Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Almo Nature HFC Natural Tonijn & Jonge Ansjovis 55 gram

Productinformatie
24 x 55 gr
€ 21,25 (€ 16,10/kg)
€ 21,25 (€ 16,10/kg)
48 x 55 gr
€ 40,49 (€ 15,34/kg)
Meest verkocht
€ 40,49 (€ 15,34/kg)

Almo Nature HFC Natural Tonijn & Jonge Ansjovis 55 gram is een hoogwaardig natvoer en is geschikt voor volwassen katten in een zakje.

  • Rijk aan verse vis
  • helpt tegen haarballen
  • Vrij van conserveringsmiddelen

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature HFC Natural Tonijn met Jonge Ansjovis 55 gram

Almo Nature HFC Natural Tonijn & Jonge Ansjovis 55 gram is een kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Het bevat in totaal 55% tonijn en ansjovis. Deze vis is afkomstig uit de zee. Hierdoor bevat het voer geen antibiotica of hormonen, wat vaak wel het geval is bij vis uit fokkerijen. De vis wordt gestoomd en gesneden zonder dat er een chemische behandeling heeft plaatsgevonden. Doordat de voeding in zijn eigen kookvocht geconserveerd wordt blijven zo veel mogelijk van de oorspronkelijke voedingsstoffen bewaard en behoudt het voer zijn pure smaak. Ook bevat de voeding rijst, waardoor het een nog completere maaltijd wordt. Daardoor zal uw kat van deze maaltijd kunnen smullen! 

Almo Nature HFC Natural Tonijn & Jonge Ansjovis 55 gram wordt geproduceerd zonder dat daar concerveringsmiddelen, kleurstoffen of voedingsstoffen aan toegevoegd worden. Hierdoor heeft het voer een heerlijke pure smaak en alle essentiële voedingsstoffen zijn rechtstreeks afkomstig uit de vis. Het wordt hierdoor echter aangeraden om geregeld van de verschillende varianten van de natvoeding af te wisselen, zodat uw kat de juiste hoeveelheid van alle voedingsstoffen binnenkrijgt.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en pure voeding voor uw kat? Koop dan nu Almo Nature Natural Tonijn & Jonge Ansjovis goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural Tonijn & Jonge Ansjovis 55 gram staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Almo Nature HFC Natural Tonijn & Jonge Ansjovis

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Classic Natural Tonijn & Jonge Ansjovis te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature Natural Tonijn & Jonge Ansjovis
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ingrediënten Almo Nature Natural Tonijn & Jonge Ansjovis

Analytische bestanddelen:
tonijnfilet (50%), tonijnbouillon (44%), jonge ansjovis (5%), rijst (1%)

Toegevoegde voedingsmiddelen:
De voeding bevat geen toegevoegde voedingsmiddelen. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Classic Nature Tonijn & Jonge Ansjovis? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken, zoals Almo Nature Nature Zalm en Pompoen of Almo Nature Classic Atlantische Tonijn. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
20-01-2020
1
2
3
4
5
Produkt ist ok

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mail adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.