Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Biofood Giant hondenvoer

Productinformatie
12.5 kg
€ 40,95 (€ 3,28/kg)
€ 40,95 (€ 3,28/kg)
2 x 12,5 kg
€ 71,75 (€ 2,87/kg)
Meest verkocht
€ 71,75 (€ 2,87/kg)

Biofood Giant is volledig voer voor volwassen honden van grote rassen.

  • Ondersteunt botten door optimaal calciumgehalte
  • Ondersteunt de gewrichten.
  • Bevordert kauwen en verzorgt het gebid.

Meer informatie

Biofood Giant hondenvoer

Biofood Giant Hondenvoer is een volledige hondenvoeding op natuurlijke basis die is ontwikkeld voor honden van een grot ras. De voeding bevat een optimaal calciumgehalte om de botten te ondersteunen en het bevat glucosamine en chondroïtine om de gewrichten te ondersteunen. Deze worden namelijk extra belast bij grote honden. Grote rassen hebben een relatief kleine darmcapaciteit en een gevoelige spijsvertering. De voeding is hierop afgestemd, en zorgt er zo voor dat uw hond toch de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Ten slotte is het energiegehalte hoog, omdat een grote hond natuurlijk een hoog energieverbruik heeft. De voeding is dus perfect afgestemd op honden van een groot ras. 

Daarnaast is de brok van Biofood Giant Hondenvoer groter dan bij andere voeding, zodat hij beter is afgestemd op grote honden en honden met schrokgedrag. Het voer bevordert het kauwen en verzorgt het gebit. Daarnaast bevat de voeding alle andere voedingsstoffen die bijdragen aan een goede gezondheid van uw hond. Zo bevat het de dagelijkse hoeveelheid eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen. Uw hond komt dus niets te kort. Koop dus nu Biofood Giant Hondenvoer goedkoop online op Brekz.nl en zie hoe uw hond van zijn maaltijd zal genieten. 

De houdbaarheid van Biofood Giant Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Biofood Giant Hondenvoer

Granen (ontsloten rijst, tarwe, gerst), vlees (rund en kip), dierlijke bijproducten (lever, hart en pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, bietenpulp), oliën (zalm- en visolie), vet (kip en schaap), plantaardige vitamines en mineralen (pre-mix), digest (lecithine, natuurkruiden, glucosamine, chondroïtine).

Analytische bestanddelen:

Eiwit (25%), vet (9%), vocht (10%), ruw as (7%), ruwe celstof (3%), calcium (1,4%), fosfor (1,0%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (20000 IE), Vitamine D₃ (2000 IE), Vitamine E (65 IE), ijzer (50 mg), jodium (1,5 mg), koper (5 mg), mangaan (35 mg), zink (65 mg), selenium (0,2 mg).

Voedingsadvies 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Voedingsadvies Biofood Giant Hondenvoer
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding
gram
1-5 60-130
5-10 130-190
10-25 190-330
25-35 330-480
35-45 480-600
45-60 600-750


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Biofood Giant Hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenvoer van het merk Biofood hondenvoer.