Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Kong Catnip Toy Squirrel

Productinformatie
Per stuk
€ 5,49
€ 5,49

Kong Catnip Toy Squirrel is een pluchen eekhoorntje dat aan de achterkant kan worden gevuld met kattenkruid en is geschikt voor iedere kat. 

  • Leuk pluchen speeltje
  • Mogelijkheid voor catnip
  • Aantrekkelijk voor iedere kat

Meer informatie

Kong Catnip Toy Squirrel

Kong Catnip Toy Squirrel is een pluchen eekhoorntje dat aan de achterkant kan worden gevuld met kattenkruid en is geschikt voor iedere kat. Het leuke pluchen speeltje kan aan de achterkant worden gevuld met kattenkruid (catnip). Dit kan gemakkelijk ververst worden wanneer nodig, zodat het speeltje altijd aantrekkelijk blijft voor uw kat. Dankzij het bijgeleverde kattenkruid, dat in een afgesloten buisje bij uw bestelling zit, kan uw kat direct met de Kong Catnip Toy Squirrel aan de slag.

  • Leuk pluche speeltje voor de kat
  • Met mogelijkheid om kattenkruid (catnip) in de achterkant van het speeltje te doen, zo is hij altijd aantrekkelijk voor uw huisdier
  • Kattenkruid bijgeleverd in een los, afgesloten buisje
  • Geschikt voor iedere kat

 

Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Catnip Toy Squirrel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een spray met catnip? Kijk dan eens bij de Beeztees Catnip Spray voor de kat. Een overzicht van al onze catnip speeltjes vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
4.7 / 5 (3)
23-06-2018
4
4
4
4
4
Leuk speelgoedje,hebben er veel plezier van
22-04-2018
4
4
4
4
4
goed snel en goedkoop. goede website. ben heel tevreden
20-04-2017
4
4
4
4
4
Helemaal geweldig onze kat was erg onrustig en hieperactief nu heeft hij meer rust en komt minder gestrest over