Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Runderknokkel voor de hond

Per stuk
€ 2,75
€ 2,75

Een Runderknokkel voor de hond is een zeer smakelijke knokkel die goed is voor uren kauwplezier

  • Erg lekkere runderknokkel
  • Voor uren plezier
  • Geliefd door honden

Runderknokkel voor de hond

Met een Runderknokkel voor de hond doet u uw trouwe maatje ongetwijfeld een groot plezier. Een runderknokkel is namelijk een zeer smakelijk bot waar uw hond heerlijk urenlang op kan kauwen. Botten zijn een ideale manier om uw hond mee te belonen of vermaken. Ze hebben een heerlijke smaak en voorzien in de natuurlijke behoefte van uw hond om flink te kauwen. Deze smakelijke Runderknokkel voor de hond geeft uw hond iets om urenlang lekker op te kunnen kauwen en kluiven.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voordelig online kopen. Bekijk ons assortiment en bestel nu de Runderknokkel voor de hond gemakkelijk en goedkoop online bij ons!

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
 

Ander product?

Zoekt u een alternatief voor de Runderknokkel voor de hond?  Bekijk dan ons overzicht aan Kauwproducten. Hier vindt u onder andere de Antos Calcium bone voor de hond en heerlijke Gedroogde Lamspens.


4
4
4
4
4
4 / 5 (5)
25-06-2018
4
4
4
4
4
Ik ging naar de interwebz en bestelde wat ik wou. Toen kwam er de volgende dag een koerier aan de deur en die gaf mij een doos. Toen ik de doos open deed zat daar in wat ik besteld had. Toen ging ik met mijn telefoon online betalen en was iedereen tevreden.
30-01-2018
4
4
4
4
4
Onze hond had er aanvankelijk veel plezier aan, maar eens een half uurtje geknabbeld heeft ze het been laten liggen. En er hangt wel een geurtje aan. Ik zou het haar misschien nog wel eens kopen, maar dan om buiten op te knabbelen.
12-10-2017
4
4
4
4
4
Doos was volledig kapot toegekomen jammer.was geleverd bij biren konden ze met moeite dragen nog.en bestelking moeten controkeren voor tekenen aangezien doos open was.
10-10-2017
4
4
4
4
4
Mijn derde bestelling: goed geleverd , snel geleverd, perfect!
20-04-2017
4
4
4
4
4
De hond is er superblij mee..