Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer

Productinformatie
1,5 kg
€ 13,95 (€ 9,30/kg)
€ 13,95 (€ 9,30/kg)
2 x 1,5 kg
€ 26,75 (€ 8,92/kg)
€ 26,75 (€ 8,92/kg)
10 kg
€ 54,95 (€ 5,50/kg)
€ 54,95 (€ 5,50/kg)
2 x 10 kg
€ 99,90 (€ 5,00/kg)
Meest verkocht
€ 99,90 (€ 5,00/kg)

Biofood Sensitive kattenvoer is hoogwaardige volledige en natuurlijke graanvrije voeding voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige katten. Rijk aan kip, vis, zalm en zoete aardappel.

  • Ondersteunt mobiliteit en veroudering
  • Optimaal lichaamsgewicht
  • Huid en vacht


Meer informatie

Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer

Biofood Premium Sensitive kattenvoer is een hoogwaardige en volledig natuurlijke graanvrije kattenvoeding die ontwikkeld is voor katten die last hebben van voedselovergevoeligheid en/of voor katten die erg kieskeurige eters zijn. De voeding is gemaakt op basis van kip, zalm en zoete aardappel en heeft hierdoor een heerlijke smaak waar zelfs uw kieskeurige kat van zal kunnen genieten. Ook is de voeding erg gezond en biedt het extra ondersteuning aan gevoelige katten, waarbij vaak problemen aan de huid en vacht of het maagdarmkanaal optreden. Zo bevat zalmolie Omega 3- en Omega 6-vetzuren. Deze stoffen dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht, waardoor uw kat er stralend uit zal zien. De voeding bevat geen gluten en heeft een hoge acceptatie en een goede verteerbaarheid. Het biedt dus alle ondersteuning die uw kat nodig heeft.

Biofood Premium Sensitive kattenvoer levert ook een bijdrage aan andere lichaamsfuncties. Zo ondersteunen chondroïtine en glucosamine de gewrichten van uw kat en houdt taurine het hart en de ogen gezond. Ook zorgt de samenstelling van de voeding ervoor dat er minder haarballen gevormd worden en beperkt het de geur en het volume van de ontlasting. De maaltijd bevat geen kunstmatig toegevoegde voedingsstoffen, wat de smaak en de kwaliteit van de voeding ten goede komt.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en gezonde voeding voor uw gevoelige of kieskeurige kat? Bestel dan nu Biofood Premium Sensitive kattenvoer goedkoop online bij Brekz. Uw kat zal zeker van deze maaltijd kunnen genieten!

De houdbaarheid van Biofood Premium Sensitive kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Biofood Premium Sensitive kattenvoer

Gedroogde kip (37%), aardappelen, zoete aardappel (19%), erwten, gevogeltevet, zalmmeel (7%), eipoeder, lijnzaad, zalmolie, chondroitine, glucosamine, taurine.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (32%), ruw vet (18%), ruwe as (7,5%), ruwe celstof (3,0%), calcium (1,5%), fosfor (1,0%), magnesium (0,09%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Biofood Premium sensitive coat/stomach bevat geen toegevoegde voedingsmiddelen.
 

Voedingsadvies Biofood Premium Sensitive kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.  Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingstabel Biofood Premium sensitive coat/stomach
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram)
Gesteriliseerd Normaal
2 20 35
3 30 50
4 35 60
5 40 70
6 45 80
7 50 85
8 55 90

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Biofood Premium Sensitive kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Biofood kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan voeding voor katten van verschillende leeftijden en voor katten met speciale voedingseisen. Biofood Control kattenvoer is geschikt voor katten met urinewegaandoeningen of overgewicht en Biofood Senior kattenvoer is een goede keuze voor wanneer uw kat wat ouder is.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
12-08-2019
1
2
3
4
5
Snelle levering. En de katten vinden het voer heerlijk!
24-08-2019
1
2
3
4
5
Nachdem die Sorte Katzenfutter nicht lieferbar war die ich sonst seit Jahren füttere bin ich auf die Sorte Biofood Sensitiv ausgewichen und habe es nicht bereut.Meine 4 Kater sind ziemliche Mäkelköpfe und ich hatte echt Bedenken.Aber alles unbegründet kaum war das in ihren Näpfen hauten sie schon rein.Ist ein gutes ausgewogenes Futter ohne Getreide

Translate to English