Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Dog Control L (Labrador) voor de hond OP is OP

Per stuk
€ 7,49
€ 5,62
€ 7,49
€ 5,62

Dog Control L (Labrador) voor de hond is een tuig voor de hond die werkt tegen het trekken aan de lijn.

  • Hoogwaardig nylon
  • Stevig en duurzaam
  • Stopt trekken

Control Trainer/Dog Control L (Labrador) voor de hond

Control Trainer/Dog Control L (Labrador) voor de hond is een tuig voor de hond die werkt tegen het trekken aan de lijn. Honden hebben vaak de neiging om snel te lopen tijdens het uitlaten, maar de lijn werkt dit tegen. De hond werkt op dat moment een tegenkracht uit op uw spierkracht. Dit geeft een vervelend, onrustig gevoel voor beiden. De Control Trainer/Dog Control L (Labrador) voor de hond zorgt ervoor dat het trekken aan de lijn stopt. Als de hond trekt wordt door de kracht van de hond de kop schuingetrokken waardoor hij stopt met trekken. Dit zal hij als vervelend ervaren, maar niet als pijnlijk. Het is een goede en diervriendelijke manier om uw hond te corrigeren.

Koop nu de Control Trainer/Dog Control L (Labrador) voor de hond online bij Brekz! Een goedkope en diervriendelijke manier om het trekken aan de lijn te stoppen. 

Afmetingen Control Trainer/Dog Control L (Labrador) voor de hond

Maat L: geschikt voor een type retriever golden.

Halsband omtrek: 42 - 56 cm
Tussenstuk lengte: 7 cm
Neusband omtrek: 41 cm
 

Ander antitrektuig?

Heeft u een kleinere hond? We verkopen de Control Trainer/Dog Control L (Labrador) voor de hond in nog veel meer maten! Bekijk hiervoor onze Antiblaf en training pagina. De kleinste maat is Control Trainer/Dog Control XS (Yorky) voor de hond.


4
4
4
4
4
3.5 / 5 (6)
24-01-2019
4
4
4
4
4
zeer goede resultaten ,hond trekt niet meer
17-05-2018
4
4
4
4
4
Prima tuigje voor een middelgrote hond, ik had er al eentje van Halti maar deze is evengoed en een stuk goedkoper. Snelle en goede levering van Brekz zoals gewoonlijk.
24-01-2018
4
4
4
4
4
Tevreden dat ik de juiste maat gekozen heb!
13-11-2017
4
4
4
4
4
Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering. Betrouwbare leverancier
25-09-2017
4
4
4
4
4
De dogcontrol maat L is voor een stevige labrador. Onze hond is vrij rank en had hem al snel van zijn kop afgewrongen. Na een kleine aanpassing past hij nu goed en krijgt hij hem niet meer af. Snel besteld en snel geleverd
16-01-2017
4
4
4
4
4
Persoonlijk vindt ik de bandjes nogal smal, en bandje op de neus komt kort bij de ogen. Onze Labrador is zeven en een halve maand dan is deze maatvoering iets te groot, als hij achteruit trekt glijd het bandje van de neus.