Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen 55 gr

Productinformatie
24 x 55 gr
€ 20,25 (€ 15,34/kg)
€ 20,25 (€ 15,34/kg)
48 x 55 gr
€ 38,25 (€ 14,49/kg)
Meest verkocht
€ 38,25 (€ 14,49/kg)

Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen 55 gram is een natuurlijke, aanvullende voeding met kip en zalm, bedoeld voor volwassen katten.

  • Bevat alleen natuurlijke ingrediënten
  • Uitstekende conservering in kookvocht
  • Vrij van chemische toevoegingen

Meer informatie

Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen 55 gr

Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen bestaat uitsluitend uit verse en natuurlijke ingrediënten. De ingrediënten die in het voer aanwezig zijn worden eerst gestoomd en daarna verpakt om de voedingsstoffen zo goed mogelijk te behouden. Het voer zit handig verpakt in een zakje van 55 gram waardoor u het direct in de voerbak van uw kat kan doen. Het zakje bevat een hoog percentage aan kip & garnalen. De kippen hebben rondgelopen op een vrije uitloop boerderij en de garnalen zijn in hun natuurlijke omgeving gevangen. Hierdoor kan Almo garanderen dat het vlees en vis dat in hun voeding aanwezig is niet bewerkt is met hormonen of antibiotica. Dit maakt de voeding extra gezond. De kip die in Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen aanwezig is wordt zonder chemische behandelingen gekookt. Hetzelfde geldt voor de garnalen. Vervolgens worden beiden in hun eigen kookvocht geconserveerd. Dit zorgt er namelijk voor dat de voedingsstoffen het beste behouden blijven. Het zorgt ervoor dat het voer een hoge voedingswaarde heeft en de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen.

Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen bestaat naast kip en garnalen ook uit een hele kleine hoeveelheid rijst. De voeding bestaat voor slechts 3% uit rijst maar dit zorgt er wel voor dat het geheel een uitgebalanceerde maaltijd wordt. Voor het conserveren van de voeding zijn geen chemische conserveringsmiddelen gebruikt. Ook is het gebruik van kleurstoffen achterwege gelaten. Deze zouden er enkel toe dienen om het voer er beter uit te laten zien. Almo focust zich juist puur op de smaak en de inhoud van het voer, en veel minder op het uiterlijk. Doordat er enkel hoogwaardige producten zijn gebruikt die enkel op natuurlijke wijze zijn geconserveerd is de voeding zeer smakelijk. Menig kat smult daarom ook van Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen. Almo advisteert om dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer aan uw kat te geven.

U kunt Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen online goedkoop bij ons bestellen.

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen

Kippenbouillon (47%), kip (38%), garnalen (12%), rijst (3%).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Nature Tonijn & Kip. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
20-01-2021
1
2
3
4
5
Très satisfaite des produits. Prix attractifs.

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mail adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.