Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Pet Corrector Stops Barking

Productinformatie
30 ml
€ 8,89 (€ 0,30/ml)
€ 8,89 (€ 0,30/ml)
50 ml
€ 12,25 (€ 0,25/ml)
€ 12,25 (€ 0,25/ml)

Pet Corrector Stops Barking is een middel om ongewenst gedrag van honden, zoals blaffen, opspringen, stelen en achternalopen, af te leren.

  • Maakt een sissend geluid
  • Werkt effectief
  • Volledig diervriendelijk

Meer informatie

Pet Corrector Stops Barking

Pet Corrector Stops Barking maakt een hard sissend geluid om uw hond af te leiden en ongewenst gedrag te stoppen. Hieronder verstaan we niet alleen blaffen, maar ook opspringen, stelen en mensen achterna lopen. Om dit af te leren en gewenst gedrag te stimuleren is het noodzakelijk om de inzet van dit product goed te timen. Lees daarom altijd voor gebruik de trainingsgids. De werking berust op een gecomprimeerd gas in de flacon, dat een geluid maakt wanneer het ontsnapt bij gebruik. Dit geluid doet de hond denken aan slangen of insecten, waardoor zijn instinct hem daar op laat focussen. Het gas is geurloos en veilig en dit product is volledig diervriendelijk. In een verpakking zit 50 ml. Dit is genoeg om ongeveer 50 keer te sprayen.

  • Bevat gas dat een hard sissend geluid maakt wanneer het ontsnapt
  • Leert vervelend gedrag af op een diervriendelijke manier
  • Lees voor gebruik altijd de trainingsgids
  • Volledig geurloos en veilig
  • Bevat 50 ml = ongeveer 50 keer sprayen

Bij Brekz kunt u de beste anti-blaf en trainingsproducten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pet Corrector Stops Barking tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Pet Corrector Stops Barking

Test voor het gebruik eerst of uw hond gevoelig is voor het middel. Dit doet u door op een meter afstand één keer te sprayen. Kijk hoe de hond reageert. De juiste timing is bij herhaling erg belangrijk. Gebruik het alleen wanneer uw huisdier ernstig ongewenst gedrag vertoont. Beloon hem direct nadat zijn foute gedrag gestopt is en corrigeer één soort ongewenst gedrag per keer. Dit maakt het gebruik van Pet Corrector Stops Barking effectiever. Spray altijd zo kort mogelijk. Lees voor verdere instructies de handleiding.


Let op

Spray nooit op de hond, maar alleen naast hem.
Houd afstand tot uw huisdier en spuit in een andere richting.
Niet in de zon zetten of blootstellen aan temperaturen boven de 50°C


Andere anti-blaf?

Bent u op zoek naar andere manieren om uw hond te laten stoppen met blaffen? Bekijk dan ons Antiblaf en training assortiment. Een voorbeeld is de Petsafe Little Deluxe Antiblafband voor de hond. Dit is een halsband die het geluid van blaffen detecteert en vervolgens een statische correctie geeft.
 


Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (6)
15-10-2021
1
2
3
4
5
Prima! Doet exact en meer dan verwacht!
04-06-2019
1
2
3
4
5
Het product werkt goed, maar pas het toe met mate! Een keer spuiten en de hond weet dat hij iets ECHT NIET mag. Goede en snelle levering.
03-11-2018
1
2
3
4
5
Het wordt zo snel bezorgd, en goede prijzen.
19-06-2018
1
2
3
4
5
Wist niet wat ik ervan moest verwachten! Maar bij de 1e x gebruiken schrok ze al zo dat ze meteen stil was. Dag 2 Had ze het al door ik mag niet onnodig blaffen, bij het oppakken zonder gebruiken is ze al stil... heerlijk! Gebruik het niet bij visite dan blaft ze van blijdschap
14-06-2018
1
2
3
4
5
Mijn hond blaft minder door het gebruik van dit toestel
15-12-2017
1
2
3
4
5
De dinsdag besteld en de maandagmiddag gekregen