Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Rubber bal met pootjes en piep

Productinformatie
Small
€ 6,49
€ 6,49
Medium
€ 9,99
€ 9,99
Large
€ 11,99
€ 11,99

De Rubber bal met pootjes en piepis een leuk en vrolijk speeltje voor iedere hond.

  • Met leuke print en frisse kleur
  • Bevat een piep
  • Blijft drijven

Meer informatie

Rubber bal met pootjes en piep

De Rubber bal met pootjes en piep is een leuk en vrolijk speeltje voor iedere hond. Deze bal kunt u gebruiken om mee te apporteren, maar uw hond kan zichzelf er ook uitstekend mee vermaken. De bal is extra bijzonder door de piep die erin zit. Dit maakt het speeltje namelijk nog aantrekkelijker voor uw hond. De bal ziet er daarnaast vrolijk uit door de frisse kleuren en de pootjesprint. Doordat de bal van rubber is blijft hij drijven op het water en is het geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het speeltje is beschikbaar in drie verschillende maten: small medium en large.

Small: 7,5 cm doorsnede
Medium: 9,5 cm doorsnede
Large: 11 cm doorsnede

  • Leuk speeltje voor iedere hond
  • Met leuke pootjesprint en een frisse kleur
  • Bevat een piep
  • Blijft drijven
  • In drie verschillende maten
     

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Rubber bal met pootjes en piep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander hondenspeelgoed?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Rubber bal met pootjes en piep? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenspeelgoed, waar u verschillende categoriën speelgoed vindt. We beschikken onder andere over de Flosbal Gekleurd voor de hond en de Drijvende Bal met Stekels blauw.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (4)
05-01-2019
4
4
4
4
4
Wij hebben de bal van 11 cm aangeschaft en onze twee Beauceronnetjes van 9 mndn zijn er helemaal gek van. Het is ook een sterke bal. Ik raad dit product aan iedereen aan. Het is een hele goede aanschaf.
17-07-2018
4
4
4
4
4
Een plezierig speeltje voor onze honden!
13-04-2018
4
4
4
4
4
Super service en snelle levering
20-03-2017
4
4
4
4
4
Perfect speeltje.na intens gebruik nog in prima staat