Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden

Productinformatie
PRFA188
€ 9,99
€ 9,99

De Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden is een batterij geschikt voor blafbanden en trainingsmiddelen.

  • Geschikt voor Nano Deluxe
  • En Deluxe Big Dog Bark Control
  • Per stuk verpakt

Meer informatie

Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden

De Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden is een batterij geschikt voor blafbanden en trainingsmiddelen. De batterij past bij twee producten, namelijk de Nano Deluxe en de Deluxe Big Dog Bark Control. De batterijen zijn per stuk verpakt.

Bij Brekz kunt u de beste dierbenodigdheden voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu een Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een antiblaf band? Kijk dan eens bij de Petsafe Deluxe Big Dog Bark Control voor de hond. Voor een volledig overzicht kijkt u in ons assortiment Antiblaf artikelen.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
18-07-2018
4
4
4
4
4
Gemakkelijk te vervangen , gemakkelijk om te bestellen en zeker als je weet waar je het product hebt gekocht