Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Beeztees Delisnacks Tripe Rolls

Productinformatie
Per stuk OP is OP
€ 1,75
€ 1,75

Delisnacks Tripe Rolls is een heerlijke traktatie met de smaak pens en is geschikt voor honden van alle rassen en vanaf een leeftijd van 4 maanden.

  • Snack voor iedere hond
  • In de smaak pens
  • Heerlijke snacksticks

Meer informatie

Delisnacks Tripe Rolls

Delisnacks Tripe Rolls is een heerlijke traktatie met de smaak pens en is geschikt voor honden van alle rassen en vanaf een leeftijd van 4 maanden. Deze heerlijke snack komt in de vorm van sticks die zijn voorzien van de smaak pens. Ideaal als snack voor goede prestaties tijdens de training, voor tussendoor, of gewoon omdat u gek bent op uw hond.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Delisnacks Tripe Rolls tegen de scherpste prijzen.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

De houdbaarheid van Delisnacks Tripe Rolls staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld hypoallergene snacksticks met eend? Kijk dan eens bij de Kruyning Duck Sticks Hondensnacks. Een overzicht van al onze kauwproducten vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (1)
08-09-2017
4
4
4
4
4
volgens de honden was het erg lekker!