 centimeter en gebruikt hierbij 3 tot 4 nevels. De hond zal daarna gedurende een lange tijd zijn tanden aflikken. Dit komt door de sterke smaak en dit is juist de bedoeling. Op deze manier worden namelijk de tanden schoongemaakt en de aanslag wordt verwijderd. Etensresten kunnen zich niet meer vasthechten aan de tanden. Zo behoudt uw hond een schoon en stralend gebit.  

Ander gebitsproduct?

Bent u niet op zoek naar andere gebitsverzorging voor uw hond? Bekijk dan eens onze Gebit pagina voor honden. Hier verkopen we onder andere Dentastix Mini hondensnack tot 10 kg. Dit zijn lekkere kauwsticks en tussendoortjes die tandsteen helpen voorkomen. 


Reviews
4
4
4
4
4
3.1 / 5 (9)
24-03-2022
1
2
3
4
5
Heel goed product ,het beetje tandsteenaanslag bij onze havanezer is al voor de helft wegdek smaak vind ze ook lekker. Het is gemakkelijk en de honden trekken niet weg zoals met tandenborstel. Eerst ga ik met doekje met tandpasta op mijn vingers door haar tandjes goed inwrijven en daarna de spray 4 spuitjes achter elkaar. Top!
Heel goed product ,het beetje tandsteenaanslag bij onze havanezer is al voor de helft wegdek smaak vind ze ook lekker. Het is gemakkelijk en de honden trekken niet weg zoals met tandenborstel.
Eerst ga ik met doekje met tandpasta op mijn vingers door haar tandjes goed inwrijven en daarna de spray 4 spuitjes achter elkaar. Top!
27-10-2019
1
2
3
4
5
Ruikt niet vies. Gemakkelijk in gebruik maar zie niet meteen effect. We zullen het opgebruiken en als het niet werkt bestel ik de tandpasta.
16-05-2017
1
2
3
4
5
Ik heb het nog maar één keer gebruikt, dus ik kan er nog niet echt over oordelen
05-01-2023
1
2
3
4
5
Unser Hund und wir sind sehr zufrieden mit Beaphar Zahnspray,seit wir das Produckt verwenden sind ihre Zähne schön weiß geworden,kein Zahnstein mehr.

Translate to English

29-08-2022
1
2
3
4
5
Rapport qualité prix bon

Translate to English

01-07-2022
1
2
3
4
5
Je ne l'ai pas reçu, il y a eu une erreur dans mon colis, j'ai reçu le spray zen à la place

Translate to English

Je ne l'ai pas reçu, il y a eu une erreur dans mon colis, j'ai reçu le spray zen à la place
11-10-2017
1
2
3
4
5
très bon produit,je suis très satisfaite

Translate to English

18-09-2017
1
2
3
4
5
ce produit me parait vraiment efficace, l'haleine de mon chien Saphir 16 ans est beaucoup moins forte depuis que j'ai commencé le traitement.

Translate to English

06-08-2017
1
2
3
4
5
Je veux bien donner mon avis mais je ne peux pas car je ne l'ai toujours pas reçu à ce jour. Le service commercial n'est pas au top.

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.