Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Almo Nature HFC Atlantische Tonijn 140 gr

Productinformatie
12 x 140 gram
€ 18,25 (€ 10,86/kg)
€ 18,25 (€ 10,86/kg)
24 x 140 gram
€ 35,25 (€ 10,49/kg)
Meest verkocht
€ 35,25 (€ 10,49/kg)

Almo Nature HFC Atlantische Tonijn 140 gram blik is een aanvullende kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit.

  • Heerlijk voeding
  • Op natuurlijke wijze bereid
  • Bevat essentiële voedingstoffen

Meer informatie

Almo Nature HFC Atlantische Tonijn

Almo Nature HFC Atlantische Tonijn is een aanvullende kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Het bevat tot 55% tonijn. Deze tonijn is afkomstig uit de Atlantische oceaan. Hierdoor bevat het voer geen antibiotica of hormonen, wat vaak wel het geval is bij vis uit fokkerijen. De vis wordt gekookt en gesneden zonder dat er een chemische behandeling heeft plaatsgevonden. Doordat de voeding in zijn eigen kookvocht geconserveerd wordt blijven zo veel mogelijk van de oorspronkelijke voedingsstoffen bewaard en behoudt het voer zijn pure smaak. Daardoor zal uw kat van deze maaltijd kunnen smullen!

Almo Nature HFC Atlantische Tonijn wordt geproduceerd zonder dat daar conserveringsmiddelen, kleurstoffen of voedingsstoffen aan toegevoegd worden. Hierdoor heeft het voer een heerlijke pure smaak en alle essentiële voedingsstoffen zijn rechtstreeks afkomstig uit de vis. Het wordt hierdoor echter aangeraden om geregeld van de verschillende varianten van de blikvoeding af te wisselen, zodat uw kat de juiste hoeveelheid van alle voedingsstoffen binnenkrijgt.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en pure voeding voor uw kat? Bestel dan nu Almo Nature HFC Atlantische Tonijn goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Atlantische Tonijn staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
      

Ingrediënten Almo Nature HFC Atlantische Tonijn

Atlantische Tonijn (55%), Visbouillon(42%), Rijst (3%).

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (20%), ruw vet (0.5%), ruwe vezel (0.1%), vocht (77%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

De voeding bevat geen toegevoegde voedingsmiddelen. 
      

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature HFC Atlantische Tonijn te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

    
Voedingsadvies Almo Nature HFC Atlantische Tonijn

Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog

    

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature HFC Atlantische Tonijn? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden. 


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
18-10-2018
4
4
4
4
4
Snelle levering! Goede prijs en kwaliteit is perfect!
02-02-2018
4
4
4
4
4
Uitstekend, snelle levering goede kwaliteit!