Almo Nature natvoer kat
4
4
4
4
4
(3)

Almo Nature HFC Natural Tonijn met Maïs (70 gram)

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature HFC Natural Tonijn met Maïs is een 100% natuurlijke voeding voor uw kat. Gemaakt uit enkel hoogwaardige grondstoffen.

  • Zonder conserveringsmiddelen 
  • Zonder kleurstoffen 
  • 70 gram per blikje

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature HFC Natural Tonijn met Maïs

Almo Nature HFC Natural Tonijn met Maïs is een hoogwaardige, natuurlijke voeding die volledig rekening houdt met de voedingsbehoeften die uw kat heeft. Daarbij is gekeken naar de oorsprong van de kat. Omdat de kat van nature een vleeseter is en van nature enkel natuurlijke ingrediënten eet is dat in het voer van Almo niet anders. Het voer bestaat voor 70% uit tonijn en bevat verder alleen natuurlijke ingrediënten. De tonijn is gekookt en geconserveerd in zijn eigen kookvocht. Hierdoor blijven de voedingsstoffen in Almo Nature Natural Tonijn met Maïs optimaal behouden. Ook zorgt de natuurlijke productie van het voer ervoor dat deze makkelijk verteerbaar is. Daarnaast heeft het een positief effect op de smaak van het voer.
 
Almo Nature Natural Tonijn met Maïs bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten die afkomstig zijn uit dezelfde sector als de voeding van de mens. Door het voer te halen uit de menselijke voedingssector kan Almo de kwaliteit van haar ingrediënten altijd garanderen. Almo Nature Natural Tonijn met Maïs is niet aangevuld met toegevoegde vitaminen en mineralen, omdat deze van nature al in de voeding aanwezig zijn. Daarnaast zijn er geen chemische bewerkingen aan het voer vooraf gegaan. Er is gebruik gemaakt van een natuurlijke conservering en ook de toevoeging van kleurstoffen is achterwege gelaten. De tonijn die in het voer aanwezig is bevat veel omega-3 vetzuren. Deze zorgen ervoor dat de huid en vacht van uw kat gezond blijven. Dankzij de natuurlijke samenstelling van het voer zal vrijwel elke kat smullen wanneer hij Almo Nature Natural Tonijn met Maïs voorgeschoteld krijgt. 

Deze blikjes van Almo worden geleverd met HFC of zonder HFC logo op de verpakking, de inhoud is echter hetzelfde.

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature HFC Natural Tonijn met Maïs tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Voedingsadvies Almo Nature HFC Natural

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van Almo Nature Natural Tonijn met Mais staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

 Gewicht kat in kg   Hoeveelheid voer in gram per dag 
 4  110 (+ 35 droogvoer)
 6  165 (+ 55 droogvoer)
 8  220 (+ 70 droogvoer)
 10  275  (+ 85 droogvoer)
 12  330 (+ 105 droogvoer)

  

Ingrediënten Almo Nature HFC Natural Tonijn met Maïs

Samenstelling: Tonijn (70%), visbouillon (24%), maïspap (5%), rijst (1%).

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (16%), Ruw vet (0.5%), Ruwe as (1%), Ruwe celstof (0.3%), Vocht (80%)

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Natural Tonijn met Mais op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.


Reviews
4
4
4
4
4
4.7 / 5 (3)
15-03-2021
1
2
3
4
5
Wordt goed bevonden door mijn poezen
08-05-2019
1
2
3
4
5
snelle levering en goede site om te bestellen
13-05-2023
1
2
3
4
5
ils adorent tous les 4 !

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.