Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dentalstrong Rubber Mini Bal voor honden

Productinformatie
Per stuk
€ 5,49 (€ 5,49/ct)
€ 5,49 (€ 5,49/ct)

De Dentalstrong Rubber Mini Bal voor honden is een speeltje met een flostouw voor extra reiniging van het gebit tijdens het spelen.

  • Helpt tegen tandplak en tandsteen
  • Bevordert een frisse adem
  • Mintsmaak

Meer informatie

Productinformatie Dentalstrong Rubber Mini Bal voor honden

De Dentalstrong Rubber Mini Bal voor honden is een amusant en leuk speeltje dat tegelijkertijd helpt bij het reinigen van de tanden van uw hond. Door de bal heen loopt namelijk een flostouw. Dit flostouw helpt tandplak bij uw hond verminderen en/of verwijderen. Daarnaast draagt de Dentalstrong Rubber Mini Bal voor honden bij aan het tegengaan van een slechte adem door de mintsmaak van het product. Dit speeltje is geschikt voor alle honden. De Dental Rubber Mini Bal voor honden heeft een doorsnede van 6 cm en is verkrijgbaar in de kleur groen.

  • Geschikt voor alle honden
  • Helpt tegen tandplak en tandsteen
  • Met flostouw voor reiniging van tanden
  • Met mintsmaak voor frisse adem
  • Verkrijgbaar in de kleur groen
  • Afmeting: 6 cm doorsnede

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Dental Rubber Mini Bal voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje voor uw hond, bijvoorbeeld Dentalstrong Rubber Chew voor honden? Of toch liever een alternatief voor het flossen van de tanden van uw hond. Bekijk gerust onze site voor een totaaloverzicht aan flostouwen. Ook voor ander speelgoed voor uw hond kunt u terecht op onze site.


Reviews
4
4
4
4
4
3.7 / 5 (3)
06-01-2019
1
2
3
4
5
Naast de reinigende functie wordt onze hond getriggerd en bezig gehouden door het verstoppen van de brokjes in de bal
08-12-2020
1
2
3
4
5
Gode priser, men meget ringe kundeservice. Min pakke kom ikke og hele procesforløbet var så dårligt og især efter at Post Nord havde meddelt mig, at jeg skulle kontakte firmaet og få sendt varen igen. Jeg kommer aldrig mere til at bruge dette firma desværre.

Translate to English

11-12-2018
1
2
3
4
5
Acheté pour mon teckel nain, il s'acharne dessus, apparemment il l'apprécie !

Translate to English