Beaphar kat

Beaphar Combotec antivlomiddel kat

Productinformatie
2 pipetten
€ 10,95 (€ 5,48/ct)
€ 10,95 (€ 5,48/ct)
2 x 2 pipetten
€ 20,95 (€ 5,24/ct)
Meest verkocht
€ 20,95 (€ 5,24/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Beaphar Combotec kat is een antivlo middel dat helpt bij het doden van vlooien, teken en bijtende luizen bij katten.

  • Geschikt vanaf leeftijd 8 weken
  • voor katten vanaf 1 kg
  • gemakkelijke toediening

Meer informatie

Productinformatie Beaphar Combotec kat

Het antivlooienmiddel Beaphar Combotec kat bevat 2 pipetten met een combinatie van Fipronil en de insecten groeiregulator (S)-Methopreen. Hierdoor krijgt u een eventuele vlooienplaag sneller onder controle. Beaphar Combotec doodt vlooien gedurende 4 weken en gaat gedurende 6 weken de ontwikkeling van eieren, larven en poppen tegen. Tevens is het middel geschikt voor het doden van teken gedurende 2 weken en bijtende luizen. Combotec is geschikt voor katten met een gewicht vanaf 1 kg en een leeftijd vanaf 8 weken. Het is veilig te gebruiken tijdens de dracht en lactatie. 

Bij Brekz kunt u de beste antivlooienmiddelen voor de kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Combotec kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Beaphar Combotec

Werkzame stoffen: Fipronil 50 mg, (S)-Methopreen 60 mg, Butylhydroxyanisole (E320) 0,10 mg, Butylhydroxytoluene (E321) 0,05 mg, Hulpstoffen: q.s. 0,5 ml

Toediening en bewaaradvies Beaphar Combotec

Uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik.
Eén pipet van 0,5 ml per kat, overeenkomend met de minimaal aanbevolen dosis van 5 mg fipronil en 6 mg(S)-methopreen per kg voor katten tot 10 kg. Eén pipet van 0,5 ml per fret, overeenkomend met een dosis van 50 mg fipronil en 60 mg (S)-methopreen per fret. Aangezien er geen onderzoek is verricht naar de veiligheid, is het minimale behandelingsinterval 4 weken.


Houd de pipet rechtop en tik zachtjes tegen het nauwe deel van de pipet om alle vloeistof in het dikste gedeelte van de pipet te laten vloeien. Knip het topje van de pipet af met een schaar. Duw de vacht tussen de schouderbladen opzij totdat de huid zichtbaar wordt. Plaats de punt van de pipet op de huid en knijp voorzichtig de inhoud uit de pipet op de huid. Voorkom dat de haren overmatig nat worden tijdens toediening van het diergeneesmiddel. 
Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren in de originele verpakking ter bescherming tegen licht. Dit diergeneesmiddel niet gebruiken na de uiterste gebruiksdatum vermeld op de verpakking.

Ander product?

Zoekt u een antivlooienmiddel in de vorm van een spray? Kijk dan naar Flea Free Fipralone Huidspray voor hond en kat. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze antivlooienmiddelen voor katten.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.