Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Cat It Senses Illuminated Balls

Productinformatie
Per verpakking
€ 6,49
€ 6,49

Cat It Senses Illuminated Balls zijn doorzichtige groene balletjes die oplichten wanneer ze bewegen en zijn geschikt voor katten van alle leeftijden.

  • Stimuleren het jachtinstinct 
  • Automatisch aan en uit na 10 sec.
  • Past ook bij Cat It Senses Circuits

Meer informatie

Cat It Senses Illuminated Balls

Cat It Senses Illuminated Balls zijn doorzichtige groene balletjes die oplichten wanneer ze bewegen en zijn geschikt voor katten van alle leeftijden. De oplichtende balletjes stimuleren het jachtinstinct van uw kat en roepen zo op tot groot speelplezier. En dankzij het lichtje kan uw kat het speeltje ook in het donker gebruiken. Het rode LED-lampje in het balletje gaat automatisch aan bij beweging en gaat uit wanneer hij ongeveer 10 seconden stil ligt. De balletjes kunnen los worden gebruikt of in combinatie met een van de Cat It Senses Circuits producten.
Een verpakking bevat twee Cat It Senses Illuminated Balls.

  • Leuk speeltje met een oplichtend LED-lampje bij beweging
  • Ook handig om in het donker mee te spelen, ideaal voor het nachtleven van uw kat
  • Roept het jachtinstinct op bij uw kat
  • Ook te gebruiken in combinatie met een van de vele Cat It Senses Circuits producten
  • Rode lampje gaat automatisch aan bij beweging en schakelt na 10 seconden stilliggen weer uit

 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u de beste Cat It Senses producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat It Senses Illuminated Balls tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Cat It Senses Circuit product? Kijk dan eens bij het Cat It Senses Speed Circuit. Een overzicht van al onze Cat It Senses producten vindt u hier.

 


Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (3)
11-10-2019
4
4
4
4
4
Kat vind het prachtig om mee te spelen
02-01-2019
4
4
4
4
4
Gewoon goed, snelle levering
11-06-2018
4
4
4
4
4
mijn kat wil er niet met spelen