Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Denkadog Cold Pressed Energy hondenvoer

Productinformatie
20 kg
€ 50,49 (€ 2,52/kg)
€ 50,49 (€ 2,52/kg)

Denkadog Cold Pressed Energy hondenvoer is een geperste brok die speciaal is ontwikkeld voor honden die grote prestaties moeten leveren (werkhonden, jachthonden, sledehonden) of waarmee intensief getraind wordt.

  • Een 100% natuurlijke, hoogwaardige kwaliteitsvoeding
  • Biedt een optimale ondersteuning voor de activiteiten van uw hond
  • Bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen

Meer informatie

Denkadog Cold Pressed Energy hondenvoer

Denkadog Prestige Energie hondenvoer is een hoogwaardige voeding van Denkadog, die speciaal ontwikkeld is voor actieve honden. Moet uw hond op regelmatige basis een grote prestatie leveren, bijvoorbeeld als werkhond, jachthond of sledehond? Of traint u intensief met uw hond? Dan heeft uw hond een voeding nodig met een hoog energiegehalte. Denkadog Prestige Energie hondenvoer bestaat uit geperste brokken die een hoog eiwitgehalte hebben en veel energie bevatten. Zo vult u iedere dag de energiereserves van uw hond weer aan! Ook is de voeding zeer licht verteerbaar en biedt de uitgebalanceerde voeding optimale ondersteuning voor de gezondheid van uw hond. Zo kan kunnen jullie samen iedere dag weer volop genieten van de leukste activiteiten. Denkadog Prestige Energie, een hoogwaardige complete voeding vol energie, die zeer scherp geprijsd is.

Wilt u Denkadog Prestige Energie hondenvoer goedkoop online kopen? Dat kan natuurlijk bij Brekz! Wij verkopen het beste hondenvoer voor de laagste prijs.

De houdbaarheid van Denkadog Prestige Energie hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
        

Belangrijkste eigenschappen Denkadog Cold Pressed Energy hondenvoer

  • Een 100% natuurlijke, hoogwaardige kwaliteitsvoeding die speciaal ontwikkeld is voor actieve honden;
  • Ideaal voor werkhonden, jachthonden, sledehonden of honden die intensief getraind worden;
  • Biedt een optimale ondersteuning voor de activiteiten en gezondheid van uw hond;
  • Bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en is vrij van kunstmatige antioxidanten;
  • Een complete voeding van topkwaliteit, voor een zeer scherpe prijs.
      

Ingrediënten Denkadog Cold Pressed Energy hondenvoer

Granen, plantaardige bijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, melk en bijproducten, suiker, mineralen.

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (24%), Vet (18%), Celstof (2%), Anorganische stof (6%), Vocht (8%), Calcium (1,2%), Fosfor (0,8%), Natrium (0,25%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram)

Vitamine A (15.000 IE), vitamine D3 (1.500 IE), vitamine E (120,00 mg), Koper (7,00 mg).

     

Ander voer?

Is uw hond minder actief, of bent u benieuwd naar de andere hondenvoedingen van Denkadog? Bekijk dan ons totaalaanbod Denkadog hondenvoer voor een overzicht van de Denkadog producten die wij verkopen!


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
11-07-2018
1
2
3
4
5
Beste het is 3 jaar dat ik bestellingen plaats.De laatste was een vekeerde levering van jullie.Maar na 1 telefoontje was alles in orde binnen de 2dagen.Daarvoor dank.Maar prijzen en leveringen van dpd dik tevreden grtjs tot volgende bestelling.