Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Euro Premium Small Adult Light hondenvoer

Productinformatie
3 kg
€ 15,25 (€ 5,08/kg)
€ 15,25 (€ 5,08/kg)
2 x 3 kg
€ 29,25 (€ 4,88/kg)
Meest verkocht
€ 29,25 (€ 4,88/kg)

Euro Premium Small Adult Light hondenvoer is een volledige premium voeding voor volwassen honden van kleine rassen (lichter dan 10 kg) die gevoelig zijn voor overgewicht.

  • Laag in calorieën
  • Hoogwaardige, smakelijke ingrediënten
  • Verrijkt met L-carnitine

Meer informatie

Productinformatie Euro Premium Small Adult Light hondenvoer

Gesteriliseerde of inactieve honden zijn sneller gevoelig voor overgewicht. Voor deze honden is dit Euro Premium Small Adult Light hondenvoer erg geschikt. Deze caloriearme voeding draagt eraan bij dat uw hond op een gezond gewicht blijft. De vorm van de hondenbrokken is zodanig aangepast dat ze makkelijk te eten zijn door uw kleine hond. 

Ondanks het feit dat deze voeding gebruikmaakt van een ‘light’ formule en op deze manier kan bijdragen aan het op een gezond gewicht houden van uw hond, is deze voeding zeer goed van smaak. Dankzij de hoogwaardige ingrediënten zal uw hond van elke hap genieten. Deze 'low calorie' formule is verrijkt met L-carnitine en draagt bij aan het in goede conditie houden van uw hond.

Bij Brekz kunt u hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Euro Premium Small Adult Light hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Euro Premium Small Adult Light hondenvoer

Ingrediënten: Kippenvleesmeel (55%, gerehydrateerd), rijst, haver, erwten, kippenvet, bietenpulp, aardappelen, gehydrolyseerde kippenlever, natriumchloride, dicalciumfosfaat, geraffineerde cellulose, gist, kaliumchloride, F.O.S, M.O.S, lecithine, druivenpitten, citrus.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 25% – vetgehalte: 10% – ruwe celstof: 3% – ruwe as: 7% – calcium: 1,3% – fosfor: 0,9%

Voedingsadvies Euro Premium Small Adult Light hondenvoer

Voedingstabel:

Gewicht hond (kg) Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in gram voor gewichtsverlies Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in gram voor gewichtsbehoud
< 4 40 - 70 50 - 85
4 - 6 70 - 90 85 - 115
6 - 8 90 - 115 115 - 140
8 - 10 115 - 130 140 - 165

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

De houdbaarheidsdatum van Euro Premium Small Adult Light hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Op zoek naar andere producten van Euro Premium? Neem een kijkje op de pagina met Euro Premium-producten. Heeft u bijvoorbeeld een oudere kleine hond? Probeer Euro Premium Small Senior hondenvoer.