Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Playstrong Rubber Bal Groot voor honden

Productinformatie
Per stuk
€ 8,49 (€ 8,49/ct)
€ 8,49 (€ 8,49/ct)

De Playstrong Rubber Bal Groot voor honden is een sterke en duurzame bal voor honden.

  • Kan gevuld worden met snacks
  • Blijft drijven
  • Doorsnede van 8,5 cm

Meer informatie

Playstrong Rubber Bal Groot voor honden

De Playstrong Rubber Bal Groot voor honden is een zeer stevige rode bal die geschikt is voor honden die relatief hard bijten in hun speelgoed. De bal heeft een doorsnede van 8,5 cm en is gemaakt van thermoplastisch rubber dat extra sterk en duurzaam is. De holle inkepingen in de bal kunt u vullen met koekjes, snoepjes of kluifjes, zodat uw hond ook kan snacken tijdens het spelen. De Playstrong Rubber Bal Groot voor honden kan blijven drijven waardoor hij zeer geschikt is voor waterspelletjes en door de felrode kleur is hij goed terug te vinden.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

  • Geschikt voor harde bijters
  • Doorsnede van 8,5 cm
  • Zeer sterk en duurzaam
  • Kan gevuld worden met snacks
  • Blijft drijven
  • Geschikt voor waterspelletjes
  • Gemakkelijk terug te vinden

Bij Brekz kunt u diverse leuke en duurzame speeltjes voor uw hond gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koopt u de Playstrong Rubber Bal Groot voor honden en uw bestelling wordt snel afgeleverd!

Andere speelbal dan Playstrong Rubber Bal Groot voor honden?

U kunt ook kiezen voor de lichte Rubber Foam Ballen. Deze zijn zeer geschikt om te leren apporteren. Of kies voor een Rubber bal met pootjes en piep die ook blijft drijven. Bekijk daarnaast ons gehele aanbod aan apporteerspeelgoed of het uitgebreide aanbod van Jolly met diverse soorten ballen. 


Reviews
4
4
4
4
4
4.6 / 5 (5)
20-11-2019
1
2
3
4
5
Mijn hond is hier weer erg blij mee. Jammer alleen dat het best wel snel stukgebeten wordt door mijn amerikaanse stafford
29-07-2018
1
2
3
4
5
Leuk speelgoed voor onze Duitse herder met ijzersterke kaken.
06-12-2017
1
2
3
4
5
Tevreden over deze aankoop, weerstaat de bijters van onze oudduitse herder, maar ben wel op zoek naar nog n groter ex, rolt steeds onder de meubels en zou dus graag n groter zien.
15-08-2020
1
2
3
4
5
Deze bal is ferm sterk, dus Cane Corso proof
25-11-2018
1
2
3
4
5
Der Ball ist toll und unsere Hündin mag ihn sehr gerne

Translate to English