Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Biofood kattenvoer

Biofood kattenvoer is kwalitatieve voeding met een goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten. Biofood kattenvoer gebruikt 100% natuurlijke grondstoffen en dit zorgt voor smaakvolle voeding van hoge kwaliteit.
Lees meer ..
Adult
Kitten
Senior
Sensitive
Snacks

Adult

Kitten

Senior

Sensitive

Snacks

Adult

Biofood 3-Mix Adult kattenvoer

Productinformatie Biofood 3-Mix Adult kattenvoer

Biofood 3-Mix Adult kattenvoer is een smakelijke, gezonde, natuurlijke en complete voeding voor uw volwassen kat. De voeding is zorgvuldig bereid en bevat natuurlijk geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals kip, rund en zalmolie. Daarnaast zijn er natuurkruiden en taurine aan toegevoegd. Kip, rund en zalm zijn bronnen van eiwitten, die onder andere gezonde en sterke spieren bevorderen. Koolhydraten en vetten leveren energie, waardoor uw kat de hele dag buiten kan spelen. Zalmolie bevat bovendien Omega 3- en Omega 6-vetzuren. Deze stoffen leveren onder andere een bijdrage aan een gezonde huid en een glanzende vacht en ondersteuning aan de gewrichten.

Bent u op zoek naar een smakelijke en gezonde voeding voor uw kat? Bestel dan Biofood 3-Mix kattenvoer goedkoop bij Brekz. Gemakkelijk online en snelle levering aan huis.

De houdbaarheid van Biofood 3-Mix kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Biofood 3-Mix kattenvoer

Gedroogde kip, maïs, tarwe, gevogeltevet, gedroogd rund, bietenpulp, vismeel, zalmolie, eipoeder, biergist, taurine, echinacea.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (30%), ruw vet (10%), ruwe as (8,5%), ruwe celstof (3,0%), calcium (1,5%), fosfor (1,0%), magnesium (0,15%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

IJzer (75 mg/kg), jodium (1,5 mg/kg), koper (5 mg/kg), mangaan (30 mg/kg), zink (65 mg/kg), vitamine A (18000 IE/kg), vitamine D3 (1800 IE/kg), vitamine E 180 IE, vitamine C 250 mg/kg.  

Voedingsadvies Biofood 3-Mix kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.  

Voedingstabel Biofood 3-Mix Adult kattenvoer

Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding (g)
2-3 35-45
3-4 45-50
4-5 50-60
5-6 60-70
>6  10 g/kg gewicht

              
Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Biofood 3-Mix Adult kattenvoer? Bekijk dan eens het totaalaanbod Biofood kattenvoer op onze website. Hier vindt u bijvoorbeeld  Biofood Sensitive kattenvoer dat geschikt is voor katten met voedselovergevoeligheid.

https://www.brekz.nl/41893-home_default/biofood-kattenbrokjes-kat-3-mix.jpg
32.95 2019/01/01
Snel gevonden, snel betaald, snel verzonden, snel ontvangen! Dus voor herhaling vatbaar.
Goed en betaalbaar product.. !
Wij gebruiken al een paar jaar Biofood kattenbrokjes en onze katten vinden ze heerlijk! Ze doen het er goed op en glanzen heel mooi..
Ik heb het voer nog maar net en kan er daardoor nog niet veel van zeggen. De kat eet het voer wel graag
Onze katten eten dit voer nu sinds een paar dagen. We zijn :koud' overgestapt, dus zonder dit eerst te mengen met het oude voer. Dit gaat prima, ze eten het goed maar wel een stuk minder dan met het 'oude' voer, en wel tevreden. Ze eten nu gedurende de dag kleine beetjes zoals een kat dat hoort te doen. De reden dat we hier gekozen hebben is: omdat we zelf ook natuurlijk voedsel eten willen we dat ook voor onze katten en hond (FarmFood). En voor de prijs hoef je het niet te laten.
25075
13909
Biofood 3-Mix Adult kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 8,75 (€ 4,38/kg)
10 kg
€ 32,95 (€ 3,30/kg)
2 x 10 kg
€ 63,95 (€ 3,20/kg)
Biofood Adult Allround & Fit kattenvoer

Productinformatie Biofood Adult Allround & Fit kattenvoer

Biofood Adult Around & Fit kattenvoer is een hoogwaardige, volledige kattenvoeding met een natuurlijk karakter en is geschikt voor volwassen katten. De voeding is op basis van kip en zalm en heeft dan ook een onweerstaanbare smaak. Dankzij de aanwezigheid van prebiotica (FOS) ondersteunt het tevens de spijsvertering. De koolhydraten zijn afkomstig uit rijst en niet uit tarwe; de voeding is geheel vrij van tarwe, waardoor het beschikt over een hoge acceptatie. Daarnaast bevordert het de gezondheid van het gebit, de huid, de vacht en kan het haarbalvorming helpen verminderen. Biofood Adult kattenvoer is natuurlijk en dus vrij van kunstmatige toevoegingen.

 • Hoogwaardige voeding met een natuurlijk karakter
 • Kip en zalm als basis voor een heerlijke smaak
 • Met prebiotica FOS (inuline) en taurine
 • Ondersteunt het gebit, de huid en vacht
 • Verrijkt met rijst en tarwevrij, bevordert een hoge acceptatie
 • Bevat geen kunstmatige toevoegingen

Bij Brekz kunt u het beste natuurlijke kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Adult Around & Fit kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Biofood Adult Around & Fit kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingsadvies Biofood Adult Allround & Fit kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Biofood Adult Allround & Fit kattenvoer

Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voer per dag (g) gesteriliseerde/gecastreerde katten
Hoeveelheid voer per dag (g)
2 20 35
3 30 45
4 35 55
5 40 65
6 45 75
7 50 80
8 55 90

     

Ingrediënten Biofood Adult Allround & Fit kattenvoer

Gedroogde kip, maïs, rijst, vismeel, zalmmeel, gevogelte vet, gerst, biergist, eipoeder, lijnzaad, bietenpulp, lecithine, inuline (bron van FOS 0,03%), taurine (2%), echinacea.
Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32%), ruw vet (16%), ruwe as (6%), ruwe celstof (2%), calcium (1,4%), fosfor (0,9%), magnesium (0,1%).
Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (18.000 IE/kg) [E672], vitamine D3 (1.400 IE/kg) [E671], vitamine E (alfa-tocopherol acetaat) [400 IE/kg], vitamine C (ascorbylfosfaat) [250 mg], E1 (ijzer) [75 mg], E2 [jodium] (1,5 mg), E4 [koper] (5 mg), E5 [mangaan] (30 mg), E6 [zink] (65 mg). Bevat natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voeding voor uw senior kat? Kijk dan eens bij Biofood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer. Een overzicht van al ons Biofood kattenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/41895-home_default/biofood-adult-allround-fit-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
25076
13910
Biofood Adult Allround & Fit kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 13,95 (€ 9,30/kg)
2 x 1,5 kg
€ 26,75 (€ 8,92/kg)
10 kg
€ 49,95 (€ 5,00/kg)
2 x 10 kg
€ 97,95 (€ 4,90/kg)
Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer

Productinformatie Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer

Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer is een hoogwaardige, natuurlijke voeding, speciaal ontwikkeld voor volwassen katten die last hebben urinewegproblemen of overgewicht. Zo is de voeding geschikt voor katten met struvietaandoeningen, zoals blaasgruis- of stenen. Het kan ook gevoerd worden aan gesteriliseerde of gecastreerde katten. De voeding ondersteunt de urinewegen en regelt de pH waarde van de urine, zodat struvietvormende mineralen in hoeveelheid afnemen. In plaats van tarwe is gebruik gemaakt van rijst, waardoor de voeding beschikt over een hoge acceptatie. Ook biedt zij ondersteuning in de spijsvertering, dankzij de toevoeging van prebiotica (inuline). Gezonde Omega 3- en Omega 6-vetzuren helpen de huid en vacht tot in de puntjes verzorgen. Daarbij heeft het product een natuurlijk karakter en is deze geheel vrij van kunstmatige toevoegingen. En de smaak? Het voer verrijkt met kip, zalm en kippenlever en is daarom onweerstaanbaar!

 • Speciaal voor katten met urinewegproblemen en/of overgewicht
 • Regelt de pH waarde van de urine en vermindert de hoeveelheid struvietvormende mineralen 
 • Verlaagde hoeveelheid calorieën
 • Verrijkt met kip, zalm en kippenlever
 • Vrij van tarwe en met rijst voor een hoge verteerbaarheid
 • Bevat prebiotica (inuline) ter ondersteuning van de spijsvertering
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen
   

Bij Brekz kunt u natuurlijk kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Voedingsadvies Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer

Het is aan te raden de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Biofood Control kattenvoer

Gewicht van de kat (kg) Voedingshoeveelheid per dag (g) Voedingshoeveelheid per dag (g)  gecastreerde/gesteriliseerde katten
2 25 40
3 30 50
4 35 65
5 45 75
6 50 80
7 55 90
8 60 100

De houdbaarheid van Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer

Gedroogde kip, dierlijk eiwitextract*, rijst, erwten, gerst, gevogeltevet, cellulose, maïs, maisgluten, gehydrolyseerde kippenlever, zalmolie, lijnzaadolie, gedroogde zalm, eipoeder, biergist, inuline (bron van FOS), cranberry. *(rund en wild zwijn)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (36%), ruw vet (12%), ruw as (4,3%), ruwe celstof (5%), calcium (0,85%), fosfor (0,73%), magnesium (0,09%).

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Vitamine A 18.000 IE, vitamine D3 1800 IE, vitamine E 300 IE, vitamine C 100 mg,ijzer 75 mg, jodium 1,5 mg, koper 5 mg, mangaan 30 mg, zink 65 mg, taurine 2000 mg, L-carnitine 300 mg.

Sensoriële toevoegingsmiddelen
Yucca schidigera extract 150 mg.

Technologische toevoegingsmiddelen
Lecithine 3000 mg.

Zoötecnische toevoegingsmiddelen
Ammoniumchloride 3000 mg.
 

Ander product?

Bij Brekz beschikken we over een ruim aanbod aan voeding voor katten van verschillende leeftijden en met speciale voedingsbehoeften. Zo is er Biofood Sensitive kattenvoer voor katten met voedselovergevoeligheid. Als uw kat wat ouder is kunt u eens kijken naar Biofood Senior kattenvoer. Ook voor katten met nieraandoeningen of oxalaatproblemen adviseren wij deze voeding.

https://www.brekz.nl/41897-home_default/biofood-control-urinary-sterilised-kattenvoer.jpg
12.49 2019/01/01
Biofood staat voor eerlijk voer, en Brekz.nl voor een eerlijke prijs. Een heerlijke combinatie, gunstig voor kat en baasje..
Eerlijk voer, de katten vinden het heerlijk. De goedkoopste van Nederland. Top!!
Ik bestel regelmatig kattenbrokjes bij Brekz.nl en tot nu toe worden alle bestellingen keurig netjes de volgende dag bezorgd.
Sehr gut verträglich
25077
13911
Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 12,49 (€ 8,33/kg)
2 x 1,5 kg
€ 24,49 (€ 8,16/kg)
10 kg
€ 56,95 (€ 5,70/kg)
2 x 10 kg
€ 109,95 (€ 5,50/kg)

Kitten

Biofood Kitten Pregnant & Nursing kattenvoer

Productinformatie Biofood Kitten Pregnant & Nursing kattenvoer

Biofood Premium Kitten Pregnant & Nursing kattenvoer is een volledige en natuurlijke voeding die specifiek is afgestemd op kittens tot 12 maanden en zwangere of zogende poezen. Dit smaakvolle kattenvoer ondersteunt de ontwikkeling, groei en afweer van uw kitten en draagt bij aan een gezond gebit. Daarnaast biedt het kittenvoer een verhoogd energiegehalte die aansluit bij de behoefte van opgroeiende kittens en dragende/zogende katten. Biofood Kitten kattenvoer bevat o.a. kip, vis, rijst, prebiotica FOS (inuline), taurine en zalmolie. Dit voer is tarwevrij en gemakkelijk verteerbaar. Het product is vrij van kunstmatige toevoegingen.

 • Rijk aan kip, aangevuld met smakelijke vis en rijst
 • Bevat prebiotica (FOS), zalmolie, taurine
 • Speciaal voor een verhoogde energiebehoefte
 • Tarwe- en glutenvrij
 • Licht verteerbaar
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen

Bij Brekz kunt u Biofood kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Kitten Pregnant & Nursing tegen de scherpste prijzen.

Samenstelling Biofood Kitten Pregnant & Nursing kattenvoer

Verse kip (19%), gedroogde aardappel, gedroogde kip (14%), gedroogde zalm (10%), gedroogde zoete aardappel, gevogeltevet, erwteneiwit, eipoeder, biergist, gedroogde bietenpulp, lignocellulose, zalmolie (2%), inuline (bron van FOS), lijnzaadolie.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 32%, ruw vet 20%, ruwe as 7,5%, ruwe celstof 2,8%, calcium 1,5%, fosfor 1,3%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 18.000 IE, vitamine D3 1800 IE, vitamine E 500 IE, IJzer 75 mg, Jodium 1,5 mg, Koper 5 mg, Mangaan 30 mg, Zink 65 mg, Taurine 1000 mg.

Technologische toevoegingsmiddelen: Lecithine 3000 mg. Bevat natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen.

Voedingsadvies Biofood Kitten Pregnant & Nursing kattenvoer

Voedingstabel Biofood Kitten Pregnant & Nursing kattenvoer

Leeftijd:
< 4 maanden    < 9 maanden   9 - 12 maanden
Lichaamsgewicht kat (kg)
Voedingshoeveelheid (g)
Voedingshoeveelheid (g) Voedingshoeveelheid (g)
0,1 10 - -
0,2 15 - -
0,4 25 20 -
0,6 30 25 -
0,8 40 30 -
1 45 35 30
2 70 60 45
3 90 75 60
4 110 90 75
6 145 120 95
8 175 145 115

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Het voedingsadviesschema staat op de verpakking vermeld. De genoemde hoeveelheden kunt u als richtlijn gebruiken, afhankelijk van de leeftijd en levensstijl van uw kat. In de drachtperiode en zoogperiode is het advies om de hoeveelheid voer te verhogen. Zorg altijd voor voldoende fris drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een koele, droge plek en sluit het goed af.

De houdbaarheid van Biofood Kitten Pregnant & Nursing kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voor uw volwassen kat? Kijk dan eens bij Biofood 3-mix Adult kattenvoer. Een overzicht van alle merken kattenvoer vindt u op de Merkenpagina kattenvoer.

https://www.brekz.nl/41899-home_default/biofood-kitten-pregnant-en-nursing-kattenvoer.jpg
15.95 2019/01/01
Heel goede levering en eten. Kat is fan
Wel erg kleine brokjes
Sehr gutes Produkt erst zögerlich,aber dann haben es alle mit großem Appetit gefressen, auch die Ausgewachsenen !! Prima Produkt!
Excellente qualité de croquettes, je recommande vivement !!! Et la livraison est hyper rapide
25081
13914
Biofood Kitten Pregnant & Nursing kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 51,95 (€ 5,20/kg)
2 x 10 kg
€ 101,95 (€ 5,10/kg)

Senior

Biofood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer

Productinformatie Biofood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer

Deze hoogwaardige, complete en tarwevrije voeding is geschikt voor oudere katten of volwassen katten met gevoelige nieren en/of oxelaatstenen. Biofood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer is verrijkt met kip en bevat onder andere rijst en vis, zoals zalm. Ook heeft het een gereduceerd fosfor- en natriumgehalte en een aangepaste verhouding mineralen ter ondersteuning van de nieren.

Daarnaast ondersteunt Biofood Senior hondenvoer de gewrichten, huid en vacht door de toevoeging van prebiotica FOS (inuline), omega 3- en 6-vetzuren, chondroïtine, glucosamine en taurine. Bovendien heeft het een hoge acceptatiegraad en helpt het haarbalvorming verminderen. Dit kattenvoer is vrij van kunstmatige toevoegingen.

Bij Brekz kunt u kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Ageing & Souplesse kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Biofood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer

Ingrediënten: maïs, rijst, gedroogde kip, gevogeltevet, gerst, gedroogde vis, lignocellulose, biergist, eipoeder, gedroogde eend, gedroogde zalm, lijnzaad, zalmolie, inuline (bron van FOS), chondroïtine, glucosamine. 

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 28%, ruw vet 19%, ruw as 6,0%, ruwe celstof 5,0%, calcium 1,3%, fosfor 0,8%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 18.000 IE , vitamine D3 1800 IE, vitamine E 400 IE, vitamine C 250 mg, ijzer 75 mg, jodium 1,5 mg, koper 5 mg, mangaan 30 mg, zink 65 mg, taurine 1000 mg.

Sensoriële toevoegingsmiddelen: Yucca schidigera extract 200 mg.

Technologische toevoegingsmiddelen: Lecithine 5000 mg. Bevat natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen.

Voedingsadvies Biofood Senior Ageing Souplesse kattenvoer

Lichaamsgewicht (kg) Dagelijkse voedingshoeveelheid (g) gecastreerde/gesteriliseerde katten Dagelijkse voedingshoeveelheid (g)
2 20 40
3 30 50
4 35 60
5 40 70
6 45 80 
7 50 90
8 55 95

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een koele, droge plek en sluit het goed af.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere voeding voor uw kat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Biofood kattenvoer. Hier vindt u bijvoorbeeld Biofood Adult Allround & Fit kattenvoer.

https://www.brekz.nl/41901-home_default/biofood-senior-ageing-souplesse-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
De brokken zijn veeel te groot, ik heb katten die geen tanden hebben. Ze krijgen het niet weg, jammer.
Wow, reuze verpakking ! We zijn nu zowat 21 dagen verder. Na zowat 48uur krabte mijn kat zich niet meer als gek. Eindelijk een smakelijke kroket zonder gluten of andere toevoegingen die kat-onwaardig zijn. Poes is actief maar rustig met een mooie blinkende vacht. Ik denk : best een goed product !
25078
13912
Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 13,95 (€ 9,30/kg)
2 x 1,5 kg
€ 26,75 (€ 8,92/kg)
10 kg
€ 56,95 (€ 5,70/kg)
€ 51,26 (€ 5,13/kg)
2 x 10 kg
€ 109,95 (€ 5,50/kg)
€ 98,96 (€ 4,95/kg)

Sensitive

Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer

Productinformatie Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer

Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer is een hoogwaardige en natuurlijke kattenvoeding, speciaal ontwikkeld voor katten die last hebben van voedselovergevoeligheid en/of kieskeurige eters. De voeding is gemaakt op basis zalm en zoete aardappel en heeft hierdoor een heerlijke smaak waar zelfs uw kieskeurige kat van kan genieten. Ook is de voeding gezond en biedt het extra ondersteuning aan gevoelige katten. Zij kunnen kampen met problemen aan de huid, vacht of het maagdarmkanaal. De voeding bevat Omega 3- en Omega 6-vetzuren uit zalmolie. Deze stoffen dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht. Tevens is de voeding graanvrij en dus licht verteerbaar. Het biedt zo alle ondersteuning die uw kat nodig heeft.

Biofood Sensitive kattenvoer levert ook een bijdrage aan andere lichaamsfuncties. Zo ondersteunen chondroïtine en glucosamine de gewrichten van uw kat en helpt taurine het hart en de ogen gezond houden. Ook bevordert de samenstelling van de voeding de vermindering van haarbalvorming en beperkt deze de geur en het volume van de ontlasting. De maaltijd bevat geen kunstmatig toegevoegde voedingsstoffen, wat de smaak en de kwaliteit van de voeding ten goede komt.

Bent u op zoek naar een smakelijke en gezonde voeding voor uw gevoelige of kieskeurige kat? Bestel Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer voordelig online bij Brekz! Eenvoudig en snel geleverd.

Ingrediënten Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer

Gedroogde zalm (26%), verse zalm (20%), erwten, gevogeltevet, gedroogde aardappel, bietenpulp, gedroogde zoete aardappel, gelatine, johannesbrood, gehydrolyseerde kippenlever*, zalmolie (2%), eipoeder, biergist, inuline (bron van FOS 0,3%), gedroogde wortel, brandnetel, echinacea, gedroogde tomaat, gedroogde appel, gedroogde mango, gedroogde pruimen, gedroogde banaan, tijm, basilicum, spirulina, gedroogde cranberry, gedroogde selderij, lijnzaadolie, chondroïtine, glucosamine.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (32%), ruw vet (18%), ruwe as (6,8%), ruwe celstof (4,5%), calcium (1,1%), fosfor (0,9%), magnesium (0,9%). 

Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 18.000 IE, vitamine D3 1800 IE, vitamine E 500 IE, vitamine C 100 mg, IJzer 75 mg, Jodium 1,5 mg, Koper 5 mg, Mangaan 30 mg, Zink 65 mg,Taurine 1000 mg.

Sensoriële toevoegingsmiddelen: Yucca schidigera extract 200 mg.

Technologische toevoegingsmiddelen: Lecithine 3000 mg. Bevat natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen.

Voedingsadvies Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.  Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram)
Gesteriliseerd Normaal
2 20 35
3 30 50
4 35 60
5 40 70
6 45 80
7 50 85
8 55 90

De houdbaarheid van Biofood Sensitive kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.  

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer? Voor katten met urinewegproblemen of overgewicht is Biofood Control kattenvoer geschikt. Voor alle overige varianten kunt u ons totaalaanbod van Biofood kattenvoer op de website bekijken.

https://www.brekz.nl/41904-home_default/biofood-sensitive-coat-stomach-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
Heel tevreden met deze natuurlijke, volwaardige korrels. Goede samenstelling met hoog percentage kip en zonder granen. Valt zeer goed in de smaak van mijn 9-jarige kater die wat last heeft van haarverlies. Prima alternatief voor de best prijzige 100% biologische voeding.
Goed en snel geleverd.
Snelle levering. En de katten vinden het voer heerlijk!
Nachdem die Sorte Katzenfutter nicht lieferbar war die ich sonst seit Jahren füttere bin ich auf die Sorte Biofood Sensitiv ausgewichen und habe es nicht bereut.Meine 4 Kater sind ziemliche Mäkelköpfe und ich hatte echt Bedenken.Aber alles unbegründet kaum war das in ihren Näpfen hauten sie schon rein.Ist ein gutes ausgewogenes Futter ohne Getreide
25079
13913
Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 13,95 (€ 9,30/kg)
2 x 1,5 kg
€ 26,75 (€ 8,92/kg)

Snacks

Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat

Productinformatie Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat

Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat zijn koud geperste knoflook tabletten. Ze bevatten knoflook, aminozuren, vitaminen (A, B, D en E) en mineralen. De tabletten ondersteunen de huid en vacht en helpen onder andere bij haaruitval. Ook helpen ze om vlooien en teken weg te houden uit de vacht. Daarnaast stimuleren de tabletten een gezonde darmflora. Het in de tabletten verwerkte (bier)gist bevat naast vitamine B(-complex) en vitamine D ook hoogwaardige en gezonde aminozuren, mineralen, eiwitten en enzymen.

De meest optimale werking behaalt u bij dagelijks gebruik.

 • Voor alle rassen en leeftijden
 • Bevordert gezonde huid en vacht
 • Helpt haaruitval, vlooien en teken voorkomen
 • Glutenvrij
 • Natuurlijk product
 • Verpakt per 100 stuks

Bij Brekz kunt u de beste producten tegen parasieten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van de tabletten staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat

Geef uw kat minimaal 2 en maximaal 6 tabletten per dag. Geef uw kitten 2 tot 3 tabletten per dag.

Ingrediënten Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat

Samenstelling
Wei, rijst, melkpoeder, (bier)gist, dextrose, knoflook (4,1%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10,69%), ruw vet (2,66%), ruwe celstof (0,36%), ruwe as (6,72%), vocht (6,57%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (131.261 IE/kg), vitamine-B-complex (101,25 mg/kg), vitamine D3 (13.126,08 IE/kg) en vitamine E (284,01 mg/kg).

Ander product?

Bent u op zoek naar andere tabletten van Biofood? Bekijk bijvoorbeeld dan eens Biofood Tabletten Knoflook Zalm voor de kat. Voor andere Biofood producten gaat u naar Biofood kattenvoer.

https://www.brekz.nl/41907-home_default/biofood-tabletten-knoflook-naturel-voor-de-kat.jpg
3.95 2019/01/01
De tabletjes vallen goed in de smaak bij de poezen. Hopelijk hebben ze het gewenste resultaat
goed product dat werkelijk effectief werkt !
Schnelle Lieferung, alles bestens
Mein Kater frisst es. Und wir haben so gut wie keine Zecken auf ihm gefunden.
29924
14921
Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2 verpakkingen
€ 7,75 (€ 3,88/ct)
Per 4 verpakkingen
€ 15,49 (€ 3,87/ct)
Biofood Tabletten Knoflook Zalm voor de kat

Productinformatie Biofood Tabletten Knoflook Zalm voor de kat

Biofood Tabletten Knoflook Zalm voor de kat zijn gezonde, lekkere en koudgeperste knoflooktabletten met zalmaroma. U kunt ze gebruiken in de strijd tegen vlooien en teken. Naast knoflook bevatten deze tabletten aminozuren, vitamine A, B, D en E en mineralen.

 • Glutenvrij
 • Met knoflook en zalmaroma
 • Helpt vlooien en teken voorkomen
 • Ondersteunt huid en vacht
 • Bevordert een goede weerstand
 • Voor alle kattenrassen en alle leeftijden, van kitten tot senior
 • Bevat 100 stuks

Bij Brekz kunt u voedingsupplementen voor uw huisdier gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koopt u Biofood Tabletten Knoflook Zalm voor de kat met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van de tabletten staat op de verpakking vermeld.

Voedingsadvies Biofood Tabletten Knoflook Zalm voor de kat

Geef een volwassen kat minimaal 2 tot maximaal 6 tabletten per dag. Geef kittens 2 tot 3 tabletten per dag. Het is aan te raden de tabletten dagelijks toe te dienen voor een optimale werking.

Ingrediënten Biofood Tabletten Knoflook Zalm voor de kat

Samenstelling
Wei, rijst, melkpoeder, gist, dextrose, knoflook (4,1%), zalmaroma (0,3%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10,66%), ruw vet (2,65%), ruwe celstof (0,36%), ruwe as (6,7%) en vocht (6,55%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (130.852,3 IE/kg), vitamine B-complex (100,94 mg/kg), vitamine. D3 (13.085,21 IE/kg), vitamine E (284,12 mg/kg).

Andere supplement?

Wilt u een ander voedingsupplement van Biofood bekijken? Werp dan eens een blik op onze Biofood pagina. Hier vindt u onder andere ook Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat.

https://www.brekz.nl/41908-home_default/biofood-tabletten-knoflook-met-zalm-voor-de-kat.jpg
3.95 2019/01/01
Goed tegen vlo en teek
Mijn kitten vindt ze nu nog niet zo interessant... als ik ze kleun maak en door haar vlees doet eet ze ze wel op. Of het echt werkt, moet ik nog zien. Heb de snoepjes nog te kort in gebruik om te oordelen, maar zal ze zeker weer kopen als ze op zijn.
de katten verdragen het goed .., een goed hulpmiddel dank je wel
Mijn kat is er dol op en heeft geen last van vlooien en teken
29926
14922
Biofood Tabletten Knoflook Zalm voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2 verpakkingen
€ 7,75 (€ 3,88/ct)
Per 4 verpakkingen
€ 15,49 (€ 3,87/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Biofood kattenvoer

Biofood kattenvoer houdt niet alleen rekening met dier en milieu, maar ook met het bewaren van een goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten. Biofood kattenvoer gebruikt 100% natuurlijke grondstoffen en dit zorgt voor smaakvolle voeding van hoge kwaliteit. Aan het kattenvoer is daarom ook een GROEN-garantie label gegeven. Het GROEN-garantie label houdt in dat het product veilig en gezond is, zonder chemische toevoegingen. 

De specifieke kenmerken van het GROEN-garantie label zijn onder andere: 

 • Er zijn slechts natuurlijke ingrediënten gebruikt, die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie;
 • In de voeding komen slechts vlees, vis en gezonde dierlijke bijproducten voor;
 • Toevoegingen aan de producten zijn van natuurlijke afkomst; 
 • Geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen;
 • De producten zijn milieu- en diervriendelijk, komen niet uit de bio-industrie en zijn dierproefvrij;
 • Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled verpakkingsmateriaal.
 

De kat is een vleeseter, maar heeft meer nodig dan alleen vlees. Hij heeft gevarieerde voeding nodig om aan genoeg eiwitten en aminozuren te komen. Die heeft een kat nodig voor huid, vacht en organen, zodat hij levendig en gezond blijft. Biofood kattenvoer heeft een assortiment met gezonde en licht verteerbare natuurvoeding, die alle voedingsstoffen bezit voor uw huisdier.

Eiwitten
Een eiwit is een belangrijke bouwstof, die er voor zorgt dat de huid, vacht en spieren optimaal kunnen ontwikkelen en hersteld kunnen worden. Biofood kattenvoer bevat ook taurine. Dit aminozuur zorgt voor een goed zichtvermogen. Van nature maakt een kat niet genoeg taurine aan en daarom is het noodzakelijk dat het in de voeding aanwezig is. 

Vetten
Vetten zijn ook essentieel voor een gezonde huid en vacht. Ze transporteren vitamine A, D, E en K, waardoor deze in het lichaam opgenomen kunnen worden. Daarnaast geven de vetten een goede smaak en zijn ze de belangrijkste energiebron voor uw kat, omdat ze vetzuren leveren. 


Vitaminen en mineralen
Vitaminen en mineralen dragen bij aan een goed energieniveau en zijn voor groei, onderhoud en weerstand onmisbaar. Ook deze voedingstoffen maakt de kat van nature niet genoeg aan en ze moeten dus uit de voeding gehaald worden. In Biofood kattenvoer zijn de vitaminen en mineralen meer dan voldoende aanwezig. 

Biofood kattenvoer producten kun je goedkoop online bij Brekz kopen. In ons assortiment vind je regelmatig acties. De houdbaarheid van het kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Assortiment Biofood kattenvoer

Volwassen, gezonde kat
Biofood Kattenbrokjes Kat 3-mix is een smaakvolle, gezonde en complete voeding voor de volwassen kat zonder speciale behoeftes. De Aldult Fit variant is ook voor de volwassen, gezonde kat, maar heeft vergeleken met de Kat 3-mix nog een aantal voordelen. Het heeft namelijk een hogere acceptatie en verteerbaarheid. Ook helpt het met het verminderen van haarbalvorming. 

Kat met specifieke voorkeur
Biofood Control kattenvoer is voor katten met gevoelige urinewegen of overgewicht (vanwege het lage aantal kilocalorieën). Deze Control variant ondersteunt namelijk de urinewegen en is dus geschikt voor katten met struvietafwijking, zoals blaasgruis en -stenen. Daarnaast voorkomt het voer een blaasontsteking. Een andere variant voor katten met specifieke voorkeuren is het Biofood sensitive kattenvoer. Dit is volledig graanvrij, ontwikkeld voor voedingsstofgevoelige of kieskeurige katten. 

Senior en Junior
Ten slotte bevat ons assortiment kattenvoer voor de senior kat en kitten. Biofood Senior ondersteunt de mobiliteit, gewicht, huid en vacht van de ouder wordende kat. De voedingsstoffen zijn ook aangepast aan de leeftijd en de eventuele (nier)aandoeningen die hier bij komen kijken. Biofood kitten is niet alleen voor kittens tot 12 maanden, maar ook voor zwangere katten. Het zorgt namelijk voor een verhoogd energielevel en ondersteunt groei, ontwikkeling en afweer. 
 

Ander merk?

Toch liever een ander merk dan Biofood kattenvoer? Kijk dan eens bij Royal Canin kattenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.