Antiblaf en training

Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 174,95 (€ 174,95/ct)
€ 174,95 (€ 174,95/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond is een handige trainingsband die door middel van een spray helpt met het africhten van uw hond. 

• 300 meter bereik

• Komt met twee soorten spray

• Waterbestendig


Meer informatie

Productinformatie Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond

Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond is de perfecte manier om uw hond op een afstand af te richten. Deze handige trainingsband heeft een ingebouwd spraysysteem dat u van een maximale afstand van 300 meter kunt activeren. Met deze band hoeft u uw hond dus niet meer aan de riem te houden om hem in toom te houden! 

Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond komt met twee soorten spray, die u beide kunt uitproberen om de meest geschikte voor uw hond te vinden. Patronen gaan 35 tot 40 sprays mee en kunnen makkelijk bijbesteld worden. De band is waterdicht en heeft bovendien een oplaadbare batterij die meer dan veertig uur meegaat!

Bij Brekz kunt u Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
   

Productadvies Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond

Gebruiksaanwijzing: 

De band is geschikt voor honden vanaf 3,5 kilogram met een nek van maximaal 68 centimeter. Lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed. Deze vindt u in de doos of virtueel via deze link.
   

Ander product?

Van het merk Petsafe hebben wij ook deze trainingshalsband die door middel van vibraties werkt. Voor een overzicht van onze overige hondenaccessoires, kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Reviews
4
4
4
4
4
1 / 5 (1)
06-07-2022
1
2
3
4
5
Mutmaßliche Irreführung durch Produktnamensgebung, man denkt dass man die Nachfüllpatronen eventuell nachladen könnte und bestellt diese 'Nachfüllpatrone'... enttäuschend

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.