Antivlo en teken hond

Flea Free Spot-On Hond 10-20 kg

Exil Flea Free Spot on hond M
Exil Flea Free Spot on hond M
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Flea Free Spot-On Hond 10-20 kg

Productinformatie
4
4
4
4
4
(1)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Flea Free Spot-On Hond 10-20 kg is een spot-on middel met Fipronil tegen vlooien en teken en is geschikt voor middelgrote hondenrassen. De voordelen:

 • Beschermt tot 8 weken tegen vlooien
 • Beschermt 4 weken tegen teken
 • Komt als handige drop-stop pipet

Meer informatie

Productinformatie Flea Free Spot-On Hond 10 - 20 kg

Uw hond heeft vlooien of u wilt dit proberen te voorkomen. Flea Free Spot-On (hond 10 - 20 kg) is een teken- en vlooienpipet voor de hond met de werkzame stof Fipronil en beschermt de hond tot 8 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Teken en vlooien bij de hond kan een vervelend probleem zijn en het is dan ook van groot belang om vlooien te bestrijden en aanwezige teken zo spoedig mogelijk te verwijderen. Teken bij de hond kan namelijk de ziekte van Lyme met zich meebrengen. Alhoewel honden hier vaak weinig last van lijken te hebben, kunnen mensen daarentegen erg ziek worden van deze ziekte! Fipronil doodt binnen 24 uur de aanwezige vlooien en binnen 48 uur de aanwezige teken. De verpakking bevat 3 pipetten, waarmee uw hond 3 maanden beschermd is. Het vlooienmiddel verspreidt zich over de huid van uw hond en zal vlooien en teken doden wanneer ze in aanraking komen met de vacht van de hond. De handige drop-stop pipet zorgt ervoor dat de vloeistof er pas uitkomt, zodra u op het reservoir drukt. 

Wanneer door uw dierenarts is vastgesteld dat uw hond een vlooienallergie heeft kunt u Flea Free spot-on gebruiken. Behandel uw hond in dat geval elke 4 weken met een Flea Free spot-on pipet.

Behandel bij een vlooienplaag ook uw huis met bijvoorbeeld Flea Free omgevingsspray. Bij een vlooienplaag zit namelijk slechts 5% van de vlooien op het dier en de rest in de omgeving. Flea Free omgevingsspray doodt vlooien en vlooienlarven in uw huis.

 • Doodt vlooien binnen 24 uur en teken 48 uur na toedienen
 • Tot 8 weken werkzaam tegen vlooien
 • Tot 4 weken werkzaam tegen teken
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Met handige drop-stop pipet, voorkomt morsen

Bent u tegelijkertijd ook op zoek naar een anti-wormmiddel? Kijk dan eens naar de voordelige PetBox voor honden. Deze box bevat zowel Flea Free Spot-on pipetten als No Worm Pro tabletten voor een aantrekkelijke prijs! 

Bij Brekz kunt u de beste antivlo- en teken producten, zoals vlooiendruppels voor de hond, goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flea Free Spot-On Hond 10-20 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Gebruik Flea Free Spot-On Hond 10 - 20 kg

 1. De vlooienpipet rechtop houden
 2. Tik een paar keer tegen de bovenkant van de pipet zodat alle vloeistof zich onderin bevindt
 3. Knip of breek het topje van de pipet af langs de breuklijn en duw de haren in de nek van de hond opzij tot de huid goed zichtbaar is.
 4. Plaats de punt van de pipet direct op de huid en knijp meerdere keren goed in de pipet om deze helemaal leeg te maken. Breng de inhoud aan op één of twee plaatsen op de rug van de hond.

Let op: Voorkom dat de hond de vloeistof kan oplikken. Daarnaast is het ook belangrijk dat huisdieren elkaar niet kunnen likken direct na het aanbrengen van de vlooiendruppels.

Werkzame stof Flea Free Spot-On Vlooiendruppels hond

Fipronil

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere variant van Flea Free Spot-On? Kijk dan eens op de pagina met al onze antivlo- en tekenproducten voor honden. Voor ontwormingsmiddelen kunt u kijken op de pagina van de hondenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (1)
24-06-2019
1
2
3
4
5
Werkt maar zeer kort, 1 week slechts


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.