Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Almo Nature Daily Mousse met Konijn 85 gr

Productinformatie
24 x 85 gr
€ 12,75 (€ 6,25/kg)
€ 12,75 (€ 6,25/kg)
48 x 85 gr
€ 23,95 (€ 5,87/kg)
Meest verkocht
€ 23,95 (€ 5,87/kg)

Almo Nature Daily Mousse met Konijn is een hoogwaardig, natuurlijk natvoer voor volwassen katten.

  • Voor katten met voedselovergevoeligheid
  • Vol vitaminen en mineralen
  • Vrij van conservering-, lok- en kleurstoffen

Meer informatie

Almo Nature Daily Mousse met Konijn

Almo Nature Daily Mousse met Konijn is een hoogwaardige aanvullende voeding voor volwassen katten. De ingrediënten zijn allen van hoge kwaliteit en zijn volkomen natuurlijk. Zo bevat de voeding geen kunstmatige conserverings-, lok- en kleurstoffen. Mede hierom is de Almo Nature Daily Mousse met konijn zeer geschikt voor katten met een verminderde voedseltolerantie. Belangrijke bouwstoffen haalt uw kat uit de dierlijke eiwitten in deze maaltijd. Met de toevoeging van taurine, vitaminen en mineralen verkrijgt het product een uiterst evenwichtig voedingsprofiel. Taurine maken katten zelf onvoldoende aan en is onder meer belangrijk voor het gezichtsvermogen en de hartfunctie. Ook helpt de stof uw kat om zijn glanzende vacht en gezonde huid te behouden. Dankzij taurine, vitaminen en mineralen is de voeding niet alleen bijzonder lekker, maar ook nog eens erg gezond. Nogmaals de voordelen voor uw kat.

  • Erg smakelijk voer, geschikt voor katten met een beperkte voedseltolerantie
  • Hoogwaardige dierlijke eiwitten, goed verteerbaar en verdraagbaar
  • Evenwichtige voeding, met taurine en diverse vitaminen en mineralen
  • Natuurlijke voeding zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, lok- en kleurstoffen
     

Bij Brekz kunt u Almo Nature Daily Mousse met Konijn eenvoudig en goedkoop online bestellen. Maak gebruik van de voordeelverpakking of onze regelmatige aanbiedingen. Dan koopt u dit natvoer altijd tegen de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse met Konijn staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met Konijn

Vlees en nevenproducten (konijn 4%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (9,5%), ruw vet (6%), ruwe vezel (0,4%), ruwe as (2%), vocht (81%), metaboliseerbare energie (881 kcal/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.100 IE/kg), vitamine D3 (140 IE/kg), vitamine E (10 mg/kg), taurine (490 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (4,4 mg/kg) [koper 1,1 mg/kg], Cassiagumm (3.000 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Almo Nature raadt aan om de maaltijden van uw kat te verdelen in 60% natvoer en 40% droogvoer.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een andere aanvullende voeding van Almo Nature? Kijk dan eens bij Almo Nature Classic, bijvoorbeeld voor Almo Nature Classic Kip & Garnalen. Een volledig overzicht vindt u op de merkenpagina van Almo Nature


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (3)
08-06-2017
1
2
3
4
5
Weinig additieven en mijn kat eet het graag.
28-01-2017
1
2
3
4
5
M'n katten zijn er dol op. En jullie hebben ruime keus en gelukkig niet alleen uit kip gezien nm kat er allergies voor is.
16-01-2020
1
2
3
4
5
Appreciees par ma minette ces boites sont tres pratique,variétés de gouts et poids Idéal pour un repas,livrees tres rapidement cela change de mon ancien magazin en ligne,CHRONOPOST,parfait

Translate to English