Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Almo Nature HFC Natural Kip & Zalm 55 gr

Productinformatie
24 x 55 gr
€ 20,25 (€ 15,34/kg)
€ 20,25 (€ 15,34/kg)
48 x 55 gr
€ 38,25 (€ 14,49/kg)
Meest verkocht
€ 38,25 (€ 14,49/kg)

Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm is heerlijk natvoer dat geschikt is voor volwassen katten.

  • Gemakkelijke single-serve verpakking
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Geen chemische behandeling

Meer informatie

Almo Nature HFC Natural Kip & Zalm 55 gr

Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm is een maaltijd die uitermate geschikt is voor uw volwassen kat. De maaltijd bestaat enkel uit pure ingrediënten en door de single serve verpakking kan het zakje direct in de etensbak van de kat worden geserveerd. Hierdoor zit u niet met half open verpakkingen die kunnen bederven. Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm is uitermate smaakvol. Het bevat een hoog percentage kip en zalm waardoor uw kat er van zal smullen. De kip die in dit voer verwerkt is bevat geen antibiotica. Daarnaast zijn er ook geen hormonen toegevoegd tijdens het fokken van de kippen. Op deze manier komt het kippenvlees het dichtst in de buurt van zijn natuurlijke structuur. De zalm is gevangen in een natuurlijke omgeving en is niet afkomstig uit een kweekvijver. Hierdoor is de kwaliteit hoogstaand en is de vis raak van smaak.
 
Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm wordt bereidt zonder chemische behandelingen. De kip wordt gekookt en vervolgens geconserveerd in zijn eigen kookvocht. Dit zorgt ervoor dat zowel de smaak als de voedingsstoffen optimaal in het voer bewaard blijven. Ook zorgt het ervoor dat het voer rijk is aan vitaminen en mineralen. Om de maaltijd af te maken bevat Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm een kleine hoeveelheid rijst. Dit zorgt voor een volledig uitgebalanceerde maaltijd. Het voer bevat geen enkele chemische conserveringsmiddelen. Daarnaast zijn er ook geen kleurstoffen toegevoegd. Almo adviseert om dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer aan uw kat te geven.

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
      

Ingrediënten Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm

Kippenbouillon (47%), kip (38%), zalm (12%), rijst (3%).
      

Voedingsadvies Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
   

Voedingstabel Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm

Gewicht in KG   
Hoeveelheid voer in gram   
4 110 (35 droogvoer)
6 165 (55 droogvoer)
8 220 (70 droogvoer)
10 275 (85 droogvoer)
12 330 (105 droogvoer)

      

Ander merk?

Bent u in plaats van Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm op zoek naar ander voer voor uw kat? Kijk dan eens naar Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (4)
06-06-2018
1
2
3
4
5
Puur vlees, het ruikt heerlijk en niet onbelangrijk de katten vinden het heerlijk.
17-07-2019
1
2
3
4
5
Moshy adore ces sachets, produits de qualité et appetissant autant pour les chats que pour nous ( produits de consommation humaine)

Translate to English

23-06-2019
1
2
3
4
5
Mélanger 2 aliments est une très bonne idée

Translate to English

18-11-2018
1
2
3
4
5
Meine ältere Katze ist sehr wählerisch. In der letzten Zeit ändert sie alle zehn Tage ihren Geschmack, bleibt aber der Reihe almo nature treu.

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mail adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.