Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Frontline Pet Care Hydraterende Spray OP is OP

Productinformatie
Per verpakking
€ 8,95
€ 4,47
Beschikbaar 01 januari
€ 8,95
€ 4,47
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 8,47
Beschikbaar 01 januari
€ 16,95
€ 8,47

Frontline Pet Care Hydraterende Spray is een hydraterende spray die de schrale huid verzorgt en herstelt en is geschikt voor zowel honden als katten.

  • Verzorgt en herstelt de huid
  • Geschikt voor honden en katten
  • Vrij van parabenen en siliconen

Meer informatie

Frontline Pet Care Hydraterende Spray

Frontline Pet Care Hydraterende Spray is een hydraterende spray die de schrale huid verzorgt en herstelt en is geschikt voor zowel honden als katten. De spray bevat de essentiële bestanddelen voor een heilzaam effect op de droge huid. Zo bevat zij isomeren van sachariden en olie uit de macadamia-noot. De sachariden werken hydraterend en helpen de huid om vocht vast te houden, waardoor schraalheid wordt tegengegaan. Bovendien bevat olie van de macadamia-noot het gezonde palmitinezuur, een vetzuur dat goed is voor het herstellend vermogen van de huid en bijdraagt aan een glanzende vacht. De spray is vrij van parabenen en siliconen.
Een flacon bevat 200 ml.

  • Hydraterende spray met macadamia-olie verzorgt de droge huid 
  • Sachariden olie reguleert het vocht in de huid en zorgt dat zij meer vocht vast houdt
  • Palmitinezuur ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een zachte vacht
  • Vrij van parabenen en siliconen
     

Bij Brekz kunt u de beste Frontline kat producten voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Pet Care Hydraterende Spray de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Hydraterende Spray

De spray mag dagelijks worden toegediend, afhankelijk van waar nodig, over het hele lichaam of op bepaalde zones. Laten inwerken voordat u uw huisdier afdroogt.

Let op! 
Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Indien dit toch gebeurt, uitspoelen met water. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een oorreiniger? Kijk dan eens bij Frontline Pet Care Oorreiniger Gel. Voor een overzicht van al onze Frontline producten kijk hier.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
16-03-2018
4
4
4
4
4
Ruikt lekker en is makkelijk in gebruik. En helpt tegen de jeuk waar mijn hondje erg veel last van had .
04-01-2017
4
4
4
4
4
het help zeker bij ons hondje hij had wat irritatie bij de begin van zijn staart dus elke dag in gesmeerd en binnen 5 dagen is weg dus nu elke week in smeren dan houden we het goed bij.