Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kauwsnack Pakket Kleine Hond

Productinformatie
1 pakket
€ 14,75
€ 12,54
€ 14,75
€ 12,54

Bestel nu eenvoudig ons Kauwsnack Pakket voor de kleine hond en haal voordelig diverse kauwsnacks in huis voor uw hond. Dit kauwsnack pakket is geschikt voor de kleine hond en bestaat uit:

  • Dental White Bone geperst - 8 cm - 20 stuks
  • Dental snack krokodillen S - 4 cm - 8 stuks
  • Dental Chew mix voor kleine honden - 15 stuks
  • Brekz Snacks - Puur Trainers Eend - 85 gram

Meer informatie

Bestel nu eenvoudig ons Kauwsnack Pakket voor de kleine hond en haal voordelig diverse kauwsnacks in huis voor uw hond. Dit kauwsnack pakket is geschikt voor de kleine hond en bestaat uit Dental White Bone geperst - 8 cm - 20 stuks, Dental snack krokodillen S - 4 cm - 8 stuks, Dental Chew mix voor kleine honden - 15 stuks, Brekz Snacks - Puur Trainers Eend - 85 gram.

Dental White Bone geperst voor honden is een heerlijke kauwsnack en is geschikt voor alle honden. Kauwsnacks zijn niet alleen goed voor het gebit van de hond, maar het helpt ook om verveling tegen te gaan. De kauwsnacks zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er voor iedere hond een geschikte kauwbot tussen zit. Geef uw kleine vriend de kauwsnacks altijd onder toezicht!

Dental snack krokodillen S (4cm) is een heerlijke snack in de vorm van een krokodil en is ook nog eens goed voor het gebit van uw hond. De snack verwijdert tandplak en tandsteen.

Dental Chew Mix voor honden bevat diverse kauwproducten met verschillende smaken voor zowel kleine-, middelgrote- als grote honden. Zo kunt u uw hond telkens weer verassen met een andere smaak. Kauwen is een zeer belangrijk onderdeel van de dagelijkse gebitsverzorging. Tevens gaat kauwen verveling tegen! Een verpakking voor kleine- en middelgrote honden bevat 15 kauwbotjes en een verpakking voor grote honden, 9 stuks. Geef uw huisdier bij voorkeur het kauwproduct onder toezicht.

Brekz Snacks - Puur Trainers Eend 85 gram voor de hond is een 100% natuurlijke snack voor uw hond. Deze gedroogde snack van Brekz is gemaakt van eend en is een licht verteerbare beloning.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.