Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Buffelhuid Botten Geperst 2x (14 cm) OP is OP

Per verpakking
€ 3,99
€ 3,99

Beeztees Buffelhuid Botten Geperst 2x (14 cm) zijn geperste buffelhuid botten en vormen een ware traktatie voor uw hond.

  • Zeer smakelijke botten
  • Van geperste buffelhuid
  • Per 2 verpakt

Beeztees Buffelhuid Botten Geperst 2x (14 cm)

Beeztees Buffelhuid Botten Geperst 2x (14 cm) zijn geperste buffelhuid botten en vormen een ware traktatie voor uw hond. De botten zijn gemaakt van geperste buffelhuid en zijn dan ook een natuurproduct. Voor langdurig kauwplezier.
De botten worden per 2 verpakt.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Beeztees Buffelhuid Botten Geperst 2x (14 cm) voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. U wordt geadviseerd om toezicht te houden terwijl uw hond kluift.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een groter geperst bot? Kijk dan eens bij Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond. Een overzicht van al onze kauwproducten vindt u hier.