Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Almo Nature Daily Kip & Zalm 70 gram

Productinformatie
Per 30
€ 18,95
€ 18,95
Per 60
€ 35,95
€ 35,95

Almo Nature Daily Kip & Zalm is een natuurlijke, aanvullende voeding met kip en zalm, bedoeld voor volwassen katten.

  • Bevat alleen natuurlijke ingrediënten
  • Uitstekende conservering in kookvocht
  • Vrij van chemische toevoegingen

Meer informatie

Almo Nature Daily Kip & Zalm

Almo Nature Daily Kip & Zalm is een aanvullende voeding, rijk aan kip en zalm en is geschikt voor volwassen katten. De natuurlijke ingrediënten van deze voeding zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn alleen van de hoogste kwaliteit. Zo is de vis vers gevangen in zee, waardoor zij geen antibiotica en toegevoegde hormonen bevat. Hetzelfde geldt voor het hoogwaardige vlees, dat afkomstig is uit de vrije veehouderij. Ook bij de bereiding is geen gebruik gemaakt van chemische stoffen. Direct na bereiding worden vlees en vis geconserveerd in hun eigen kookvocht, voor een optimaal behoudt van de smaak- en voedingsstoffen. Dankzij de aanwezige vitaminen en mineralen krijgt uw kat niet alleen een lekkere maaltijd voorgeschoteld, maar is deze ook nog eens gezond. Alle producten van Almo Nature Daily zijn uiteraard vrij van conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit alles zorgt ervoor dat Almo Nature Daily een natuurlijk, niet te versmaden natvoer is voor iedere kat.

Bij Brekz kunt u Almo Nature Daily Kip & Zalm goedkoop online bestellen. De kleine verpakking sluit perfect aan op de behoefte van uw kat. En dankzij de regelmatige aanbiedingen koopt u dit natvoer altijd tegen de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Kip & Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
     

Ingrediënten Almo Nature Daily Kip & Zalm

Vis en visbijproducten (zeevis >6%; tonijn >4%, zalm >4%), vlees en vleesbijproducten (kip >13%), maïsgluten, eieren, wortel (1,6%), erwten (1,6%), rijst (1,4%).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (11%), ruw vet (3%), ruwe vezel (1%), ruwe as (3%), vocht (80%), metaboliseerbare energie (710 kcal)

Toegevoegde voedingsmiddelen

Volgens de fabrikant zijn aan deze voeding geen voedingsmiddelen toegevoegd.
     

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Almo Nature is aanvullend voer, enige afwisseling van soorten voer strekt tot de aanbeveling. Voor een volledige, gezonde voeding raadt Almo Nature aan om de maaltijden van uw kat te verdelen in 60% natvoer en 40% droogvoer.
    

Ander voer?

Bent u op zoek naar een andere aanvullende voeding voor uw kat, bijvoorbeeld van een groter formaat? Kijk dan eens bij Almo Nature Daily 170 gram of Almo Nature Daily 400 gram. De merkenpagina vindt u hier.