Almo Nature natvoer kat

Almo Nature HFC Natural kippenborst natvoer kat (150 g)

Almo Nature HFC Natural kippenborst natvoer kat (150 g)
Almo Nature HFC Natural kippenborst natvoer kat (150 g)
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Almo Nature HFC Natural kippenborst natvoer kat (150 g)

Productinformatie
4
4
4
4
4
(5)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature HFC Natural kippenborst natvoer kat (150 g) is een hoogwaardige aanvullende voeding voor volwassen katten van alle rassen.

  • Zeer smakelijke aanvullende voeding;
  • Rijk aan heerlijke kipfilet
  • Vrij van chemische toevoegingen

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature HFC Natural kippenborst natvoer kat

Almo Nature HFC Natural kippenborst is voeding die geschikt is voor alle volwassen katten. Het voer bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. Volwassen katten zijn in de kracht van hun leven. De juiste voeding is daarbij van groot belang. De katten zijn actief en kunnen daarom wel wat goede voedingsstoffen gebruiken. Doordat Almo Nature uitsluitend gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten heeft de voeding een hoogwaardig voedzaam gehalte. De smaakvolle maaltijd bestaat voor maar liefst 75% uit kip. De kip is afkomstig van een vrije uitloop ranch. Er zijn tijdens het fokken geen hormonen gebruikt en ook het gebruik van antibiotica is vermeden. Op deze manier heeft het kippenvlees zijn meest natuurlijke samenstelling.

Almo Nature HFC Natural kippenborst wordt zonder chemische behandelingen gemaakt. Het voer wordt gekookt en geconserveerd in zijn eigen vocht. Op deze manier blijven de voedingsstoffen van het voer optimaal behouden. Daarnaast komt het ook de smaak van het voer ten goede. Het maakt het tevens overbodig om vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen toe te voegen aan het voer omdat deze simpelweg al aanwezig zijn in het voer. Er is een kleine hoeveelheid rijst toegevoegd aan het voer om de maaltijd nog gezonder te maken. Doordat het voer in zijn eigen kookvocht geconserveerd wordt zijn er geen chemische conserveermiddelen nodig om het voer te bewaren. Daarnaast zijn er geen kleurstoffen gebruikt die enkel tot doel zouden hebben om het uiterlijk van het voer te verbeteren. Op deze manier heeft het voer zijn meest natuurlijke samenstelling. Hierdoor is het qua smaak een feest en zal elke kat ervan smullen.

*Deze blikjes van Almo worden geleverd met HFC of zonder HFC logo op de verpakking, de inhoud is echter hetzelfde.

U kunt Almo Nature HFC Natural kippenborst natvoer kat (150 g) online goedkoop bij ons bestellen. Bekijk snel ons complete assortiment voor de allerbeste kattenvoedingen tegen de scherpste prijzen!

Ingrediënten Almo Nature HFC Natural kippenborst

Samenstelling: Kipfilet 55%, kipbouillon 42%, rijst 3%.

Analytische bestanddelen: Ruw Eiwit (16%), Ruw Vet (0,1%), Ruwe Vezel (0,3%), Ruwe As (14%), Vocht (81%).

Voedingsadvies Almo Nature HFC Natural natvoer kat

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural kippenborst natvoer kat (150 g) staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Geef gemiddeld 110 gram per 4 kg lichaamsgewicht. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature HFC Kipfilet op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature HFC Natural Kip met Pompoen. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.


Reviews
4
4
4
4
4
4.4 / 5 (5)
22-07-2023
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
mijn katten vinden het heel lekker zowel de kip als de tonijn en het is ook goed voor de kittens.
15-07-2018
1
2
3
4
5
Kipfilet besteld en kippenborst geleverd.Bestelling liet ook op zich wachten (4 dagen)
26-02-2024
1
2
3
4
5
Ma chatte adore !

Translate to English

28-01-2020
1
2
3
4
5
Sehr gutes Katzennassfutter. Unsere Katze hat Magen - und Darmprobleme. Nach verzweifelten Versuchen ein verträgliches Futter für unsere Katze zu finden, haben wir auf Empfehlung dieses Futter ausprobiert. Sie verträgt dieses Futter sehr gut und hat seitdem kein Erbrechen und Durchfall mehr.

Translate to English

01-01-2019
1
2
3
4
5
Prima product snelle levering


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.