Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Flostouw Wit 20 cm 2-knoops

Productinformatie
Per stuk
€ 1,49
€ 1,49

Flostouw Wit 20 cm 2-knoops is een flostouw voor de hond en is zowel een leuk speeltje als een middel tegen tandplak.

  • Leuk speeltje voor de hond
  • 100% katoen
  • Probaat middel tegen tandplak

Meer informatie

Flostouw Wit 20 cm 2-knoops

Flostouw Wit 20 cm 2-knoops is een flostouw voor de hond en is zowel een leuk speeltje als een middel tegen tandplak. Het flostouw bestaat voor 100% uit katoen en heeft 2 knopen aan de uiteinden. Behalve leuk speelgoed voor uw hond is het flostouw ook een probaat middel tegen tandplak en een slechte adem. Zo kunt u leuk en gezond op een ideale manier combineren.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flostouw Wit 20 cm 2-knoops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een gekleurd flostouw voor uw hond? Kijk dan eens bij het Flostouw Gekleurd 38 cm 2-knoops. Een overzicht van al ons speelgoed vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
03-08-2017
4
4
4
4
4
correct en zeer snel geleverd
13-06-2017
4
4
4
4
4
Klein maar fijn! Tandjes worden weer schoon.