Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Biofood dierenvoeding

Voordelig biologisch voer van het topmerk Biofood voor hond en kat!

Hier kunt u kiezen tussen Biofood hondenvoer en Biofood kattenvoer.


Maak hier uw keuze

Ga direct naar:

Biofood Brokken


Biofood huisdiervoeding

Biofood diervoeding is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. De voeding bevat kip, rund, lamsvlees, eendenvlees of zalm en dierlijke bijproducten, zoals hart, lever en pens. Daarnaast worden natuurlijke kruiden en granen toegevoegd. De voeding is er in geperste, geëxtrudeerde en natte vorm en bevat alle gezonde stoffen die uw dier nodig heeft, zoals eiwitten voor groei en herstel van het lichaam, vetten voor een gezonde huid en vacht, transport van vitaminen, een goede vertering en isolatie. Koolhydraten geven energie en vitaminen en mineralen zorgen voor een goede weerstand.

  • Gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten
  • Bevat diverse soorten vlees en vis en dierlijke bijproducten
  • In diverse vormen, zoals geperst, geëxtrudeerd, natte vorm en snackvorm
  • Bevat alle gezonde voedingsstoffen die uw dier nodig heeft

Bij Brekz kunt kiezen uit brokken, natvoer en snacks voor honden en brokken voor katten. Bekijk hieronder ons assortiment en koop Biofood diervoeding gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Biofood hondenvoeding

Brokken
De brokken van Biofood hondenvoeding zijn er in geëxtrudeerde vorm en geperste vorm. De geëxtrudeerde brokken zijn licht verteerbaar, krokant en goed voor het gebit. De grootte en vorm van de brokken bevordert de opname en het kauwen. Ze zijn geschikt voor schrokkers en honden met tandplak. De geperste brokken zijn op een lage temperatuur verhit waardoor alle voedingsstoffen behouden zijn gebleven. De brokken vallen gemakkelijk uiteen in de maag en hebben een hoge dichtheid waardoor het volume van de voeding kleiner is dan bij een krokante brok.


Natvoer
Biofood heeft verschillende soorten natuurlijke en complete vleesproducten met diverse soorten eiwitbronnen. De voeding is gemaakt van vers vlees van lam, eend, kip of schaap, verse vis, visbijproducten, rijst en kruiden. De voeding bevat geen suiker, tarwe, zout, chemische antioxidanten, geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen en gluten. U kunt de vleesvoeding goed combineren met andere soorten voeding van Biofood en buiten de koelkast bewaren. 


Snacks
Biofood snacks zijn lekkere, natuurlijke en gezonde truffels gemaakt van schapenvet. Schapenvet is erg gezond voor het hondenlichaam, omdat het de slijmvliezen in het maag- en darmkanaal beschermt en zorgt voor een betere vertering van het voedsel. Daarnaast heeft het schapenvet een een positief effect op de ogen, huid en luchtwegen en het houdt de botten sterk.

Biofood kattenvoeding

Brokken
De kattenbrokken van Biofood diervoeding zijn gemaakt van zeer smakelijke en hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, zoals vlees, vis en rijst. De voeding zorgt voor een gezonde huid en vacht en bevat taurine voor een goed gezichtsvermogen en een gezonde hartfunctie. Bij Brekz kunt u voeding van Biofood kopen speciaal voor: volwassen kattenoudere kattenkatten met een gevoelige maaggesteriliseerde katten met nierproblemenzwangere katten en katten met kittens.

Ander voeding voor uw hond of kat dan Biofood diervoeding?

Ook voor andere diervoeding dan Biofood diervoeding kunt u bij Brekz terecht. Bekijk voor honden bijvoorbeeld ook eens Farm Food. Dit merk heeft een uitgebreid aanbod aan natuurlijke brokken en tandverzorgende hondensnacks. Voor katten kunt u kiezen voor Royal Canin voor katten van alle soorten, leeftijden en lichamelijke gesteldheden.