Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Almo Nature HFC Natural Tonijn & Kip 55 gr

Productinformatie
24 x 55 gr
€ 21,25 (€ 16,10/kg)
€ 21,25 (€ 16,10/kg)
48 x 55 gr
€ 40,49 (€ 15,34/kg)
Meest verkocht
€ 40,49 (€ 15,34/kg)

Almo Nature Classic Nature Tonijn & kip 55 gr is een hoogwaardige aanvullende voeding die geschikt is voor volwassen katten van alle rassen.

  • Een smakelijke en vleesrijke aanvullende voeding
  • Geserveerd in een voedzame bouillon
  • Bereid met de beste ingrediënten

Meer informatie

Almo Nature HFC Natural Tonijn & Kip 55 gr

Almo Nature Classic Nature Tonijn & Kip is enkel samengesteld uit natuurlijke en verse ingrediënten. De voeding wordt gestoomd en vervolgens verpakt om zo de voedingsstoffen die in het voer aanwezig zijn zo goed mogelijk bewaard te houden. De voeding bestaat enkel uit pure ingrediënten. Het zakje van 55 gram maakt het makkelijk om uw kat de juiste dosering te geven. Het voer is exact genoeg voor 1 maaltijd. U kunt het natvoer makkelijk combineren met droogvoer. Almo adviseert om uw kat dagelijks 60% natvoer te geven en 40% droogvoer. Almo Nature Classic Nature Tonijn & Kip bestaat voor het grootste deel uit tonijn en kip. De tonijn is gevangen in zijn natuurlijke omgeving en de kip is afkomstig van boerderijen met een vrije uitloop voor haar dieren. Het vlees en vis in dit voer is dus niet afkomstig uit kweekvijvers of fokschuren maar heeft in een natuurlijke omgeving op kunnen groeien. Hierdoor is de voeding van hoge kwaliteit. Daarnaast zorgt het ervoor dat er geen hormonen of antibiotica gebruikt is voor deze voeding.

Almo Nature Classic Nature Tonijn & Kip bestaat enkel uit kip en tonijn dat gekookt is en vervolgens wordt geconserveerd in zijn eigen kookvocht. Hierdoor bijven de voedingsstoffen die in deze ingrediënten aanwezig zijn het beste bewaard. Daarnaast bevordert het ook de smaak van de voeding en blijven de vitaminen en mineralen beter bewaard. Om Almo Nature Classic Nature Tonijn & Kip nog completer te maken is er een kleine hoeveelheid rijst toegevoegd. Dit is nog geen % maar zorgt er wel voor dat het een uitgebalanceerde maaltijd wordt. Om het voer goed te kunnen bewaren is er enkel gebruik gemaakt van natuurlijke conserveringsmiddelen. Er zijn geen chemische methoden aan te pas gekomen om het voer te kunnen bewaren. Ook is er geen gebruik gemaakt van kleurstoffen, die enkel tot doel zouden hebben om het uiterlijk van de voeding te verbeteren. Door het natuurlijke proces van verwerken en conserveren van de voeding blijft de smaak optimaal behouden. Hierdoor smult vrijwel elke kat van deze voeding.

U kunt Almo Nature Classic Nature Tonijn & Kip online goedkoop bij ons bestellen.

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Nature Tonijn & Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Classic Nature Tonijn & Kip

Tonijnbouillon (47%), tonijn (38%), kip (12%), rijst (3%).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature Classic Nature Tonijn & Kip

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Classic Nature Tonijn & Kip op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (2)
09-02-2018
1
2
3
4
5
deze zakjes is geen goed product er zit veel sap in als je het zakje open doet spat dat sap eruit en het beetje voedsel dat erin zit moet je er met een lepel uit halen want dat plakt vast in dat zakje
29-12-2017
1
2
3
4
5
Mes minettes pourtant difficiles adorent ! Produit de qualité. Quantité top pas de nourriture qui sèche dans la gamelle ! Vraiment contente de cette gamme et de Brekz ! Merci

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mail adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.