Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 29,95
€ 29,95

Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond helpt uw hond het blaffen af te leren door middel van ultrasone geluiden.

 • Voor honden vanaf 3,6 kg
 • Geluidsdetector detecteert geblaf en zendt ultrasoon geluid uit dat enkel de hond kan horen
 • Waterbestendige, verstelbare nylon halsband voor nekgroottes tot 71 cm

Meer informatie

Productinformatie Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond

De Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond is een blaf detector die u in de ruimte plaatst waar de hond zich bevindt. Wanneer de hond blaft laat het apparaat via de halsband een geluid horen met een hoge frequentie. Deze hoge toon is voor de mens nauwelijks waarneembaar, maar voor de hond is dit zeer storend. De hond zal na enige tijd het verband leggen tussen het blaffen en het vervelende, hoge geluid. Hierdoor zal uw hond snel de interesse verliezen om te gaan blaffen. De antiblafband is uitsluitend voor gebruik binnenshuis en is niet schadelijk voor uw huisdier. Met de Petsafe antiblafband kunt u uw hond op een effectieve en humane wijze het blaffen afleren.

Bij Brekz kunt u trainingshulpmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
      

Kenmerken Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond

 • Een blaf detector met halsband voor binnenshuis.
 • Werkt op een 9 volt batterij (batterijen niet inbegrepen).
 • Corrigeert de hond met een ultrasoon geluid, welke voor mensen nauwelijks tot niet hoorbaar is.
 • Klein en zeer effectief apparaat om overmatig blaffen te verhinderen. 
 • Simpel in gebruik.
 • Verneemt de sensor het blaffen van uw hond dan wordt er een signaal met een hoge frequentie afgegeven. De hond vindt deze toon zeer onaangenaam en stopt daarom direct met blaffen.
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een antiblafband die de hond corrigeert middels vibraties? Kijk dan eens naar de Petsafe antiblafband met vibraties. Voor al onze overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze trainingshulpmiddelen voor honden.