Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Biofood kattenvoer

Biofood kattenvoer is kwalitatieve voeding met een goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten. Biofood kattenvoer gebruikt 100% natuurlijke grondstoffen en dit zorgt voor smaakvolle voeding van hoge kwaliteit.
Lees meer ..
Kitten
Adult
Senior
Sensitive
Snacks
Overige

Kitten

Adult

Senior

Sensitive

Snacks

Overige

Kitten

Biofood Kitten Pregnant & Nursing kattenvoer

Biofood Kitten Pregnant & Nursing kattenvoer

Biofood Premium kitten pregnant/nursing is een hoogwaardige, volledige voeding en is ontwikkeld voor kittens tot 12 maanden en zwangere of zogende katten. Het smakelijke droogvoer biedt een verhoogde energiebehoefte die aansluit bij de levens van opgroeiende kittens en dragende/zogende katten. Dit wordt onder meer bereikt door de grote hoeveelheid hoogwaardige eiwitten uit kalkoen en kip. Voor de volledigheid van de maaltijd zijn tevens vis en rijst toegevoegd. En dankzij de hoge verteerbaarheid en acceptatie heeft iedere kitten een gezonde, verteerbare maaltijd aan deze voeding. Daarnaast is gezorgd voor de aanwezigheid van gezonde prebiotica zoals FOS, zalmolie, Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Dit is goed voor de stofwisseling en een blijvend glanzende vacht van uw kat. Het product is vrij van kunstmatige toevoegingen.

 • Rijk aan kalkoen, vis, kip en rijst
 • Bevat gezonde prebiotica, waaronder zalmolie, Omega vetzuren en taurine
 • Speciaal voor een verhoogde energiebehoefte
 • Hoge accepteerbaarheid en verteerbaarheid
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen
   

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Premium kitten pregnant/nursing tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Biofood Premium kitten pregnant/nursing staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Biofood Premium kitten pregnant/nursing

Gedroogde kalkoen (35%), maïs*, rijst*(18%), gevogeltevet, vismeel (9%), gedroogde kip (7%), biergist, bietenpulp, eipoeder, lijnzaad, lecithine, zalmolie, inuline (Bron van FOS), taurine. (*ontsloten).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (34%), ruw vet (20%), ruw as (6,5%), ruwe celstof (2,0%), calcium (1,4%), fosfor (0,8%), magnesium (0,9%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Onbekend.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voor uw volwassen kat? Kijk dan eens bij Biofood Kattenbrokjes Kat 3-mix. Een overzicht van alle merken kattenvoer vindt u op de Merkenpagina kattenvoer.

https://www.brekz.nl/23208-home_default/biofood-kitten-pregnant-en-nursing-kattenvoer.jpg
15.95 2019/01/01
Heel goede levering en eten. Kat is fan
Wel erg kleine brokjes
25081
13914
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 54,95 (€ 5,50/kg)
2 x 10 kg
€ 109,90 (€ 5,50/kg)

Adult

Biofood Kattenbrokjes 3-mix kattenvoer

Biofood Kattenbrokjes 3-mix kattenvoer

Biofood kattenbrokjes 3-mix is een smakelijke, gezonde, natuurlijke en complete voeding voor uw volwassen kat. De voeding is zorgvuldig bereid en bevat natuurlijk geselecteerde ingrediënten van een hoge kwaliteit, zoals kip, rund en zalm(olie). Daarnaast zijn er natuurkruiden en taurine aan toegevoegd. Kip, rund en zalm zijn bronnen van eiwitten, die onder andere zorgen voor gezonde en sterke spieren. Koolhydraten en vetten leveren energie, waardoor uw kat de hele dag buiten kan spelen. Zalm bevat bovendien Omega 3- en Omega 6-vetzuren. Deze stoffen leveren onder andere een bijdrage aan een gezonde huid en een glanzende vacht, en ook de gewrichten worden ondersteund. Taurine ondersteunt de ogen en het hart van uw kat, waardoor ze nog lang gezond kan blijven. 

Doordat de ingrediënten van Biofood kattenbrokjes 3-mix van hoge kwaliteit zijn wordt de voeding beter verteerd en is de ontlasting van een goede kwaliteit. Het hoge vleesaandeel zorgt bovendien voor een hoge acceptatie van het voer.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en gezonde voeding voor uw kat? Bestel dan nu Biofood kattenbrokjes 3-mix goedkoop online bij Brekz. Uw kat zal zeker van deze heerlijke maaltijd kunnen genieten! 

De houdbaarheid van Biofood kattenbrokjes 3-mix staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Biofood Kattenbrokjes 3-mix kattenvoer

Granen (ontsloten: tarwe, maïs), vlees (kip- rundvlees) en dierlijke bijproducten (lever, hart, pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, gist), vis (zalm) en visbijproducten (orgaanvlees), oliën (zalm- en visolie), vet (kip), plantaardige vitaminen en mineralen (premix), digest (kippenlever, taurine, natuurkruiden).

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (30%), ruw vet (10%), ruwe as (8%), ruwe celstof (2,5%), vocht (10%), calcium (1,5%), fosfor (1,0%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

IJzer (75 mg/kg), jodium (1,5 mg/kg), kobalt (0,5 mg/kg), koper (5 mg/kg), mangaan (30 mg/kg), zink (65 mg/kg), taurine (1000 mg/kg), magnesium (0,13%), sodium (6,5 g/kg), natriumchloride (1%), vitamine A (25000 IE/kg), vitamine D3 (2000 IE/kg), vitamine E (125 mg/kg).  
 

Voedingsadvies Biofood Kattenbrokjes 3-mix kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.  

Voedingstabel Biofood Kattenbrokjes 3-mix kattenvoer
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
2-3 35-45
3-4 45-50
4-5 50-60
5-6 60-70
>6  10 g/kg gewicht
Drachtige en actieve katten 100-140
Zogende katten 150-250


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Biofood kattenbrokjes 3-mix? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Biofood kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan voeding voor katten van verschillende leeftijden en voor katten met speciale voedingseisen. Biofood Sensitive kattenvoer is geschikt voor katten met voedselovergevoeligheid en Biofood Senior kattenvoer voor wanneer uw kat wat ouder is.

https://www.brekz.nl/25151-home_default/biofood-kattenbrokjes-kat-3-mix.jpg
34.95 2019/01/01
Goed en betaalbaar product.. !
Wij gebruiken al een paar jaar Biofood kattenbrokjes en onze katten vinden ze heerlijk! Ze doen het er goed op en glanzen heel mooi..
Ik heb het voer nog maar net en kan er daardoor nog niet veel van zeggen. De kat eet het voer wel graag
Onze katten eten dit voer nu sinds een paar dagen. We zijn :koud' overgestapt, dus zonder dit eerst te mengen met het oude voer. Dit gaat prima, ze eten het goed maar wel een stuk minder dan met het 'oude' voer, en wel tevreden. Ze eten nu gedurende de dag kleine beetjes zoals een kat dat hoort te doen. De reden dat we hier gekozen hebben is: omdat we zelf ook natuurlijk voedsel eten willen we dat ook voor onze katten en hond (FarmFood). En voor de prijs hoef je het niet te laten.
25075
13909
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 9,99 (€ 5,00/kg)
10 kg
€ 34,95 (€ 3,50/kg)
Beschikbaar 27 feb
2 x 10 kg
€ 67,95 (€ 3,40/kg)
Beschikbaar 27 feb
Biofood Adult Allround & Fit kattenvoer

Biofood Adult Allround & Fit kattenvoer

Biofood Adult Around & Fit kattenvoer is een hoogwaardige, volledige kattenvoeding met een natuurlijk karakter en is geschikt voor volwassen katten. De voeding is rijk aan kip en zalm en heeft dan ook een heerlijke smaak. Dankzij de aanwezigheid van prebiotica (FOS) ondersteunt het tevens de spijsvertering. De koolhydraten zijn afkomstig uit rijst en niet uit tarwe; de voeding is geheel vrij van tarwe, waardoor het beschikt over een hoge acceptatie. De toevoeging van Omega-3 en Omega-6 vetzuren zorgt ervoor dat de huid en vacht gegarandeerd gezond en glanzend blijven. Biofood Adult Allround & Fit kattenvoer is natuurlijk en dus vrij van kunstmatige toevoegingen.

 • Hoogwaardige voeding met een natuurlijk karakter
 • Rijk aan kip en zalm voor een onweerstaanbare smaak
 • Ondersteunt het gebit
 • Omega-3 en Omega-6 vetzuren houden de huid en vacht gezond en stralend
 • Met rijst en tarwevrij, voor een hoge acceptatie
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Adult Around & Fit kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Biofood Adult Around & Fit kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies Biofood Adult Allround & Fit kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Biofood Adult Allround & Fit kattenvoer

 

Gewicht van de kat (kg) Gesteriliseerd/gecastreerd Hoeveelheid voer per dag Hoeveelheid per dag
Gram Gram
2 20 35
3 30 45
4 35 55
5 40 65
6 45 75
7 50 80
8 55 90

 


Ingrediënten Biofood Adult Allround & Fit kattenvoer

Gedroogde kip (31%), maïs*, rijst* (15%), gevogeltevet, vismeel (9%), zalmmeel (7%), gerst*, biergist, eipoeder, lijnzaad, bietenpulp, lecithine, inuline (2,5% bron van FOS), taurine (2%), echinacea kruiden. (*ontsloten).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32%), ruw vet (16%), ruw as (6%), ruwe celstof (2%), calcium (1,4%), fosfor (0,9%), magnesium (0,1%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (18.000 IE/kg) [E672], vitamine D3 (1.400 IE/kg) [E671], vitamine E (alfa-tocopherol acetaat) [400 IE/kg], vitamine C (ascorbylfosfaat) [250 mg], E1 (ijzer) [75 mg], E2 [jodium] (1,5 mg), E4 [koper] (5 mg), E5 [mangaan] (30 mg), E6 [zink] (65 mg).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voeding voor uw senior kat? Kijk dan eens bij Biofood Senior kattenvoer. Een overzicht van al ons Biofood kattenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/23204-home_default/biofood-adult-allround-fit-kattenvoer.jpg
14.95 2019/01/01
25076
13910
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.5 kg
€ 14,95 (€ 9,97/kg)
2 x 1.5 kg
€ 29,90 (€ 9,97/kg)
10 kg
€ 49,95 (€ 5,00/kg)
2 x 10 kg
€ 99,90 (€ 5,00/kg)
Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer

Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer

Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer is een hoogwaardige, natuurlijke voeding, speciaal ontwikkeld voor katten die last hebben van de urinewegen of van overgewicht. De voeding is tevens geschikt bij andere struvietaandoeningen zoals blaasgruis en blaasstenen. Zij ondersteunt de urinewegen en regelt de pH waarde van de urine, zodat struvietvormende mineralen in hoeveelheid afnemen. In plaats van tarwe is gebruik gemaakt van rijst, waardoor de voeding beschikt over een hoge acceptatie  Ook biedt zij ondersteuning in de spijsvertering, dit dankzij de toevoeging van prebiotica (inuline). Gezonde Omega-3 en Omega-6 vetzuren verzorgen de huid en de vacht tot in de puntjes. Daarbij heeft het product een natuurlijk karakter en is zij geheel vrij van kunstmatige toevoegingen. En de smaak? Het voer is rijk aan kip, zalm en kippenlever en heeft daardoor een onweerstaanbare smaak!

 • Speciaal voor katten met urinewegproblemen en overgewicht: regelt de pH waarde van de urine en vermindert de hoeveelheid struvietvormende mineralen 
 • Ook voor andere struvietaandoeningen, zoals blaasgruis en blaasstenen
 • Rijk aan kip, zalm en kippenlever, dus met een uitstekende smaak
 • Vrij van tarwe en met rijst, voor een hoge acceptatie
 • Bevat prebiotica (inuline), voor een volledige ondersteuning van de spijsvertering
 • Omega-3 en Omega-6 vetzuren verzorgen de huid en de vacht
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen
   

Bij Brekz kunt u het beste Biofood hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer

Dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer
Gewicht van de kat (kg) Gesteriliseerd/gecastreerd Hoeveelheid voer per dag Hoeveelheid per dag
Gram Gram
2 25 40
3 30 50
4 35 65
5 45 75
6 50 80
7 55 90
8 60 100

 

Ingrediënten Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer

Gedroogde kip (24%), gedroogd rund (18%), rijst* (15%), erwten, cellulose, gevogeltevet, gerst*, maïs*, gehydrolyseerde kippenlever (7%), zalmmeel (5%), zalmolie (3%), gedroogd wild zwijn (3%), biergist, eipoeder, lijnzaad, lecithine, inuline (1,5% bron van FOS), yucca extract, taurine, cranberries, echinacea.(*ontsloten).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (36%), ruw vet (12%), ruw as (4,3%), ruwe celstof (5%), calcium 8,5%), fosfor (0,73%), magnesium (0,09%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (18.000 IE/kg) [E672], vitamine D3 (1.800 IE/kg) [E671], vitamine E [alfa-tocopherol acetaat] (300 IE/kg), vitamine C [ascorbylfosfaat] (100 mg), E1 [ijzer] (75 mg), E2 [jodium] (1,5 mg), E4 [koper] (5 mg), E5 [mangaan] (30 mg), E6 [zink] (65 mg).
 

Ander product?

Bekijk eens ons totaalaanbod van Biofood kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan voeding voor katten van verschillende leeftijden en voor katten met speciale voedingseisen. Biofood Sensitive kattenvoer is geschikt voor katten met voedselovergevoeligheid en Biofood Senior kattenvoer voor wanneer uw kat wat ouder is.

https://www.brekz.nl/23205-home_default/biofood-control-urinary-sterilised-kattenvoer.jpg
14.95 2019/01/01
Biofood staat voor eerlijk voer, en Brekz.nl voor een eerlijke prijs. Een heerlijke combinatie, gunstig voor kat en baasje..
Eerlijk voer, de katten vinden het heerlijk. De goedkoopste van Nederland. Top!!
Ik bestel regelmatig kattenbrokjes bij Brekz.nl en tot nu toe worden alle bestellingen keurig netjes de volgende dag bezorgd.
25077
13911
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 1.5 kg
€ 29,90 (€ 9,97/kg)
10 kg
€ 49,95 (€ 5,00/kg)
2 x 10 kg
€ 99,90 (€ 5,00/kg)

Senior

Biofood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer
https://www.brekz.nl/23206-home_default/biofood-senior-ageing-souplesse-kattenvoer.jpg
14.95 2019/01/01
Wow, reuze verpakking ! We zijn nu zowat 21 dagen verder. Na zowat 48uur krabte mijn kat zich niet meer als gek. Eindelijk een smakelijke kroket zonder gluten of andere toevoegingen die kat-onwaardig zijn. Poes is actief maar rustig met een mooie blinkende vacht. Ik denk : best een goed product !
25078
13912
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.5 kg
€ 14,95 (€ 9,97/kg)
2 x 1.5 kg
€ 29,90 (€ 9,97/kg)
10 kg
€ 49,95 (€ 5,00/kg)
2 x 10 kg
€ 99,90 (€ 5,00/kg)

Sensitive

Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer

Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer

Biofood Premium Sensitive kattenvoer is een hoogwaardige en volledig natuurlijke graanvrije kattenvoeding die ontwikkeld is voor katten die last hebben van voedselovergevoeligheid en/of voor katten die erg kieskeurige eters zijn. De voeding is gemaakt op basis van kip, zalm en zoete aardappel en heeft hierdoor een heerlijke smaak waar zelfs uw kieskeurige kat van zal kunnen genieten. Ook is de voeding erg gezond en biedt het extra ondersteuning aan gevoelige katten, waarbij vaak problemen aan de huid en vacht of het maagdarmkanaal optreden. Zo bevat zalmolie Omega 3- en Omega 6-vetzuren. Deze stoffen dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht, waardoor uw kat er stralend uit zal zien. De voeding bevat geen gluten en heeft een hoge acceptatie en een goede verteerbaarheid. Het biedt dus alle ondersteuning die uw kat nodig heeft.

Biofood Premium Sensitive kattenvoer levert ook een bijdrage aan andere lichaamsfuncties. Zo ondersteunen chondroïtine en glucosamine de gewrichten van uw kat en houdt taurine het hart en de ogen gezond. Ook zorgt de samenstelling van de voeding ervoor dat er minder haarballen gevormd worden en beperkt het de geur en het volume van de ontlasting. De maaltijd bevat geen kunstmatig toegevoegde voedingsstoffen, wat de smaak en de kwaliteit van de voeding ten goede komt.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en gezonde voeding voor uw gevoelige of kieskeurige kat? Bestel dan nu Biofood Premium Sensitive kattenvoer goedkoop online bij Brekz. Uw kat zal zeker van deze maaltijd kunnen genieten!

De houdbaarheid van Biofood Premium Sensitive kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Biofood Premium Sensitive kattenvoer

Gedroogde kip (37%), aardappelen, zoete aardappel (19%), erwten, gevogeltevet, zalmmeel (7%), eipoeder, lijnzaad, zalmolie, chondroitine, glucosamine, taurine.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (32%), ruw vet (18%), ruwe as (7,5%), ruwe celstof (3,0%), calcium (1,5%), fosfor (1,0%), magnesium (0,09%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Biofood Premium sensitive coat/stomach bevat geen toegevoegde voedingsmiddelen.
 

Voedingsadvies Biofood Premium Sensitive kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.  Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingstabel Biofood Premium sensitive coat/stomach
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram)
Gesteriliseerd Normaal
2 20 35
3 30 50
4 35 60
5 40 70
6 45 80
7 50 85
8 55 90

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Biofood Premium Sensitive kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Biofood kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan voeding voor katten van verschillende leeftijden en voor katten met speciale voedingseisen. Biofood Control kattenvoer is geschikt voor katten met urinewegaandoeningen of overgewicht en Biofood Senior kattenvoer is een goede keuze voor wanneer uw kat wat ouder is.

https://www.brekz.nl/23207-home_default/biofood-sensitive-coat-stomach-kattenvoer.jpg
15.95 2019/01/01
Snelle levering. En de katten vinden het voer heerlijk!
25079
13913
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.5 kg
€ 15,95 (€ 10,63/kg)
2 x 1.5 kg
€ 31,90 (€ 10,63/kg)
10 kg
€ 54,95 (€ 5,50/kg)
2 x 10 kg
€ 109,90 (€ 5,50/kg)

Snacks

Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat zijn rustgevende gistsnoepjes die u zowel aan uw hond als aan uw kat kunt geven. De snoepjes bevatten valeriaan, passiebloem en een anti-stress kruidenmix. Deze stoffen hebben een rustgevende werking en zorgen ervoor dat uw dier tijdens vuurwerk, onweer of dierenartsbezoek kalm blijft. De snoepjes zijn daarnaast ook erg gezond, omdat ze veel vitaminen en mineralen bevatten die zorgen voor een gezonde huid en vacht. De toevoeging van zeewier en kruiden zorgt voor een betere darmwerking. Verder bevatten de tabletten alleen natuurlijke antioxidanten en geen chemische toevoegingen. 

 • Rustgevende snoepjes
 • Voor hond en kat
 • Vermindert angst en stress
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Verbetert darmwerking
 • Met natuurlijke antioxidanten
 • Zonder chemische toevoegingen

Bij Brekz kunt u verschillende soorten rustgevende producten voor uw dier gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat per 100 stuks met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van de tabletten staat op de verpakking vermeld.

Voedingsadvies Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

In onderstaande tabel ziet u hoeveel tabletten u uw dier per dag mag geven per 10 kg lichaamsgewicht.
 

Dier Aantal stuks
Volwassen hond Min. 2 - max. 6 per dag per 10 kg lichaamsgewicht
Puppy 2 - 3 per dag per 10 kg lichaamsgewicht
Volwassen kat 2 - 6 per dag per 10 kg lichaamsgewicht
Kitten 2 - 3 per dag per 10 kg lichaamsgewicht


Ingrediënten Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

Samenstelling
Wei, rijst, melkpoeder, gist, dextrose, valeriaan (3,33%) en passiebloem (3,33%). 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,91%), ruw vet (2,61%), ruwe celstof (0,24%), ruwe as (6,28%) en vocht (6,93%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (131.261 IE/kg), vitamine B-complex (69,28 mg/kg), vitamine D3 (13.126,08 IE/kg) en vitamine E (285,01 mg/kg). 

Ander rustgevend product voor uw dier?

Bij ons kunt u ook Sanal Relax voor hond, kat en konijn bestellen om uw dier rustig te houden. Voor uw kat bestelt u Beaphar No Stress Spot On Kat met kalmerende druppels en voor uw hond kunt u ook kiezen voor de rustgevende Adaptil Tabletten voor de hond. Bekijk ook ons gehele aanbod aan rustgevende producten voor honden en katten

https://www.brekz.nl/26693-home_default/biofood-relax-tabletten-voor-de-hond-en-kat.jpg
3.95 2019/01/01
houdt de kat goed rustig in de wagen en op show
Na een aantal dagen het te hebben gegeven hadden we wat resultaat
29921
14917
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 3,95
Per 2 verpakkingen
€ 7,49
Per 3 verpakkingen
€ 10,95
Biofood Tabletten Hairball OP is OP

Biofood Tabletten Hairball

Biofood Tabletten Hairball zijn gisttabletten voor katten van alle rassen en leeftijden. De gist zorgt voor zuivering van het lichaam, zodat schadelijke stoffen en afvalproducten worden afgevoerd. De tabletten bevatten vlozaad dat zorgt voor een betere darm- en leverwerking waardoor haren op natuurlijke wijze worden uitgescheiden en haarballen voorkomen worden. Aan de tabletten zijn diverse vitaminen en mineralen toegevoegd die onder andere de haren en nagels sterker maken en zorgen voor een gezonde huid en vacht. Biofood Tabletten Hairballzijn niet alleen erg gezond, maar ook zeer smaakvol. Ze zijn glutenvrij en verpakt per 100 stuks.

 • Zuivert het lichaam
 • Verbetert darmwerking
 • Voorkomt haarballen
 • Met vitaminen en mineralen
 • Maakt haren en nagels sterker
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Zeer smaakvol
 • Glutenvrij

Bij Brekz kunt u diverse tabletten voor katten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop de Biofood Tabletten Hairball en uw bestelling staat snel bij u voor de deur!

De houdbaarheid van de tabletten staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt. 

 

Voedingsadvies Biofood Tabletten Hairball

Geef uw volwassen katten minimaal 2 en maximaal 6 tabletten per dag. Geef uw kitten 2 tot 3 tabletten per dag. Dagelijks gebruik zorgt voor een betere werking.

Ingrediënten Biofood Tabletten Hairball

Samenstelling
Wei, rijst, melkpoeder, (bier)gist, dextrose, vlozaad en zeewier (3,33%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,91%), ruw vet (2,61%), ruwe celstof (0,24%), ruwe as (6,55%) en vocht (6,28%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (131.261 IE/kg, vitamine B-complex (69,19 mg/kg), vitamine D3 (13.126,08 IE/kg) en vitamine E (285,01 mg/kg).

Ander product tegen haarballen?

Bij ons kunt u voor katten ook het krokante Whiskas Anti Hairball Kattensnoep bestellen of Royal Canin Hairball Care kattenvoer dat de spijsvertering verbetert en zo haarballen voorkomt. Bekijk hier ook ons gehele assortiment producten tegen haarballen.

https://www.brekz.nl/26687-home_default/biofood-tabletten-hairball-kat.jpg
3.16 2019/01/01
29930
14924
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 3,95
€ 3,16
Per 2 verpakkingen
€ 7,49
€ 5,99
Per 4 verpakkingen
€ 14,75
€ 11,80

Overige

Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat

Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat

Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat zijn tabletten met knoflook voor katten van alle rassen en leeftijden. De knoflook in de tabletten bevat alliine. Deze stof doodt de bacteriën waar bloedzuigende parasieten, zoals vlooien, teken en mijten van leven. Zo gaan ook de parasieten dood. Ook werkt de knoflook cholesterol- en bloeddrukverlagend en het zorgt voor een betere werking van het immuunsysteem. De tabletten bevatten verder diverse gezonde vitaminen en mineralen uit gist die een positief effect hebben op de gezondheid. Zo zorgen ze voor een gezonde huid en vacht en wordt haaruitval voorkomen. De tabletten zijn glutenvrij en niet alleen heel gezond, maar ook zeer smaakvol. Ze zijn verpakt per 100 stuks. 

 • Voor alle rassen en leeftijden
 • Doodt bacteriën
 • Doodt parasieten
 • Vermindert cholesterol
 • Verlaagt de bloeddruk
 • Versterkt immuunsysteem
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Voorkomt haaruitval

Bij Brekz kunt u de beste producten tegen parasieten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van de tabletten staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat

Geef uw kat minimaal 2 en maximaal 6 tabletten per dag. Geef uw kitten 2 tot 3 tabletten per dag.

Ingrediënten Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat

Samenstelling
Wei, rijst, melkpoeder, (bier)gist, dextrose, knoflook (4,1%) en zalmaroma (0,3%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10,69%), ruw vet (2,66%), ruwe celstof (0,36%), ruwe as (6,72%) en vocht (6,57%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (131.261 IE/kg), vitamine-B-complex (101,25 mg/kg), vitamine D3 (13.126,08 IE/kg) en vitamine E (284,01 mg/kg).

Ander product tegen parasieten?

Bij ons koopt u ook Beaphar Dimethicare Line-On kat dat vlooien, teken en luizen verwijdert of u bestelt Beaphar Vlooien Anti-Conceptie kat dat de ontwikkeling van vlooieneitjes en -larven stopt zodat er geen nieuwe vlooien komen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan parasietenbestrijding.

https://www.brekz.nl/26690-home_default/biofood-tabletten-knoflook-naturel-voor-de-kat.jpg
3.95 2019/01/01
goed product dat werkelijk effectief werkt !
29924
14921
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 3,95
Per 2 verpakkingen
€ 7,49
Per 4 verpakkingen
€ 14,75
Biofood Tabletten Knoflook Zalm voor de kat

Biofood Tabletten Knoflook Zalm voor de kat

Biofood Tabletten Knoflook Zalm voor de kat zijn gezonde tabletten tegen vlooien en teken voor katten van alle rassen en leeftijden. De tabletten bevatten onder andere knoflook waarin de stof alliine is verwerkt. Deze stof zorgt ervoor dat de bacteriën waarvan de parasieten in het lichaam van uw kat leven, worden gedood. Zo hebben de vlooien en teken geen eten meer en gaan ze ook dood. De tabletten bevatten verder diverse vitaminen die een gunstige werking hebben op de huid, vacht, darmflora en de weerstand. Aan de tabletten is de lekkere smaak van zalm toegevoegd.  

 • Voor alle kattenrassen - en leeftijden
 • Doodt bacteriën
 • Doodt parasieten
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Verbetert de darmflora
 • Versterkt de weerstand
 • Met zalmaroma

Bij Brekz kunt u diverse soorten bestrijdingsmiddelen tegen parasieten gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koopt u Biofood Tabletten Knoflook Zalm voor de kat met zeer snelle levering!
 
De houdbaarheid van de tabletten staat op de verpakking vermeld.

Voedingsadvies Biofood Tabletten Knoflook Zalm voor de kat

Geef een volwassen kat minimaal 2 - maximaal 6 tabletten per dag. Geef kittens 2 - 3 tabletten per dag. Dagelijks gebruik zorgt voor een betere werking. 

Ingrediënten Biofood Tabletten Knoflook Zalm voor de kat

Samenstelling
Wei, rijst, melkpoeder, gist, dextrose, knoflook (4,1%), zalmaroma (0,3%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10,66%), ruw vet (2,65%), ruwe celstof (0,36%), ruwe as (6,7%) en vocht (6,55%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (130.852,3 IE/kg), vitamine B-complex (100,94 mg/kg), vitamine. D3 (13.085,21 IE/kg), vitamine E (284,12 mg/kg).

Andere bestrijdingsmiddelen tegen parasieten?

Bij ons kunt u diverse andere producten bestellen, zoals Frontline Combo Spot on Kat met een preventieve werking tegen vlooien, teken en luizen of Beaphar Dimethicare Line-On kat dat parasieten snel verwijdert. Bekijk ook ons gehele aanbod aan parasietenbestrijding voor katten. 

https://www.brekz.nl/26689-home_default/biofood-tabletten-knoflook-met-zalm-voor-de-kat.jpg
3.95 2019/01/01
Mijn kitten vindt ze nu nog niet zo interessant... als ik ze kleun maak en door haar vlees doet eet ze ze wel op. Of het echt werkt, moet ik nog zien. Heb de snoepjes nog te kort in gebruik om te oordelen, maar zal ze zeker weer kopen als ze op zijn.
de katten verdragen het goed .., een goed hulpmiddel dank je wel
Mijn kat is er dol op en heeft geen last van vlooien en teken
29926
14922
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 3,95
Per 2 verpakkingen
€ 7,49
Per 4 verpakkingen
€ 14,75
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Biofood kattenvoer

Biofood kattenvoer houdt niet alleen rekening met dier en milieu, maar ook met het bewaren van een goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten. Biofood kattenvoer gebruikt 100% natuurlijke grondstoffen en dit zorgt voor smaakvolle voeding van hoge kwaliteit. Aan het kattenvoer is daarom ook een GROEN-garantie label gegeven. Het GROEN-garantie label houdt in dat het product veilig en gezond is, zonder chemische toevoegingen. 

De specifieke kenmerken van het GROEN-garantie label zijn onder andere: 

 • Er zijn slechts natuurlijke ingrediënten gebruikt, die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie;
 • In de voeding komen slechts vlees, vis en gezonde dierlijke bijproducten voor;
 • Toevoegingen aan de producten zijn van natuurlijke afkomst; 
 • Geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen;
 • De producten zijn milieu- en diervriendelijk, komen niet uit de bio-industrie en zijn dierproefvrij;
 • Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled verpakkingsmateriaal.
 

De kat is een vleeseter, maar heeft meer nodig dan alleen vlees. Hij heeft gevarieerde voeding nodig om aan genoeg eiwitten en aminozuren te komen. Die heeft een kat nodig voor huid, vacht en organen, zodat hij levendig en gezond blijft. Biofood kattenvoer heeft een assortiment met gezonde en licht verteerbare natuurvoeding, die alle voedingsstoffen bezit voor uw huisdier.

Eiwitten
Een eiwit is een belangrijke bouwstof, die er voor zorgt dat de huid, vacht en spieren optimaal kunnen ontwikkelen en hersteld kunnen worden. Biofood kattenvoer bevat ook taurine. Dit aminozuur zorgt voor een goed zichtvermogen. Van nature maakt een kat niet genoeg taurine aan en daarom is het noodzakelijk dat het in de voeding aanwezig is. 

Vetten
Vetten zijn ook essentieel voor een gezonde huid en vacht. Ze transporteren vitamine A, D, E en K, waardoor deze in het lichaam opgenomen kunnen worden. Daarnaast geven de vetten een goede smaak en zijn ze de belangrijkste energiebron voor uw kat, omdat ze vetzuren leveren. 


Vitaminen en mineralen
Vitaminen en mineralen dragen bij aan een goed energieniveau en zijn voor groei, onderhoud en weerstand onmisbaar. Ook deze voedingstoffen maakt de kat van nature niet genoeg aan en ze moeten dus uit de voeding gehaald worden. In Biofood kattenvoer zijn de vitaminen en mineralen meer dan voldoende aanwezig. 

Biofood kattenvoer producten kun je goedkoop online bij Brekz kopen. In ons assortiment vind je regelmatig acties. De houdbaarheid van het kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Assortiment Biofood kattenvoer

Volwassen, gezonde kat
Biofood Kattenbrokjes Kat 3-mix is een smaakvolle, gezonde en complete voeding voor de volwassen kat zonder speciale behoeftes. De Aldult Fit variant is ook voor de volwassen, gezonde kat, maar heeft vergeleken met de Kat 3-mix nog een aantal voordelen. Het heeft namelijk een hogere acceptatie en verteerbaarheid. Ook helpt het met het verminderen van haarbalvorming. 

Kat met specifieke voorkeur
Biofood Control kattenvoer is voor katten met gevoelige urinewegen of overgewicht (vanwege het lage aantal kilocalorieën). Deze Control variant ondersteunt namelijk de urinewegen en is dus geschikt voor katten met struvietafwijking, zoals blaasgruis en -stenen. Daarnaast voorkomt het voer een blaasontsteking. Een andere variant voor katten met specifieke voorkeuren is het Biofood sensitive kattenvoer. Dit is volledig graanvrij, ontwikkeld voor voedingsstofgevoelige of kieskeurige katten. 

Senior en Junior
Ten slotte bevat ons assortiment kattenvoer voor de senior kat en kitten. Biofood Senior ondersteunt de mobiliteit, gewicht, huid en vacht van de ouder wordende kat. De voedingsstoffen zijn ook aangepast aan de leeftijd en de eventuele (nier)aandoeningen die hier bij komen kijken. Biofood kitten is niet alleen voor kittens tot 12 maanden, maar ook voor zwangere katten. Het zorgt namelijk voor een verhoogd energielevel en ondersteunt groei, ontwikkeling en afweer. 
 

Ander merk?

Toch liever een ander merk dan Biofood kattenvoer? Kijk dan eens bij Royal Canin kattenvoer.

Terug