Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Tekentang voor hond en kat

Productinformatie
Per 2
€ 4,49 (€ 2,25/ct)
€ 4,49 (€ 2,25/ct)

De Tekentang voor hond en kat is een handige tang waarmee u teken kunt verwijderen bij uw hond of kat.

  • Eenvoudig verwijderen van teken
  • Zowel bruikbaar bij hond als kat
  • Verwijderd ook de kop

Meer informatie

Tekentang voor hond en kat

De Tekentang voor hond en kat is een handige tang waarmee u teken kunt verwijderen bij uw hond of kat. Met deze handige tekentang kunt u teken in een handomdraai verwijderen uit de huid van uw hond of kat. De truc bij teken verwijderen is dat een draaiende beweging moet worden gemaakt zodat de teek in zijn geheel wordt verwijderd. Dankzij het slimme ontwerp van deze tang kunt u iedere teek gemakkelijk verwijderen. Hij is bruikbaar voor zowel honden als katten.

Heeft uw hond of kat een teek/teken? Aangeraden wordt om deze zo snel mogelijk te verwijderen, om te voorkomen dat hij ziektes overbrengt. 
 

Gebruiksaanwijzing Tekentang voor hond en kat

De bovenkant van de tang naar beneden duwen. De grijper over de teek heen zetten en vervolgens rustig draaien. Probeer de teek zo dicht mogelijk op de huid beet te pakken, om te voorkomen dat de kop afbreekt. Controleer voor u de teek weggooit of u de kop ook verwijderd hebt. Is deze blijven zitten? Dan is het afwachten tot hij uitzweert.

Let op! Raadpleeg bij ziekteverschijnselen na het hebben van teken altijd een dierenarts.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een andere tekentang? Kijk dan eens bij de O'Tom tekenverwijderaar hond en kat. Een overzicht van al onze antivlo en teken producten vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
3.5 / 5 (4)
30-06-2018
1
2
3
4
5
niet veel waard plooit langs alle kanten
28-07-2017
1
2
3
4
5
Altijd tevreden van de leveringen die altijd correct zijn. Alsook het te volgen traject wanneer de levering zal aankomen. Enkel positieve commentaren.
01-05-2017
1
2
3
4
5
zeer gemakkelijk te gebruiken.
06-04-2017
1
2
3
4
5
Niets te melden. Zit nog in de verpakking