Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Farm Food Rawhide Dentozyme Spearmint OP is OP

XL
€ 16,49
€ 16,49
Maat XL - Per 2
€ 30,95
€ 30,95

Farm Food Rawhide Dentozyme Spearmint zijn strips, gemaakt van onderhuids bindweefsel van een rund. Aan deze variant is de ehterische olie van Kruizemunt (Spearmint) toegevoegd. Spearmint zorgt voor een frisse adem en zorgt ervoor dan wondjes sneller genezen. In de doos zitten 12 stuks.

  • Hypoallergeen en onschadelijk
  • Voor een frisse adem
  • Voor een gezond en sterk tandvlees

Farm Food Dentozyme Spearmint

Farm Food Dentozyme Spearmint is een natuurlijk product voor schone tanden en frisse adem! Farm Food is een merk dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van ontwikkelen van natuurlijke producten voor de hond. Dankzij het gebruik van pure ingrediënten is deze heerlijke kauwsnack dan ook extra goed verteerbaar en gezond. Wilt u uw hond lekker verwennen, en tegelijkertijd zijn of haar mond- en gebitshygiëne ondersteunen? Dan zijn de Farm Food Dentozyme Spearmint kauwstaven voor u!

  • antiplak kauwstaven
  • voor een gezond gebit en frisse adem
  • merk: Farm Food
  • verpakt per 12 stuks

Bij Brekz kunt u het beste Farm Food hondenvoer voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Farm Food Dentozyme Spearmint tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Tandverzorgende werking Farm Food Dentozyme Spearmint

De Farm Food Dentozyme Spearmint kauwstrips zijn gemaakt van het onderhuidse bindweefsel van de rund. Dankzij de taaie structuur van dit bindweefsel zal uw hond goed op de strips moeten kauwen. Tijdens het kauwen zullen de vezels langs de tanden en het tandvlees schuren wat eventuele tandplak verwijdert en het tandvlees schoon en gezond houdt. Ook is aan dit product de ehterische olie van Kruizemunt (ook wel Spearmint genoemd) toegevoegd wat zorgt voor een frisse adem!
 

Ander product?

Bent u op zoek naar andere producten van het merk Farm Food? Bekijk dan snel de overzichtspagina van het Farm Food hondenvoer. Of kijkt u graag nog naar andere kauwproducten met een tandverzorgende werking? Kijk dan op de pagina van de tandverzorgende hondensnacks.