Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Renske Gezonde beloning Hartjes - Eend hond

Productinformatie
100 gram
€ 3,99 (€ 39,90/kg)
€ 3,99 (€ 39,90/kg)
2 x 100 gram
€ 7,79 (€ 38,95/kg)
Meest verkocht
€ 7,79 (€ 38,95/kg)

Renske Gezonde beloning Hartjes - Eend hond is een smakelijke, graanvrije beloning en is geschikt voor iedere hond. De voordelen:

  • Gluten- en graanvrij
  • 100% natuurlijk
  • Licht verteerbaar

Meer informatie

Renske Gezonde beloning Hartjes - Eend hond

Renske Gezonde beloning Hartjes - Eend hond is een smakelijke, graanvrije beloning en is geschikt voor iedere hond. Deze beloning in hartjesvorm is behalve erg lekker ook heel gezond. Zo bevat het 1 dierlijke eiwitbron, namelijk 91% (!) eend, waarmee zij hypoallergeen is. Verder is de beloning geheel vrij van gluten en granen gehouden en is zij 100% natuurlijk. Tenslotte is zij bereid zonder het gebruik van zout en suiker. Al bij al is het een ideale keuze voor honden die last hebben van een allergie of intolerantie. Een lekkere beloning, als verantwoord tussendoortje of trainingssnoepje dus.

  • Gluten- en graanvrije beloning
  • Met wel 91% eendenvlees
  • 100% natuurlijk
  • Licht verteerbaar
  • Hypoallergeen, slechts 1 eiwitbron

Bij Brekz kunt u het beste Renske hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske Gezonde beloning Hartjes - Eend hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Renske Gezonde beloning Hartjes - Eend hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Voedingsadvies Renske Gezonde beloning Hartjes - Eend hond

Deze beloning is een goede, lekkere aanvulling op het dagelijkse menu van uw hond. Een ideale beloning, die zeer geschikt is voor bij het trainen.
   

Ingrediënten Renske Gezonde beloning Hartjes - Eend hond

Eend (91%), aardappelzetmeel, glycerine. 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (30%), ruw vet (6%), ruwe as (5%), ruwe celstof (3%), vocht (20%).
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze hondenbeloning, bijvoorbeeld een volledige, graanvrije voeding met kip? Kijk dan eens bij Renske Super Premium Adult Graanvrij Verse Kip hondenvoer.


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (1)
24-06-2019
4
4
4
4
4
Ik vind ze heel erg klein