Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Almo Nature Tonijn met Inktvis 70 gr

Productinformatie
Per 6
€ 6,49 (€ 1,08/ct)
€ 6,49 (€ 1,08/ct)
Op 02 nov weer verkrijgbaar
Per 12
€ 12,75 (€ 1,06/ct)
€ 12,75 (€ 1,06/ct)
Op 02 nov weer verkrijgbaar
Per 18
€ 18,75 (€ 1,04/ct)
€ 18,75 (€ 1,04/ct)
Op 02 nov weer verkrijgbaar

Almo Nature Tonijn met Inktvis 70 gram is een hoogwaardige aanvullende voeding die geschikt is voor volwassen katten van alle rassen. Er is geen verschil tussen Legend en Jelly, dit is hetzelfde product.

  • Een smakelijke aanvullende voeding
  • Geserveerd in een voedzame bouillon
  • Bereid met de beste ingrediënten

Meer informatie

Almo Nature Tonijn met Inktvis

Almo Nature Tonijn met Inktvis is een maaltijd voor uw kat die enkel uit pure ingrediënten bestaat. U koopt op onze website een single serve verpakking. Deze verpakking bestaat uit 70 gram en kan direct in de voerbak van uw kat geserveerd worden. U kunt het vervolgens aanvullen met droogvoer van Almo. Almo Nature Classic Tonijn met Inktvis bevat een hoog percentage vis. Hierdoor zal uw kat er extra van smullen. Daarnaast is de vis afkomstig uit de zee of uit een meer en zijn ze niet afkomstig uit kweekvijvers. Hierdoor is de vis vrij van antibiotica en hormonen en zijn de vissen die in het voer verwerkt zijn vaak gezonden. Ook hebben vissen uit de natuur vaak een betere smaak waardoor uw kat het voer beter zal waarderen.

Almo Nature Tonijn met Inktvis wordt verwerkt zonder chemische behandelingen. Vervolgens wordt het geconserveerd in zijn eigen kookvocht. Dit laatste is gedaan om de voedingsstoffen en de smaak van het voer zo goed mogelijk vast te houden. Het zorgt ervoor dat het voer ook na het conserveren nog rijk is aan vitaminen en mineralen. Om de maaltijd nog gebalanceerder te maken is er een kleine hoeveelheid rijst toegevoegd. Bij de bereiding van Almo Nature Classic Tonijn met Inktvis zijn er geen kunstmatige conserveringsmiddelen gebruikt. Daarnaast zijn er ook geen kleurstoffen aan de maaltijd toegevoegd. Het is de pure smaak en de natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat vrijwel elke kat van dit voer zal smullen. Bij Almo is de kwaliteit tussen Classic producten en Legend producten vrijwel hetzelfde. De legend producten onderscheiden zich enkel door een wat hoger vlees of vis percentage. De Classic lijn stelt daar tegenover dat het een wat lager caloriegehalte heeft. Voor en juiste balans adviseert Almo om dagelijkse 60% natvoer en 40% droogvoer aan uw kat te geven.

De houdbaarheid van Almo Nature Tonijn met Inktvis staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. U kunt Almo Nature Tonijn met Inktvis goedkoop online bij Brekz bestellen.

Let op: Er is geen verschil tussen Legend en Jelly, dit is hetzelfde product
         

Ingrediënten Almo Nature Tonijn met Inktvis

Het wit vlees, het rood vlees, de vis, de ham, de kaas, de groenten, het fruit en de rijst verwerkt in deze smaak waren oorspronkelijk bedoeld voor menselijke consumptie.
        

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Almo Nature Tonijn met Inktvis

Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 140 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog

             
Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Tonijn met Inktvis op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Jelly met Kip. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
09-08-2018
1
2
3
4
5
Ik vermoed dat onze kat het heerlijk vindt maar het is heel moeilijk om voor haar te oordelen!
21-04-2017
1
2
3
4
5
De katten vinden het lekker!