Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 139,99
€ 139,99

Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond helpt u uw hond te trainen door middel van een spray.

 • Training met behulp van geluid, trilling of spray.
 • Geschikt voor training op grote afstanden.
 • Geschikt voor honden vanaf 6 maanden oud met een gewicht van minimaal 3,6kg.

Meer informatie

Productinformatie Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond

De PetSafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond is een veilig hulpmiddel voor het opvoeden van de hond en kan helpen de communicatie tussen u en uw hond te verbeteren bij grote afstanden. Rent uw hond bijvoorbeeld plotseling achter wild aan? In dit soort situaties kan een trainingshulpmiddel goed van pas komen. Dit hulpmiddel helpt uw hond te corrigeren binnen een bereik van 300 meter. Door de 3 verschillende correctie methodes is er altijd wel een effectieve manier waarop u de aandacht van uw hond weer op u kunt vestigen. Of u nu gebruik maakt van het geluid-, trilling- of spraysignaal, deze trainingsband werkt zeer effectief bij honden vanaf 6 maanden oud. Het helpt u te ondersteunen bij de opvoeding van uw hond.

U dient verantwoord met de PetSafe Remote Spray Trainer om te gaan. Wanneer correct gebruikt kunnen trainingshulpmiddelen op een veilige manier bijdragen aan het opvoeden van de hond. Dit hulpmiddel biedt de ultieme flexibiliteit voor alle binnen- en buitenactiviteiten en is tevens ideaal tijdens wandelingen en hardlooptrainingen.

Bij Brekz kunt u trainingshulpmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
       

Productkenmerken Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond

 • Digitale afstandsbediening
 • USB-lader, oplaadbare lithiumion-batterij
 • 2 patronen met spray – citronella en geurloos
 • Extra patronen zijn bij te bestellen
 • 35–40 sprays per patroon
 • Waterbestendig
 • Controlelicht voor laag sprayniveau
 • Past rond elke nek van maximaal 68 cm
         

Ander product?

Klagen uw buren om het constante geblaf van uw hond? Probeer eens de Petsafe antiblafband met spray. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze trainingshulpmiddelen voor honden.