Antivlo en teken hond
4
4
4
4
4
(1)

Beaphar Canishield Halsband Hond Groot

Productinformatie
Per stuk
€ 16,25 (€ 16,25/ct)
€ 16,25 (€ 16,25/ct)
2 stuks
€ 31,49 (€ 15,75/ct)
€ 31,49 (€ 15,75/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Beaphar Canishield Halsband voor grote honden doodt teken (gedurende 6 maanden), vlooien (gedurende 16 weken) en doodt en weert zandvliegen (gedurende 5,5 maanden) bij grote honden. Niet toedienen aan katten en pups jonger dan 7 weken.

  • Doodt teken, vlooien en zandvliegen
  • Werkzaam na 5 dagen
  • Biedt bescherming tot 6 maanden

Meer informatie

Productinformatie Beaphar Canishield Halsband Hond Groot

Beaphar Canishield Halsband Hond Groot is een verstelbare halsband die vlooien, teken en zandvliegen doodt. Beaphar Canishield beschermt grote honden langdurig tegen parasieten. Het doodt teken gedurende 6 maanden, vlooien gedurende 16 weken en weert zandvliegen gedurende 5,5 maanden. Deze halsband is geschikt voor honden vanaf 7 weken, is geurloos en eenvoudig aan te brengen. 


De halsband is niet geschikt voor katten.

Bij Brekz kunt u anti-vlooien en tekenmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Canishield Halsband Hond Groot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Canishield Halsband Hond Groot

Haal de halsband pas vlak voor aanbrengen uit het beschermende sachet. Bevestig de halsband niet te los en niet te strak rond de nek van uw hond. Houdt twee vingers ruimte tussen de halsband en de nek van de hond. Knip het overtollige gedeelte van de band af (ca. 5cm voorbij de gesp). Controleer regelmatig of de band niet te strak of te los zit en pas indien nodig de lengte aan door de gesp in te knijpen en de band in de juiste positie te schuiven.
Niet gebruiken bij honden met huidlaesies, honden met een bekende overgevoeligheid voor het werkzame bestanddeel of één van de hulpstoffen. Niet gebruiken bij katten; deltamethrin is schadelijk voor katten.

Samenstelling Beaphar Canishield Halsband Hond Groot

Deltamethrin 1.04g, Carbon Zwart, Geëpoxideerde sojaolie, Diisonyl adipaat, Trifenylfosfaat, Polyvinylchloride, Calciumstearaat, Zinkstearaat, Stearinezuur.

Ander product?


Bent u op zoek naar een kleiner formaat van deze halsband? Kijk dan eens naar Beaphar Canishield Halband Hond klein/middelgroot. Voor andere merken kunt u kijken op de pagina met al onze anti-vlooien en tekenmiddelen.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
04-05-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Netjes en correct ontvangen


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.