Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Buffelhuid Schoentjes voor honden

Productinformatie
Per 10
€ 5,59
€ 5,59
Per 20
€ 9,95
€ 9,95

Deze Buffelhuid Schoentjes zijn een heerlijke traktatie voor uw hond. De schoentjes zitten per 5 stuks verpakt en zijn circa 12,5 cm lang.


Meer informatie

Buffelhuid schoentjes voor honden

Buffelhuid Schoentjes voor honden is een leuke kauwsnack voor uw hond. Vindt uw hond het fantastisch om op uw schoenen te kauwen, maar vindt u dat wat minder, bestel dan snel een alternatief! Met deze heerlijke kauwsnack in de vorm van een schoentje zal uw hond wel even zoet zijn! 

Bij Brekz kunt u de beste hondensnacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Buffelhuid Schoentjes voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Overzicht gegevens Buffelhuid Schoentjes voor honden

  • met deze kauwsnack zal uw hond zich lekker bezig houden en dit zorgt ervoor dat het dier zich tijdens de dag zich minder snel zal vervelen
  • de Buffelhuid Schoentjes voor honden zijn geschikt voor alle honden
  • het kauwen op deze kauwsnack helpt bij het schoonhouden van de tanden
  • de schoentjes zitten per vijf stuks verpakt

Houdbaarheid Buffelhuid Schoentjes voor honden

De houdbaarheid van Buffelhuid Schoentjes voor honden staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Wilt u deze snack graag vergelijken met andere producten? Kijk dan snel op de pagina van botten en rollen. Bent u op zoek naar andere snacks die bijdragen aan de gebitshygiëne van uw hond? Bezoek dan de pagina van de Tandverzorgende hondensnacks.


Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (3)
05-10-2017
4
4
4
4
4
Prima knaagplezier...onze Hollandse Smous is er dolgelukkig mee...
20-09-2017
4
4
4
4
4
Juiste levering , op 3 dagen thuis .. blije klant hier
28-08-2017
4
4
4
4
4
Leuke versnaperting voor alle honden alhoewel het qua omvang voor de kleinste hondjes nogal groot uitvalt en er na een tijd even minder aandacht aan besteed wordt.