Antivlo en teken hond
4
4
4
4
4
(3)

Amflee Combo Spot-On 67 mg hond S 2 - 10 kg

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Amflee Combo Spot-On hond S (67 mg) is geschikt voor de behandeling van vlooieninfecties, alleen of in combinatie met teken en/of bijtende luizen bij kleine honden tussen de 2 en 10 kilo. 

  • Ook geschikt ter preventie van vlooien, teken en luizen
  • Werkt tot 8 weken tegen vlooien
  • Werkt tot 4 weken tegen teken

Meer informatie

Productinformatie Amflee Combo Spot-On hond S

Amflee Combo Spot-On hond S 2-10 kg (67 mg) werkt ter preventie en voor de behandeling van vlooieninfestaties (Ctenocephalides spp.), alleen of in combinatie met teken en/of bijtende luizen. Het diergeneesmiddel heeft een insecticide werking tot 8 weken tegen nieuwe infecties met volwassen vlooien. Tevens helpt dit middel de vermenigvuldiging van vlooien te voorkomen door de remming van de ontwikkeling van larven en poppen afkomstig van vlooieneitjes. Daarnaast doodt Amflee Combo teken (Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) tot ongeveer 4 weken na toediening en helpt Amflee bij de behandeling van infestaties van bijtende luizen (Trichodectes canis). Het diergeneesmiddel kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD), indien dit eerder is gediagnosticeerd door een dierenarts.

Bij Brekz kunt u de beste antivlooienmiddelen voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Amflee Combo Spot-On hond S 2-10 kg (67 mg) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Werkzame bestanddelen Amflee Combo Spot-On voor honden

Fipronil en (S)-Methopreen

Dosering en toediening Amflee Combo Spot-On voor de hond

Dosering: Gebruik 1 pipet per behandeling. Er zijn verschillende pipetten verkrijgbaar voor de verschillende gewichtsgroepen. Kies de pipet die geschikt is voor het gewicht van uw hond.

Toediening: Haal de pipet uit de verpakking, draai en trek vervolgens de dop eraf. Het andere uiteinde van de dop plaatst u terug op de pipet. Door te duwen en te draaien wordt de verzegeling gebroken. Duw de vacht opzij en druk de pipet op één plek tussen de schouderbladen leeg op de huid. Het advies is om 2 dagen te wachten met wassen of zwemmen en de hond niet vaker in bad te doen dan eenmaal per week.

Ander product?

Weegt uw hond zwaarder dan 40 kg? Bestel dan Amflee Combo Spot-On hond XL 420 mg. Voor ons totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze anti-vlo- en -tekenmiddelen.


Reviews
4
4
4
4
4
3.7 / 5 (3)
07-06-2023
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Werkt niet
18-01-2023
1
2
3
4
5
Parfait pour mes shih tzu

Translate to English

08-10-2021
1
2
3
4
5
Enfin débarrassé des puces

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.