Beaphar hond

Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat

Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat
Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat

Productinformatie
4
4
4
4
4
(2)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat is een shampoo die de aanwezige vlooien op het dier doodt. Geschikt voor  honden en katten

  • Makkelijk in gebruik
  • Werkt  1 - 2 weken
  • Voor direct resultaat

Meer informatie

Productinformatie Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat

De Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat is een uitstekend antivlo-middel. De shampoo heeft twee functies. Ten eerste zit er permethrine in de shampoo, een stof die de vlooien dood wanneer ze hiermee in aanraking komen tijdens het wassen. Ten tweede werkt de achtergebleven permethrine na de wasbeurt nog 1-2 weken door, waardoor uw huisdier tijdens deze tijd beschermd is wat de kans op de terugkeer van de vlooien verminderd. Kortom; heeft uw huisdier last van een vlooienbesmetting? Koop dan snel de Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat, een efficient middel tegen vlooien waarmee u zelf uw huisdier gemakkelijk vlo-vrij kunt krijgen!

Bij Brekz kunt u de beste antivlo- en teken producten voor uw hond of kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat

De shampoo gebruikt u vrijwel hetzelfde als normale huisdiershampoo. Maak de vacht van uw huisdier eerst goed nat, trek vervolgens beschermende (plastic) handschoentjes aan en breng de juiste hoeveelheid shampoo aan op de vacht van uw huisdier. Masseer het product daarna goed in over de gehele vacht, met uitzondering van het gebied rond de bek, neus en ogen. Laat de shampoo minstens vijf minuten intrekken. Was de shampoo ten slotte grondig uit en droog uw huisdier af.

Let op! Uw hond of kat niet binnen twee weken opnieuw behandelen. Voorkom likken van de vacht gedurende de inwerkingsperiode.

Dosering Beaphar Vlooienshampoo

Honden of katten lichter dan 5 kg: 50 ml per dier
Honden of kattenvan 5 tot 10 kg: 100 ml per dier

Ingrediënten Beaphar Vlooienshampoo

Werkzame stof: permetrine

Geschiktheid Beaphar Vlooienshampoo 

Dit middel is vooral geschikt wanneer uw huisdier al last van vlooien heeft. De preventieve werking van dit product is namelijk vrij kort (1-2 weken). Ook is het aan te raden dat wanneer dit product succesvol gebruikt is om een vlooien besmetting te verwijderen een preventief product aan te schaffen om een terugkeer van de vlooien tegen te houden.

Ander product?

Zoekt u naar vergelijkbare producten? Kijk dan snel op onze pagina van de antivlo en teken producten. Wanneer u op zoek bent naar anti-vlooien producten met een preventieve werking, bekijk dan bijvoorbeeld de Seresto Halsband voor grote honden, Seresto Halsband voor kleine honden of Seresto Halsband voor de kat.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (2)
25-09-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Goed spuul
12-07-2019
1
2
3
4
5
goed. Maar lastig als de hond een lange vacht heeft. Daarbij een vreemde reuk steeds om zich heen.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.