Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Euro Premium Giant Adult Chicken & Rice hondenvoer

Productinformatie
15 kg
€ 53,25 (€ 3,55/kg)
€ 53,25 (€ 3,55/kg)
2 x 15 kg
€ 101,25 (€ 3,38/kg)
€ 86,25 (€ 2,88/kg)
Meest verkocht
€ 101,25 (€ 3,38/kg)
€ 86,25 (€ 2,88/kg)

Euro Premium Giant Adult Chicken & Rice hondenvoer is droogvoer voor grote volwassen honden (>45kg) ouder dan 18 maanden.

  • Helpt voor een gezonde huid en vacht
  • Bevordert de spijsvertering
  • Natuurlijke ingrediënten

Meer informatie

Productinformatie Euro Premium Giant Adult Chicken & Rice hondenvoer

Euro Premium Giant Adult Chicken & Rice hondenvoer is droogvoer dat is afgestemd op volwassen honden van grote rassen. Met volwassen worden in dit geval honden bedoeld van 18 maanden of ouder. Volwassen honden zijn in de kracht van hun leven, maar kunnen daar vaak wel wat steun bij gebruiken. Zeker wanneer het om grote honden gaat, is de juiste voeding belangrijk. Euro Premium Giant Adult Chicken & Rice hondenvoer is specifiek aangepast aan de voedingsbehoeften van honden van grote rassen. Het hoofdingrediënt van de voeding is kip. Dit zorgt voor de aanwezigheid van een natuurlijke, dierlijke eiwitbron. Omdat tarwe vaak de aanleiding is voor voedselintolerantie, is het in dit voer weggelaten. Dit maakt het voer uitstekend geschikt voor honden met voedselovergevoeligheid. De belangrijkste bron van koolhydraten is de licht verteerbare rijst die in het voer aanwezig is. Grote honden wegen meer en dus is er meer belasting op hun spieren en gewrichten. Om problemen met gewrichten te helpen voorkomen, is er chondroïtine en glucosamine toegevoegd. Deze stoffen stimuleren dat het kraakbeen gezond blijft en de gewrichten soepel blijven.

Euro Premium Giant Adult Chicken & Rice hondenvoer helpt tevens om de spijsvertering bij uw hond te verbeteren. Het voer bevat een evenwichtig aandeel fructo-oligosachariden (FOS) en manno-oligosachariden (MOS), die prebiotisch werkend inuline leveren. Inuline helpt om de goede bacteriën die in de darmen aanwezig zijn te verspreiden. De visolie die in het voer verwerkt zit levert de nodige Omega-3 en Omega-6 vaan. Deze ingrediënten helpen om de huid van uw hond gezond te houden en de vacht mooi te laten glanzen. In het voer zitten enkel natuurlijke ingrediënten verwerkt. Het voer bevat geen enkele toevoeging zoals chemische conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Doordat het voer bestemd is voor grote honden, is de vorm van de brokjes aangepast aan een groot en sterk gebit. Tot slot maken de natuurlijke ingrediënten gecombineerd met selenium, prebiotica en belangrijke vitaminen dit voer een uitstekende complete maaltijd voor uw hond.

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Euro Premium Giant Adult Chicken & Rice hondenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Euro Premium Giant Adult Chicken & Rice hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
   

Voedingsadvies Euro Premium Giant Adult Chicken & Rice hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af.                                            

Voedingstabel Euro Premium Giant Adult Chicken & Rice hondenvoer

Voorbeeld ras

Volwassen gewicht

Aanbevolen dagrantsoen

Labrador
Golden Retriever

Duitse Herder

30 tot 40 kg

300 tot 380 gr

Rottweiler Bullmastiff

40 tot 60 kg

380 tot 500 gr

Deense Dog
Sint-Bernard

60 tot 80 kg

500 tot 600 gr

   

Ingrediënten Euro Premium Giant Adult Chicken & Rice hondenvoer

Kippenvleesmeel (gerehydrateerd 49%), Rijst (35%), Aardappel, Geraffineerd Kippenvet, Erwten, Gehydroliseerde kippenlever, Bietenpulp, Natriumchloride, Calciumcarbonaat, Geraffineerde cellulose, Gist, Dicalciumfosfaat, F.O.S, M.O.S, chondroïtinesulfaat, glucosamine, lecithine, druivenpitten, rozemarijn

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit: 25% – vetgehalte: 12% – ruwe celstof: 2,5% – ruwe as: 7% – calcium: 1,5% – fosfor: 0,9%

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A 20.000 IE, Vitamine D 1700 IE, Vitamine E 150 mg , Koper 11 mg , IJzer 100 mg , Zink 155 mg , Mangaan 10 mg , Jodium 2,5 mg , Selenium 0,10 mg.
   

Ander voer?

Bent u in plaats van Euro Premium Giant Adult Chicken & Rice hondenvoer op zoek naar ander voervoor uw hond? Kijk dan eens naar Dog Chow Adult Large Breed hondenvoer. Voor een volledig overzicht van Euro Premium kunt u kijken bij alle producten van Euro Premium.


Reviews
4
4
4
4
4
4.8 / 5 (5)
12-01-2018
1
2
3
4
5
Zeer tevreden van deze voeding. Goed formaat van brokken en wordt graag gegeten!
14-08-2017
1
2
3
4
5
Heb zelf al jaren een Dobberman en is mijn aan bevolen door de fokker Nooit geen problemen met ontlasting
14-04-2017
1
2
3
4
5
Zeer tevreden over het product en de levering
03-01-2017
1
2
3
4
5
Het komt altijd goed aan, goed ingepakt en wordt altijd met twee dagen geleverd.
19-07-2017
1
2
3
4
5
Topf Preis Leistung gerne jederzeit wieder

Translate to English