Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dentalstrong Rubber Mini Bal voor honden

Productinformatie
Per stuk
€ 4,49
€ 4,49

De Dentalstrong Rubber Mini Bal voor honden is een speeltje dat tijdens het spelen de tanden reinigt. Door de bal heen loopt een flostouw voor extra reiniging van het gebit. De bal zelf heeft een mintsmaak voor een frisse adem.

  • Geschikt voor alle honden
  • Gaat tandplak en tandsteen tegen
  • Afmeting: 6 cm doorsnede

Meer informatie

Dentalstrong Rubber Mini Bal voor honden

De Dentalstrong Rubber Mini Bal voor honden is een amusant en leuk speeltje dat ook nog tijdens het spelen de tanden van uw hond reinigt. Door de bal heen loopt namelijk een flostouw voor extra reiniging van het gebit. Dit flostouw zorgt ervoor dat tandplak bij uw hond vermindert en/of wordt verwijderd. Daarnaast gaat de Dentalstrong Rubber Mini Bal voor honden slechte adem tegen doordat de chew zelf een mintsmaak. Dit speeltje is geschikt voor alle honden. De Dental Rubber Mini Bal voor honden heeft een doorsnede van 6 cm en is verkrijgbaar in de kleur groen.

  • Geschikt voor alle honden
  • Gaat tandplak en tandsteen tegen
  • Met flostouw voor reiniging van tanden
  • Met mintsmaak voor frisse adem
  • Verkrijgbaar in de kleur groen
  • Afmeting: 6 cm doorsnede

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Dental Rubber Mini Bal voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik

Ander product?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje voor uw hond, bijvoorbeeld Dentalstrong Rubber Chew voor honden? Of toch liever een alternatief voor het flossen van de tanden van uw hond. Bekijk gerust onze site voor een totaaloverzicht aan flostouwen. Ook voor ander speelgoed voor uw hond kunt u terecht op onze site.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
06-01-2019
4
4
4
4
4
Naast de reinigende functie wordt onze hond getriggerd en bezig gehouden door het verstoppen van de brokjes in de bal