BF Petfood hondensnacks

BF Petfood Schapenvet Mini Bonbons met zeewier

Biofood Schapenvet Mini Bonbons met zeewier
Biofood Schapenvet Mini Bonbons met zeewier
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

BF Petfood Schapenvet Mini Bonbons met zeewier

Productinformatie
4
4
4
4
4
(6)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

BF Petfood Schapenvet Mini Bonbons met zeewier is een smakelijke snack op basis van schapenvet en dient tevens ter ondersteuning van de gezondheid van uw hond.

  • Ondersteunt vacht, huid & spijsvertering
  • Rijk aan gezonde vetzuren
  • Verrijkt met vitaminen

Meer informatie

Productinformatie BF Petfood Schapenvet Mini Bonbons met zeewier

BF Petfood Schapenvet Mini Bonbons met zeewier zijn smakelijke snacks op basis van schapenvet en dienen tevens ter ondersteuning van de gezondheid van uw hond. Schapenvet heeft onder meer een gunstige werking op de huid en vacht, de spijsvertering en de weerstand. Het draagt bij aan de bescherming van het maag- en darmkanaal tegen irriterende bestanddelen uit voedsel. Zo wordt de opname vanuit de darmen verbetert. Voedingsstoffen worden vervolgens beter opgenomen, wat leidt tot een betere vertering. De bonbons zijn rijk aan onverzadigde vetzuren en bevatten vitamine A en D. Schapenvetbonbons zijn 100% natuurlijk en zijn dus geheel vrij van chemische toevoegingen. Zo vormen ze de ideale manier om natuurlijk, gezond en lekker voor uw hond bij elkaar te brengen.

  • 100% natuurlijk product
  • Zeer gezonde snack, onder andere ter ondersteuning van de weerstand, de stofwisseling, het immuunsysteem, de huid en vacht
  • Koolhydraat-arm tussendoortje
  • Verrijkt met vetzuren en vitaminen
  • Geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden

Bij Brekz kunt u het beste voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu BF Petfood Schapenvet Mini Bonbons met zeewier tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Voedingsadvies BF Petfood Schapenvet Mini Bonbons met zeewier

Starten: ½ minimale dosering, daarna: 1-4 bonbons per dag per 10kg.

Ingrediënten BF Petfood Schapenvet Mini Bonbons met zeewier

Schapenvet (93%), zeewier (7%).

Analytische bestanddelen
Ruw vet (93%), ruw eiwit (1%), ruwe as (2,5%), ruwe celstof (2%), vocht (0,7%), koolhydraten (0,8%), vitamine A (2.000 IE/kg), vitamine D3 (<300 IE/kg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld bonbons van schapenvet met zalm? Kijk dan naar BF Petfood Schapenvet Mini Bonbons met zalm. Bekijk naast deze lekkere snacks ook eens het overzicht van BF Petfood hondenvoer.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (6)
10-11-2022
1
2
3
4
5
Biofood Schapenvet Mini Bonbons met zeewier ze vind ze zeer lekker en haaruitval is zeer verminderd plus dat ze een mooie vacht van gekregen heeft ze had last van huid aandoening en sinds ze dit ,Schapenvet Mini Bonbons met zeewier elke dag heef ik er 3 van en haar huidaandoening is bijna verdwenen !!
Biofood Schapenvet Mini Bonbons met zeewier
ze vind ze zeer lekker en haaruitval is zeer verminderd plus dat ze een mooie vacht van gekregen heeft ze had last van huid aandoening en sinds ze dit ,Schapenvet Mini Bonbons met zeewier elke dag heef ik er 3 van en haar huidaandoening is bijna verdwenen !!
22-12-2019
1
2
3
4
5
Zeer vlotte levering
20-02-2018
1
2
3
4
5
Mijn hondjes zijn er zot van en hun vacht is mooi en soepel
08-11-2017
1
2
3
4
5
Super product met zeewier!
19-09-2017
1
2
3
4
5
Product valt niet in de smaak en prohs aan de hoge kant!
30-01-2017
1
2
3
4
5
Het is zoals ik vind dat het hoort. Er wordt besteld en daar wordt aandacht aan geschonken, gezien de snelle levering en de manier waarop het verpakt is. Dit product ken ik al langer en het geeft inderdaad een prachtige vacht.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.