Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Bento Kronen Diervoeding

Opti Life dierenvoeding

Opti Life dierenvoeding is kwalitatieve hond- en kattenvoer wat speciaal is afgestemd aan de behoeften van de hond en kat.

U kunt hier kiezen uit ons ruime assortiment Opti Life ondenvoer en Opti Life Kattenvoer!

Maak hier uw keuze

Opti Life Hond

Opti Life dierenvoeding

Opti Life is speciaal voer dat bestaat uit alleen de allerbeste ingrediënten voor uw hond. Het merk was voorheen bekend onder de naam Bento Kronen. Het maakt momenteel alleen maar voer dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten als dierlijke eiwitten van eieren, kip of lam. Daarnaast is er altijd een aanvulling met rijst wat het voer licht verteerbaar houdt. U kunt bij ons online goedkoop en gemakkelijk de beste producten kopen.

De houdbaarheidsduur van Opti Life hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Assortiment Opti Life

Om ervoor te zorgen dat uw hond het voer krijgt dat hij nodig heeft is het voer aangepast aan de leeftijd en de grootte van de hond. Honden kunnen onderling erg variëren in hun voedingsbehoeften. De jongere hond heeft vaak juist een actief leven en voedsel vol bouwstoffen nodig. De oudere hond krijgt minder beweging en moet vooral ondersteund worden in het soepel houden van spieren en gewrichten. Bij Brekz maken we onderscheid in Puppy, Adult en Senior voer van Opti Life. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment van Opti Life hondenvoer.

Puppy

Voor uw puppy heeft u drie keuzemogelijkheden afhankelijk van de uiteindelijke grootte van uw hond. Voor een grote puppy koopt u Opti Life Puppy Maxi hondenvoer, terwijl u voor uw kleine puppy beter Opti Life Puppy Mini hondenvoer kunt kopen.

Adult

Voor de volwassen hond zijn de keuzes nog wat uitgebreider. Behalve dat er ook hier keuze is uit voer specifiek aangepast aan de grootte van uw hond is er ook voeding verkrijgbaar dat specifiek gemaakt is om een bepaalde eigenschap van uw hond te ondersteunen. Zo koopt u met Opti Life Adult Active hondenvoer voeding voor de hond die boven gemiddeld actief is. Voor kleine honden die snel last hebben van overgewicht koopt u Opti Life Adult Light Mini hondenvoer. Wanneer uw middelgrote- of grote hond een gevoelige huid heeft kunt u het beste Opti Life Adult Skincare Medium/Maxi hondenvoer.

Senior

Senior hondenvoer van Opti Life ondersteunt uw hond in de behoeftes die een oudere hond krijgt. Het vetgehalte is lager en de toegevoegde chondroïtine en glucosamine houden de gewrichten gezond. Voor een kleine senior hond is Opti Life Senior Medium/Maxi hondenvoer de beste keus.

Ander merk?

Bent u in plaats van Opti Life op zoek naar een ander merk hondenvoer kijk dan op onze pagina met alle merken!