Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Rubberen Ring voor de hond

Productinformatie
Effen
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
€ 4,49 (€ 4,49/ct)

De Rubberen Ring voor de hond is een ring van rubber met een doorsnede van 15 cm en is geschikt voor iedere hond. 

  • Leuk hondenspeeltje van stevig rubber
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Geschikt voor iedere hond

Meer informatie

Rubberen Ring voor de hond

De Rubberen Ring voor de hond is een ring van rubber met een doorsnede van 15 cm en is geschikt voor iedere hond. De stevige rubberen ring biedt urenlang speelplezier voor uw hond. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren; een gemêleerde en een egale kleur. De grootte van de Rubberen Ring voor de hond is: 15 cm doorsnede.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Rubberen Ring voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pluche speeltje voor de hond? Kijk dan eens bij het Pluche Konijn voor de hond. Een overzicht van al ons Speelgoed vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (3)
15-05-2017
1
2
3
4
5
mijn hond is er heel gelukkig mee
27-01-2017
1
2
3
4
5
Had 2 van deze ringen aangeschaft voor mijn honden een Bullmastiff 1 jaar en een Cane Corso 1 jaar oud maar wisten deze ringen in 2 dagen tijd kapot te krijgen. Dus ik ben van mening dat deze niet geschikt zijn voor de grotere honden. Wil niet zeggen voor de kleinere en middel grote honden.
13-07-2018
1
2
3
4
5
si je me fie à la réaction de mon labrador c'est super cet anneau

Translate to English