Antivlo en teken hond

Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray

Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray
Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray
Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray
Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray
Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray
Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray

Productinformatie
4
4
4
4
4
(6)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray is een veilige spray tegen vlooien en mijten.

  • Tot 9 weken werkzaam
  • Stopt direct springende vlooien
  • Geur-, pesticide- en allergeenvrij

Meer informatie

Productinformatie Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray

Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray is een spray die op een veilige manier werkzaam is tegen vlooien en mijten. De werkzame stof dimeticone zorgt ervoor dat er een siliconenlaag over de vlooien, larven, eieren en poppen komt. Resistentie tegen de mechanische werking van de spray is hierdoor onmogelijk. De spray stopt per direct het springen van volwassen vlooien en is vervolgens tot negen weken werkzaam tegen alle stadia van de levenscyclus van vlooien. De vlo en mijt spray kan in de gehele huiselijke omgeving gebruikt worden, maar het is niet noodzakelijk om het hele huis te behandelen. U hoeft enkel de plaatsen te behandelen die in contact komen met uw huisdier. Gladde vloeren hoeven niet behandeld te worden. Uw huis zal nog langer vlooivrij blijven als u ook uw huisdier met een vlooienmiddel behandelt. De spray is geurloos en pesticide- en allergeenvrij. Ook is het een veilig product voor u, uw huisdieren en het milieu. Een bus is voldoende voor ongeveer vijftig vierkante meter.

  • Stopt direct springende vlooien door een siliconenlaag aan te brengen
  • Tot negen weken werkzaam
  • Geur-, pesticide- en allergeenvrij
  • Geschikt voor het hele huis
  • Veilig voor u, uw huisdier en het milieu

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en -tekenproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

Gebruiksaanwijzing Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray

Voor gebruik goed schudden. Houd de spray op ca. 40 cm afstand van de te behandelen oppervlakte en uw lichaam. De te behandelen oppervlakte ca. 7 - 14 seconden per m2 gelijkmatig besproeien. Bij grote te behandelen oppervlakten tussentijds Vlo & Mijt nog een keer schudden. Behandel de vloerbedekking, meubelen en plaatsen waar uw huisdier ligt. Na gebruik handen wassen. De behandelde objecten kunnen tijdelijk donker verkleuren, vochtig en hierdoor glad zijn. Dit is normaal en verdwijnt na enige tijd (ca. 30 min.). Zie Voorzorgsmaatregelen.

Niet op uw huisdier toepassen. Niet in contact brengen met levensmiddelen. Contact met de ogen vermijden. Bij eventueel contact ogen uitspoelen met veel en schoon water. Bij irritatie raadpleeg een arts. Door de vette aard van de ingrediënten kunnen de behandelde oppvervlakten enige tijd vochtig en daardoor glad zijn. Tref in dit geval voorzorgsmaatregelen. Vlo & Mijt kan op de meeste materialen gebruikt worden. Echter, bij delicate, fijne materialen (zoals leer) en bij gebruik op grote oppervlakten Vlo & Mijt altijd eerst testen op een klein oppervlak dan wel op een niet zichtbare plaats om de geschiktheid van deze materialen te testen.

Waarschuwing: Houder staat onder druk. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven de 50ºC. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet sprayen in/bij open vuur, op/bij elektrische apparatuur of gloeiend materiaal.
Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken. Zeer licht ontvlambaar. Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Gebruik uitsluitend zoals aangegeven.
Bewaren in goed gesloten verpakking. Lege verpakking graag recyclen.

   
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray? Bekijk dan eens ons totaalaanbod antivlo-en-teken voor de hond. Hier vindt u onder andere de Seresto Halsband voor kleine honden


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (6)
29-08-2023
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Fijn dat het niet zo giftig is. Je moet wel goed volhouden. Één keer behandelen is niet genoeg. Dit geldt overigens ook voor de giftige sprays. Stofzuigen en zorgvuldig sprayen is ook dan nodig. De vloeren worden aanvankelijk erg glad. Het ruikt niet vies. Helpt uiteindelijk wel. Net als alle andere sprays wel duur.
24-08-2020
1
2
3
4
5
Helaas dit product nooit mogen ontvangen, kan er derhalve geen mening over vormen.
15-08-2019
1
2
3
4
5
milieuvriendelijk product, goede prijs en snelle levering.
13-11-2017
1
2
3
4
5
prima product goed te gebruiken en milieu vriendelijk
22-09-2017
1
2
3
4
5
Superproduct veilig v kinderen goede prujs snelle levering
09-02-2024
1
2
3
4
5
Für ALLE FLÄCHEN geeignet, sehr gut...

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.